|
Nu esti logat.
Baneocin#1 2009-07-24 01:00:37
baneocinfetelor, daca ma irit sub brat cand ma epliez cu aparatul pot sa dau cu crema baneocin? eu ma fac cam o data pe sapt. pot sa dau de fiecare data sau ii prea mult sa dau cu el saptamanal? pana acum am folosit bepanthen, dar daca ma irit mai tare trece mai greu cu bepanthenul. si in plus ma gandeam ca baneocinul ii si antibiotic si avand in vedere ca zona ii mai sensibila poate ii mai indicat. voi ce ziceti? Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline #2 2009-07-24 01:09:55
Re: baneocinrau nu are ce sa faca.. insa nu abuza.nu e bun niciun abuz Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #3 2009-07-24 01:12:41
Re: baneocineu ti`as recomanda o pudra speciala de la farmacie Dear Cupid,next time hit both ! Offline #4 2009-07-25 00:04:59
Re: baneocinBaneocin e crema cu antibiotic, nu prea as folosi pentru iritatii... Mai bine un Bepanthen Offline #5 2009-07-25 02:37:28Re: baneocinMie una cosmeticiana mi-a recomandat Baneocin cand m-am facut prima data acolo jos, si desi am pielea sensibila nu am avut nici un fel de roseata, nimic, nimic prima zi... dar sa pui saptamanal, presupun ca ai pielea deja invatata cu epilatul, deci nu cred ca mai e probleme sa se infecteze sau ceva. Eu as gasi o alta solutie in locul tau, poate una din ce au zis fetele de mai sus. Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-17 12:34:05
Re: baneocinrecomand baneocin. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|