homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Efecte adverse.,,,

#1 2009-07-24 04:21:20

dany_20
Membru
Inregistrat: 2009-07-24

efecte adverse.,,,

buna ,,,.cu siguranta este foarte dezbatut acest subiect ...dar totusi ...eu de ex am luat marvelon21 si m-am simtit f bn ,,,am facut pauza 7 luni (d fapt vroiam sa nu mai iau dar situatia m-a facut sa le reincep) si acum am terminat prima folie ...spotting am avut toata luna ,,m-am simtit rau acum d l ele...azi am inceput a doua folie si l fel..stari d voma..greata ,,,mi frica numa sa nu raman insarcinata ,,,l iau regulat dar am citit k toate efectele astea d voma greata diminueaza din efectul lor...altele zic k e normal 3luni .. iau marvelon pt k am mai luat odata si atunci mi-a fost f bn d l ele...k l medici am fost la 3 ..2 mi-au zis unu unele altu altele si altu sa nu iau ..sper sa imi raspundeti ..ms...

#2 2009-07-24 09:09:46

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: efecte adverse.,,,

daca ti-e foarte rau, mergi la medic sa ti le schimbe... in mod normal ar trebui sa astepti 3 luni sa vezi daca te obisnuiesti cu ele
daca vomiti in primele 4 ore dupa ce ai luat pastila, trebuie sa iei alta pastila in loc, de pe o folie de rezerva

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.