homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Petitie greenpeace - spune nu energiei nucleare in Romania!

#1 2009-07-24 13:25:58

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

petitie greenpeace - spune nu energiei nucleare in Romania!

Se pare ca romanasii nostri vor centrale nucleare... adica inca 2 la cernavoda si inca una cu locatie surpriza... Feldioara sau Piatra Neamt, am inteles din surse externe site-ului. Daca nu va surade ideea... sustineti petitia Greenpeace impotriva acestei idei! www.greenpeace.ro

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2 2009-07-24 13:50:47

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: petitie greenpeace - spune nu energiei nucleare in Romania!

Semnat.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#3 2009-07-24 13:56:52

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

semnat si dat mai departe

when the pomp lights up,you shoot.

#4 2009-07-24 13:58:43

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

semnat si dat mai departe.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#5 2009-07-24 14:07:15

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Auziti da petitiile astea sunt bne de ceva? Sau mai bine zis se tine cont de ele ?
'

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Publicitate

loading...

#6 2009-07-24 14:10:49

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

daca sunt semnate in numar mare, da

when the pomp lights up,you shoot.

#7 2009-07-24 14:12:56

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

eu nu semnez , ce daca vor sa faca centrale nuclere ... ok si tinand cont de cat de greu se fac lucrurile la noi .. ei nu sunt in stare sa faca o autostrada dar o centrala nucleara

#8 2009-07-24 14:42:04

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

?! a scris:

eu nu semnez , ce daca vor sa faca centrale nuclere ... ok si tinand cont de cat de greu se fac lucrurile la noi .. ei nu sunt in stare sa faca o autostrada dar o centrala nucleara

Dar daca ai avea casa intr-unul din orasele alea ai fi de aceeasi parere ?

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#9 2009-07-24 14:54:39

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

semnat...dar am impresia ca degeaba se aduna semnaturile astea...daca vor sa construiasca centralele,o s'o faca neutral

#10 2009-07-25 22:48:29

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

pink_martini a scris:

?! a scris:

Dar daca ai avea casa intr-unul din orasele alea ai fi de aceeasi parere ?

nu, tot nu as semna . Cand a explodat centrala de la cernobal a afectat nu numai local ci si o buna parte din europa .... asa ca ce mi-e daca o construieste ucraina sau romania .. daca e sa faca bum oricum afecteaza tot , si sincer ma astept mai mult la ucraina sa termine centrala
si inca ceva la piatra neamt nu se va construi o centrala pt ca geografia locului nu e de asa natura , pt o centrala ai nevoie de curs de apa pt a raci reactoarele .... deci tot pe dunare

#11 2010-03-27 18:13:39

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

Avand in vedere ca suntem oarecum in domeniu:

http://www.petitiononline.com/Dolphend/petition.html

semnati si voi va rog! delfinii sunt ucisi in fiecare an in insulele feroe de niste frustati care cicaasa devin barbati!

?Danemarca este o mare rusine.
Marea este rosie si nu din cauza climei care afecteaza natura.

Este din cauza cruzimii cu care fiintele umane (oameni civilizati) omoara sute de delfini inteligenti si faimosi Calderon.

Asta se intampla in fiecare an in insula Feroe din Danemarca. La acest macel principalii participanti sunt tinerii. De ce? Pentru a arata ca sunt adulti si maturi.
La aceasta mare sarbatoare, nimic nu lipseste. Toata lumea participa intr-un fel sau altul, omorand sau privind cruzimea ca si spectator.

Trebuie sa mentionez ca delfinul Calderon, ca toate celelalte specii de delfini, este  pe cale de disparitie si se apropie de oameni pentru a se juca si a interactiona.

Acestia nu mor imediat; sunt taiati 1,2 sau de 3 ori cu carlige groase. In acel moment delfini scot un strigat aproape identic cu tipatul unui nou nascut.
Dar sufera si nu i se arata niciun fel de compasiune pana aceasta scumpa fiinta moare in propriul sange.?

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#12 2010-03-27 18:40:18

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

semnat ciresica wink

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#13 2010-03-27 18:59:51

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Semnat şi eu smile.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#14 2010-03-27 19:41:45

PaveLL
Full member
De la: In inima fanilor..
Inregistrat: 2009-07-29

@ciresica

Cum sa sustii asa ceva ? E ceva legat de cultura lor. Cum ar fi sa faca arabii petitie ca de ce omoram porci, sau indieni ca de ce omoram vacile ? Cum ne-am simti noi sa vedem ca ei fac petitii impotriva obiceiurilor noastre ?

Iar despre petitia cu centralele nucleare.. Nu cred ca se fac si oricum daca se obtin locuri noi de munca nu vad ce e rau in asta. Prefer sa vad 1000 m2 folositi pentru a construi centrala decat sa vad 100 de oameni care cauta dupa mancare prin tomberoane.

I have the simplest tastes. I'm always satisfied with the very best.

#15 2010-03-27 20:05:29

lala20
Hero member

PaveLL a scris:

@ciresica

Cum sa sustii asa ceva ? E ceva legat de cultura lor. Cum ar fi sa faca arabii petitie ca de ce omoram porci, sau indieni ca de ce omoram vacile ? Cum ne-am simti noi sa vedem ca ei fac petitii impotriva obiceiurilor noastre ?

Iar despre petitia cu centralele nucleare.. Nu cred ca se fac si oricum daca se obtin locuri noi de munca nu vad ce e rau in asta. Prefer sa vad 1000 m2 folositi pentru a construi centrala decat sa vad 100 de oameni care cauta dupa mancare prin tomberoane.

Are you kidding?
şi ?n ceea ce priveşte construcţia unei centrale nucleare: te g?ndeşti ce efecte ar avea pe termen lung asupra mediului? OK, oamenii vor avea slujbe, dar te g?ndeşti ce preţ trebuie să plătească natura pt asta?

In the eye of the storm

#16 2010-03-27 20:12:38

PaveLL
Full member

lala20 a scris:

PaveLL a scris:

@ciresica

Are you kidding?
şi ?n ceea ce priveşte construcţia unei centrale nucleare: te g?ndeşti ce efecte ar avea pe termen lung asupra mediului? OK, oamenii vor avea slujbe, dar te g?ndeşti ce preţ trebuie să plătească natura pt asta?

Cand functioneaza mii de centrale chiar acum, in momentul scrierii, crezi ca faurirea 1 in plus reprezinta o greutate mare de pus pe balanta poluare - natura?
Are you kidding right !?

#17 2010-03-27 20:16:37

lala20
Hero member

PaveLL a scris:

lala20 a scris:

PaveLL a scris:

@ciresica

Are you kidding?

Cand functioneaza mii de centrale chiar acum, in momentul scrierii, crezi ca faurirea 1 in plus reprezinta o greutate mare de pus pe balanta poluare - natura?
Are you kidding right !?

Sigur, de ce să nu ?ncercăm să păstrăm ce a mai rămas din mediul ?n care trăim? Să mai fie o centrală că deh, mai sunt mii ?n lume.

In the eye of the storm

#18 2010-03-27 20:16:42

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

Semnat si eu ambele petitii.
Pavell, cazul delfinilor si balenelor din Insulele Feroe a ajuns in atentia Greenpeace, care se lupta cu interzicerea acestui "obicei".
Delfinii si balenele nu se cresc "la curte",precum porcul/vaca/gaina. Nu sunt "proprietati private". Apartin marilor si oceanelor. Asa ca mie mi se pare logic sa se sesizeze si alte tari/comunitati cu privire la aceasta practica de-a dreptul barbara si fara sens.

#19 2010-03-27 20:26:57

PaveLL
Full member

@lala20
Da si daca nu o face tot nu o sa existe poluare, nu !? Ce sa mai pastrezi cand celelalte polueaza blana si unde mai punem si celelalte surse de poluare. Asa ca mai bine decat sa vezi oameni morti de foame, ca ti se si rupe inima.

@Alex2
Asta asa e dar atata timp cat face parte din cultura lor nu mi se pare corect fata de ei sa se procedeze astfel. Sa se incearce protejarea si inmultirea lor in alte tari in care nu se practica asta ca sa aiba toti de castigat.
Si cum am mai spus tie ca roman nu cred ca ti-ar conveni sa vina arabii cu petitii in care cer interzicerea sacrificarii porcilor. Daca asa cere cultura lor, atunci buna/rea trebuie sa o respectam.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.