|
Nu esti logat.
Tratament candida rezistenta#1 2009-07-24 14:26:58
tratament candida rezistentaBuna. Mi-am facut o analiza de secretie in urma careia a iesit Candida(am frecvent problema aceasta, decateva ori pe an). Pana acum o tratam cu Diflucan si Gynofort/Canesten, dar antifungigrama actuala arata sensibilitate doar la ketoconazol si econazol si rezistenta la fluconazol (de asemenea, intermediar pentru clotrimazol si miconazol). intrebarea mea este: sa incerc un tratament cu ovule nizoral de 3 zile combinat cu tablete nizoral 2/zi timp de 5 zile sau exista o solutie mai buna? pentru partener (care are si el simptome) este suficient tratamentul cu tablete timp de 5 zile sau este nevoie si de un tratament local cu crema? multumesc Offline #2 2009-07-26 15:44:57
Re: tratament candida rezistentanici o parere? Offline #3 2009-07-26 19:49:43
Re: tratament candida rezistentadaca antifungirama asta ti-a spus, asta fa... dar dozajul ar tb sa ti-l dea medicul, nu sa ti-l alegi tu!!!! du-te le medicul tau sa-ti prescrie o reteta conform cu antifungigrama. si nu mai lua diflucan, il iei degeaba, e rezistenta la el. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|