homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog interpretare analize

#1 2009-07-24 19:04:58

albastra
New member
Inregistrat: 2007-06-12

va rog interpretare analize

Va rog sa ma ajutati in interpretarea acestor analize.

Inainte de a afla rezultatul, in urma consultatiei mi s-a prescris macmiror complex  ovule10 zile. Dupa rezultat a zis sa tin tratamentul pana la final si sa repet analiza dupa o saptamana de la finalizarea acestuia.

Analiza spune asa:

Nisseria, levuri, trichomonas - absent
CEL.EPIT.PAV: frecvvente superficiale si intermediare
POLIMORFONUCLEARE: frecvente, bogat aletritus m(sau ne)flomeatr (nu inteleg ce scrie)
FLORA MICROBIANA: bogata, mixta, b. dodeilenii=absenti; frecventi coci gram pozitivi

antibiograma: frecvente colonii enterococ

claritromicina = R
   clormamfenicol =R
    tetraciclina=R
    vancomicina=S

Levuri =negativ

Papanicolau nu era gata inca dar mereu mi-a iesit ascus.

Medicul mi-a spus ca nu imi da antibiotic pentru ca nu este sensibil la niciunul si ca e ok sa tin tratamentul cu macmiror pana la final si sa ne revedem dupa.

Voi ce parere aveti?

Multumesc!

#2 2009-07-24 19:42:40

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: va rog interpretare analize

ai o infectie cu enterobacterii iar parerea mea e ca ar trebui si antibiotic insa nu sunt medic
repeta analiza dupa tratament si fa ceva pt refacerea florei(bacilii doderlein lipsesc ceea ce nu e bine)

#3 2009-07-24 20:51:31

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

nu scrie acolo clar ca e sensibil la vancomicina?!

#4 2009-07-25 01:35:53

albastra
New member
Inregistrat: 2007-06-12

multumesc! cum imi refac acea flora si de la ce poate aparea acest dezechilibru. partenerul meu poate lua aceasta infectie? trebuie tratat si el?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.