|
Nu esti logat.
Cum sa uit??#1 2009-07-24 19:44:22
Cum sa uit??Buna fetelor,am si eu o problema,acum 4 luni am intalnit un baiat care l-a inceput nu mi-a placut prea mult dar apoi s-a dovedit a fi persoana care ma facea sa ma simt cel mai bine,langa el ma simteam protajata,iubita...Am petrecut niste clipe foarte frumoase cu el,imi spunea ca se simte foarte bine alaturi de mine.Toate bune si frumoase pana intr-o seara cand imi spune ca relatia noastra nu prea mai merge ca a intervenit rutina (si asta dupa numai 2 luni de cand eram impreuna),dar ca alaturi de mine vrea sa se schimbe si sa facem ceva pt a mai fi impreuna.Eu nu am vrut sa il fac sa e schimbe m-am gandit ca daca dpa doua luni de cand eram impreuna face asa nu cred ca mai avea vreun rost sa continuam aceasta relatie(eu mai avand o relatie inainte sa fiu cu el, de 2 ani timp in care am incercat sa il schimb p baiatul respectiv pt ca era foarte gelos lucru pe care nu l-am reusit si ne-am desp).La incepu dp ce m-am despartit de acest baiat nu am fost prea afectata dar in timp mi-am dat seama cat de mult imi lipseste si de fapt ce simt pt el!L-am mai vazut de cateva ori dar nu intelegeam mare lucru din reactiile lui,uneori parea gelos cand stateam de vorba cu alti baieti,alteori nici macar nu ma saluta se facea ca nu ma vede.Acum imi e si mai greu imi e foarte dor de el, ma gandesc mereu la el si nu stiu cum sa il uit uneori am impresia ca o iau razna.Il vroiam apropae de mine dar acum nici macar sa il vad nu pot pt ca a plecat din tara Offline #2 2009-07-24 20:24:21
Re: Cum sa uit??In primul rand eu stiu o vorba "dragoste cu sila nu se face..." Daca fostul prieten a plecat din tara e clar k te-a scos din viata lui...si asa ar trebui sa faci si tu;nu te mai gandi la el, iesi cu alti baieti si fa-ti o noua relatie. Iubesc si sunt iubita Offline #3 2009-07-24 20:30:42
Re: Cum sa uit??si eu sunt cu un tip gelos si sunt de parere ca gelozia strica totul.... sapt viitoare facem 2 ani... si totusi suntem in pragul punerii punct acestei relatii... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|