|
Nu esti logat.
Sa iau sau sa nu iau?#1 2009-07-25 10:10:11
Sa iau sau sa nu iau?Salut! Sunt intr-o dilema. Vreau sa incep sa iau AC, dar am tot citit despre efectele lor adverse si m-am cam speriat. Iar acum nu stiu ce sa fac. Sunt chiar atat de periculoase cum se vehiculeaza? Si ma gandesc la efectele grave pe termen lung, nu la greturi sau dureri in primele 3 luni de acomodare. Offline #2 2009-07-25 10:44:36
Re: Sa iau sau sa nu iau?SweetAmber la toate aceste intrebari iti va raspunde si te va lamuri un medic de planning. Offline #3 2009-07-25 11:02:56
Re: Sa iau sau sa nu iau?Am fost deja la planning si doamna doctor mi-a recomandat Marvelon 28. Dar am uitat s-o intreb despre vanatai..ca asta e ceea ce ma ingrijoreaza cel mai mult. Din cate stiam, nu e indicat sa iei AC in cazul in care ai probleme de circulatie. Si trebuie sa-mi inceapa menstra azi, sau maine si voiam sa incep sa le iau de luna asta, dar acum nu stiu ce sa fac. Offline #5 2009-07-25 11:49:37
Re: Sa iau sau sa nu iau?SweetAmber, nimeni nu te obliga sa iei AC-uri timp de ani de zile de acum incolo; poti sa te opresti si dupa prima luna, daca vrei ( ideea e sa nu te opresti la mijlocul foliei, atata tot ), si dupa o jumatate de an, cand vrei tu - ori cateva luni de AC-uri n-au omorat pe nimeni Dar in definitiv, faci cum vrei tu. Si indicat ar fi sa faci niste analize de sange inainte. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-25 13:03:17
Re: Sa iau sau sa nu iau?Mi-am facut analize la sange si-au iesit foarte bune. O sa vorbesc luni cu ea si eventual incep o folie luna viitoare. Offline #7 2009-08-21 11:34:46
Re: Sa iau sau sa nu iau?Sal am si eu o intrebare,a luat marvelon21 dar l-am intrerupt ca mi-au iesit cosulete pe mine,mi-a fost putin rau in fine vroiam sa va intreb a trecut o luna de cand le-am luat si vreau sa i-au in continuare diane35 trebuie neaparat sa le i-au in prima zi cand imi vine sau pot sa i-au chiar si a treia zi dupa ce mi-a venit?Va rog ajutati-ma cu un rasp daca se poate.Multumesc Offline #8 2009-08-21 13:19:09
Re: Sa iau sau sa nu iau?Fara recomandarea medicului, nu te sfatuiesc sa iei diane, mai ales daca nu ai si alte probleme. Diane sunt tratament pentru diferite afectiuni hormonale, ce au ca efect secundar contraceptia. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|