|
Nu esti logat.
Intrebare cam stupida#1 2009-07-25 15:12:53
intrebare cam stupidabuna fetelor as avea o intrebare cam stupida:afecteaza cumva lipsa vietii sexuale?am o amica a carei mame a divortat cand a fost ea mica si cam de 14 ani nu a avut nici un iubit si nici relatiii sexuale si cica a inceput sa o doara capul si a avut probleme cu mestruatia si sa dus la ginecolog unde ia spus ca lipta vietiii sexuale e cauza.mama iubitului meu nu a mai fost cu cineva tot de aprox. 14 si se plange de dureri d cap d vreo 2 ani cel putin.ea are doar 40 de ani si refuza sa mearga la doctor Ultima oara a fost editat de anonima20 (2009-07-25 15:13:17) Offline #2 2009-07-25 23:27:47
Re: intrebare cam stupidae posibil sa aiba loc niste dereglari hormonale si atunci pot aparea unele dereglari si in organism... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|