homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sensibilitate la lumina

#1 2009-07-25 17:19:01

pink_brain
Full member
Inregistrat: 2006-10-27

sensibilitate la lumina

salutare

de cateva zile de fiecare data cand ma bag la calculator ma deranjeaza lumina de la el si ma dor ochii/capul. daca nu folosesc calculatorul nu am nimic (poate o usoara sensibilitate la lumina soarelui dar asta mi se pare cat de cat normala). Am avut ecranul cam luminos dat, acum l-am mai ajustat dar tot ma deranjeaza asa usor. Normal trebuie sa port ochelari (am la ochiul stang vreo -2) si in ultimul an nu prea i-am purtat. Oare sa fie de la asta...sa mi se fi marit dioptria?
Am citit pe net despre tot felul de boli care au ca simptom sensibilitatea la lumina...si m-am cam speriat.
Aici daca ma programez la doc dureaza vreo cateva luni...dar vin in tara la mij lui august si pot sa ma duc la doc acolo. Oare sa astept ...dar parca si sa ma duc la urgenta e un pic exagerat. Ce ma sfatuiti?

#2 2009-07-25 22:18:00

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Re: sensibilitate la lumina

Bine ar fi -daca se poate- sa renunti complet la pc pt 3-4 zile; iar daca si tel. e de marimea si functia unui pda, foloseste-l in tot acest timp doar ca tel.. fara net sau jocuri.
Foloseste si ochelari de soare cand iesi din casa. ?Vorbesc din proprie experienta.? wink

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#3 2009-07-25 22:24:02

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

eu zic ca ai probleme cu ochii... daca si de la lumina becului te dor ochii e posibil sa ai nevoie de ochelari de protectie...
nu pot sa iti zic decat sa eviti privitul la tv, calc ssi lumina artificiala in general

#4 2009-07-25 23:12:29

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

kat_utza a scris:

eu zic ca ai probleme cu ochii... daca si de la lumina becului te dor ochii e posibil sa ai nevoie de ochelari de protectie...
nu pot sa iti zic decat sa eviti privitul la tv, calc ssi lumina artificiala in general

Excat, macar pentru cateva zile, ca sa vezi apoi cum esti.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#5 2009-07-26 08:53:40

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

te dor ochii din cauza dioptriilor, mai ales ca nu porti ochelarii, care pe langa ca te ajuta sa vezi bine, protejeaza ochii.

Publicitate

loading...

#6 2009-07-26 21:58:17

pink_brain
Full member
Inregistrat: 2006-10-27

mi-am scazut luminozitatea la calculator si am sa incerc sa imi limitez orele de lucru pe calc pe cat posibil. Port si ochelarii...sa vad daca se schimba ceva in urmatooarele zile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.