homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie de 2 ori

#1 2009-07-25 18:40:32

fulgerik19
New member
Inregistrat: 2009-04-18

menstruatie de 2 ori

Buna ziua...va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca puteti
Am si eu o problema...
Luna trecuta - iunie- am vrut sa-mi intarzie menstruatia....de regula imi vine pe 13-14...am luat de pe 9 vitamina k ...2 zile atat am apucat,,,,si in loc sa-mi intarzie mi-a venit pe 11...
Luna aceasta -iulie- mi-a venit pe 13 m-a tinut pana pe 18...si pe 22 mi-a venit din nou....azi, suntem in 25 si nu mi-a trecut inca,,,
A mai trecut cineva prin asa ceva? M-a dereglat vitamina cumva? sper ca da si sa nu fie alta problema...aste[pt sa-mi treaca sa ma programez la un ginecolog...astept raspuns de la voi.
Multumesc mult

#2 2009-07-25 23:24:33

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: menstruatie de 2 ori

sa nu fie vreo raceala sau alte probleme
eu zic sa mergi la medic cat mai repede

#3 2009-07-25 23:43:43

ceamaimicutza
Full member
Inregistrat: 2009-01-01

Si mamei mele i`a venit de 2 ori in luna iulie menstruatia.pe 1 iulie si pe 17.are 37 de ani aproape.nu mi se pare ca are vreo problema.poate doar a racit jos.....

Just gonna stand there and watch me burn..?
Well that's alright because I like the way it hurts..!
Just gonna stand there and hear me cry?
Well that's alright because I love the way you lie.......

#4 2009-08-01 14:47:55

fulgerik19
New member
Inregistrat: 2009-04-18

am fost la doctor acum cateva zile..mi se oprise menstruatia ...mai era cv maroniu asa..ca la sfarsitul menstruatiei....
Mi-a facut control....eco am facut si a zis ca nu am nimic...nici chisturi, anexita rana..nimic..uterul arata bine...are dimensiuni normale etc
Paote de la stres...schimbari de temperatura...
Mi-a dat sa iau prementrid....pt sindromul premenstrual....desi nu am dureri asa mari la menstruatie...
problema e ca de vreo 2 zile iar a inceput sa-mi vina normal..
nu am dureri de burta exagerate,....nu stiu ce sa cred...
cred totusi ca vitamina k m-a dereglat...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.