|
Nu esti logat.
Ce as putea avea??#1 2009-07-25 20:26:21
ce as putea avea??in urma cu vreo 2-3 zile am inceput sa simt un mic discomfort in zona genitala, care azi s-a cam accentuat in sensul k simt o usturime si park e putin inflamat (asa o idee, sau cel putin asa simt eu)...secretia nu are niciun miros ciudat, urinari frecvente nu am..nush c anume am , ma gandesc la candidoza, p d alta parte ma gandesc sa nu fie d la gel d dus, gel intim sau absorbante zilnice...in legatura cu igiena zonei intime am mare grija...imi puteti recomanda cv pt a rezolva cat d cat situatia?..acum nu sunt in tara si nu prea am cum sa ma duc la medic.... Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #2 2009-07-25 22:10:17
Re: ce as putea avea??unde simti ca e inflamat? Offline #3 2009-07-25 22:23:56
Re: ce as putea avea??in jurul vaginului, la exterior.. Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #4 2009-07-25 22:33:33
Re: ce as putea avea??e posibil sa fie de la gelul intim pe care il folosesti, de la hainele stramte dar nu cred ca e candida Offline #5 2009-07-25 23:33:46
Re: ce as putea avea??poti sa speli extern cu ceai de musetel si sa dai cu crema de galbenele Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-26 03:02:43
Re: ce as putea avea??mc d raspunsuri...candidoza nu cred k este...eu suspectez k ar fi de vina fie gelul de dus/intim pe care le utilizez, fie absorbantele zilnice (desi le tin cam 4-5 ore, totusi acestea au si parfum si plus d asta k pastreaza umezeala)... am mai auzit k si iaurtul este bun, este adevarat?? Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #7 2009-07-26 10:25:58
Re: ce as putea avea??la candidoza incipienta stiu.. Offline #8 2009-07-27 12:05:05
Re: ce as putea avea??fetelor vreau o parere in legatura cuo problema Offline #9 2009-07-27 12:18:02
Re: ce as putea avea??ar putea fi de la o anexita durerea de ovar, Mel Offline #10 2009-07-27 12:22:32
Re: ce as putea avea??asta m-am gandit si eu ca ar putea fi o anexita.SI sper sa fie o anexiata decat cine stie ce grozavie Offline #11 2009-08-01 01:14:43
Re: ce as putea avea??revin cu problema mea...ieri seara knd am facut dupa ceva timp a inceput sa ma usture tare (as localiza usturimea la intrarea vaginului), la un moment dat a devenit insuportabil si a trebuit sa ne oprim.. sunt tare speriata...la medic nu pot sa merg deocamdata pt k nu sunt in tara, abia in septembrie pot sa ma duc....acu o sapt nu aveam probl astea, au aparut asa din senin si nici nush c anume le-a provocat k sa stiu d c sa ma feresc...a mai patit cineva asa cv? are idee cineva c ar putea fi?...mai fac o completare: in zona inghinala ma epilez cu bicul, credeti k asta ar putea fi o cauza? Ultima oara a fost editat de Joy'n'Happiness (2009-08-01 01:17:59) Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #12 2009-08-01 13:32:07
Re: ce as putea avea??joy, erai bine lubrifiata? Offline #13 2009-08-01 18:13:57
Re: ce as putea avea??alte simptome nu mai am..doar atat..in privinta lubrifierii era asa si asa...totusi nu pot sa-mi dau seama d la c ar putea fi pt k in privinta igienei sunt f stricta...nu ma doare tot timpul,,m-a durut doar atunci in timpul actului si dupa, insa a 2a zi dimineata n-am mai avut nimic Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #14 2009-08-01 18:58:55
Re: ce as putea avea??joy....ai grija k gelul intim sa aibe ph neutru...anexita este daca ai urmatoarele spm: senzartie de tensiune si de arsura locala, durere acuta, febra, tulburari urinare sau tulburari legate de menstruatie... "When you take charge of your life, there is no longer need to ask permission of other people or society at large. When you ask permission, you give someone veto power over your life." Offline #15 2009-08-01 21:48:23
Re: ce as putea avea??mama lor de geluri intime numa probleme am din cauza lor...ma tem totusi sa nu fie de la absorbante zilnice, nush d la c mi se trage...in afara de senzatia de usturime, pe care o percep ca pe o durere, nu am alte simptome.... Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #16 2009-08-01 21:52:02
Re: ce as putea avea??nu mai folosi absorbante zilnice deloc spala-te o perioada cu ceai de galbenele si pelin, poti sa faci si niste spalaturi cu tantum rosa intr-o seara si evita geluri de dus chiar si cele intime...mai bine foloseste un sapun de bebelusi. si sa fi mereu lubrifiata daca ai pb poti folosi un lubrifiant. Ultima oara a fost editat de andrulina (2009-08-01 21:52:31) Offline #17 2009-08-01 22:43:29
Re: ce as putea avea??Buna. De o saptamana prezint mancarimi vaginale, mai ales dupa raportul sexual.Prietenul meu, de asemenea prezinta pe capul penisului, niste bubite rosii, si are ai mancarimi.fetelor sunt disperata nustiu ce se intampla si mai grav e ca o am de cateva zile si knd mam hotarat vineri sa ma duc la doctora de familie sami iau trimitere nu era si tre sa astept pana luni...ce poate fi aveti idee???? va rog rasp Offline #18 2009-08-01 22:47:44
Re: ce as putea avea??candida cel mai sigur aveti amandoi Offline #19 2009-08-01 22:52:05
Re: ce as putea avea??si ce e aia:(( e de erau Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|