homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog sa ma ajutati

#1 2009-07-25 23:12:58

Madeea
Membru
Inregistrat: 2009-07-25

va rog sa ma ajutati

am o mare nelamurire. acum cateva zile am fost la ginecolog , deoarece am o secretie care ma deranja , dar mai am si sangerari mici , care seamana cu sfrarsitul menstruatiei . Doctora mi-a spus ca am vaginita acuta , dupa ce m-a consultat neprlevandu-mi proba pt laborator , doar s-a uitat dansa cu microscopul in timpul consultatiei. Mi-a dat urmatorul tratament pt vaginita : crema meclon , ovule flagyl si prafuri pt spalaturi tantum rosa si urmatoarele medicamente : flucoric , zanocin si flagyl pastile. Eu tot mai am sangerez cate putin,chiar in seara aceasta am observat pe zilnic  o pata maronie si un firicel de sange si nu stiu ce sa fac , daca pot sa incep tratamentul cu crema si ovulele ? stiu ca nu trebuie sa folosesti ovule si crema vaginala daca ai sagerari . va rog frumos sa ma ajutati . pot sau nu sa incep tratamentul ?

va multumesc!

#2 2009-07-25 23:25:28

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: va rog sa ma ajutati

...sangerarile nu sunt menstruale si nu sunt mari...probabil vin chiar de la problema pe care o ai...de aceea poti incepe linistita tratamentul...multa sanatate!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2009-07-26 14:50:26

medicine-student
New member
Inregistrat: 2009-07-24

Buna ziua, am si eu o nelamurire si as vrea sa ma ajutati cu un raspuns concret...pe data de 1 iulie am avut un contact sexual neprotejat...eram la a 3-a pastila de Yasmin dupa un tratament cu antibiotice(nu am avut o protectie suplimentara) ...pe data de 23 iulie mi-a venit ciclul si a fost normal avand in vedere ca iau anticonceptionale...maine as vrea sa merg sa fac un test de sarcina cu proba de sange....acest test poate fi influentat in vreun fel de faptul ca am avut ciclu de curand sau nu are nici o legatura? nu am mai facut nici un test de la 1 iulie si am asteptat atat pentru a avea un rezultat concludent....nu as vrea sa influenteze in vreun fel
astept raspunsurile Dvs
multumesc anticipat

#4 2009-07-26 19:53:36

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

nu are nicio legatura... dar pt ce sa-l faci daca ti-a venit menstruatia? fa unul de la farmacie daca chiar vrei... dar nu vad rostul b-hcg-ului... si bani si timp si sange.... acelasi rezultat il dau si astea cu urina de la farmacie... doar ca tre sa astepti 1 sapt in plus ca sa fie concludente, atata tot.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.