|
Nu esti logat.
Iubitul vostru e "print" sau "crai"???-2#20 2009-07-27 10:52:04
Re: Iubitul vostru e "print" sau "crai"???cu siguranta "print" ... cred ca o voi lasa mai moale Offline #21 2009-07-27 14:12:22
Re: Iubitul vostru e "print" sau "crai"???dupa 2 printi care mi-au scos numai peri albi ....craii rulz!!! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #22 2009-07-27 22:46:15
Re: Iubitul vostru e "print" sau "crai"???mama lor de "printi" ....ar trebui sa dam niste idei de cum am putea sa fim niste "scorpii" dureros de ...dulci Ultima oara a fost editat de andora (2009-07-27 22:48:36) Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #23 2009-07-27 23:15:45
Re: Iubitul vostru e "print" sau "crai"???
Al meu m-a atras de la inceput f mult prin felul lui de a fi.. vorbeam ore intregi si radeam impreuna fara sa ne plicitisim.. asta pe mess M-am indragostit de el iremediabil cand am plecat de acasa(unde ma mutasem cu prietenul meu de atunci cu care aveam si o relatie de 4 ani) la o plimbare impreuna.. mi-am dat seama ca nu mai am ce face, ca nu mai pot lupta cu ceea ce simt si am pus capat relatiei de atunci.. Ce ma atrage la el? felul lui de-a fi, puternic si foarte increzator in el. Relatia asta e aproape de ceea ce mi-am dorit intotdeauna cu mici exceptii care atunci cand ne certam devin maaari de tot . problema e ca eu sunt mai linistita asa de felul meu, mai introvertita si el e genul extrovertit, cu multi prieteni, samd.. si de aici intervin conflicte si ne enervam unul de altul f tare Offline #24 2009-07-27 23:33:38
Re: Iubitul vostru e "print" sau "crai"???
...daca da dovada ca are o personalitate puternica asta e de bine, mai ales ca are incredere in el...inseamna ca pe viitor va deveni un barbat capabil, cu tupeu sa incerce orice si a nu renunta la primul obstacol Ultima oara a fost editat de andora (2009-07-30 20:56:10) Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|