Iubitul vostru e "print" sau "crai"???
- andora
- Full member
- Inregistrat: 2009-07-01
Iubitul vostru e "print" sau "crai"???
...citind cu interes mesajele voastre am constatat ca fetele tinere si indragostite isi vad iubitul ca un "print", pe cand cele trecute de 2-3 relatii isi dau seama ca mai interesant este un "crai"...dar nu generalizez... ...am intalnit si eu "printi" in viata mea, dar nu prea am fost incantata de ei... de ce? asteptau ca femeia din mine sa-l faca sa se simta ca un print, sa fie el pe primul loc, sa las totul pt. el, sa alerg intr-un suflet la el cand se simtea trist, sa-l alint, sa-l rasfat, sa-i inteleg orice capriciu, sa am grija ca el sa se simta bine.....iar cand simteam si eu nevoia de o mangaiere nu prea era timp, ca doar el era "printul", iar eu indragostita de "printul" meu... ...am intalnit si "crai"..acel "crai" pus mereu pe cucerit de noi teritorii, ambitios, periculos de dulce si alunecos, barbatul de care mama mi-a spus sa ma feresc in viata mea pt. ca voi avea doar de suferit!!! ...stiind ca trebuie sa-i evit ca sa nu sufar din cauza "craiului", am plecat de la premisa ca e doar o aventura, dar, in timp constat ca dupa zeci de aventuri cu acelasi "crai", totul devine serios... ...o relatie cu un "crai"...interesanta, pt. ca, avand experienta "la pat", te ridica in al noualea cer!!! ....degajata si lejera, pt. ca el nu te suna zilnic de zece ori sa te intrebe ce faci sau nu iti spune ca decat sa iesi la shopping sau la cafea cu prietenele tale, mai bine stai cu el sa-l tii de....mana... ...pt. "printul" tau esti in stare sa te agiti o zi intreaga pt. ca atunci cand te intalnesti cu el sa fii la inaltimea pretentiilor lui, sa nu cumva sa-l superi cu o vorba , sa-l deranjezi cu un gest, il vezi doar pe el, iti uiti prietenele de cafea...ca doar e barbatul vietii tale care va fi viitorul tau sot, faci totul ca sa fie multumit de tine...pe cand "craiul" e atat de lejer cu el, esti directa si naturala ca doar stii ca e doar aventura, in pat esti deschisa la orice, stie sa te provoace, iar tu te lasi, descoperind ca esti mult mai pasionala decat cu "printul"...nu-ti face program, ba din contra el se modeleaza dupa cheful tau si asta parca il face sa se agite el pt. tine, sa ai chef mai mult pt. el!!!....dupa partide nebune de ....sex, discuti parca mai deschis cu el, stiind ca daca are experienta te poate intelege mult mai bine..si chiar asta se intampla...te intelege mai bine, te observa mai bine, il atrage parul tau ciufulit sau faptul ca esti egoista cu el si vrei ca tu sa te simti bine! ...constati ca acest "crai" iti face tie toate placerile, iti respecta independenta si ....descopera femeia din tine....iar tu nu il stresezi cu nimic ca doar nu e printul tau .... ...curios este faptul ca intotdeauna acest "crai" este mult mai apetisant decat "printul" ... dar cum a inceput totul?.....ma despart indurerata de "print" pt. ca el s-a suparat ca eu nu-l inteleg de ce el are nevoie de mine ca sa fiu docila, ascultatoare si numai pt. el, cand vrea el si cum vrea el....si dau peste un "crai" ca sa ma racoresc...doar o aventura, atat, fara obligatii..el fiind dispus sa avem aventuri de cate ori vreau eu...si dupa o relatie de 2 ani, plina de iubire pt. print, incepe o relatie de aventuri cu acelasi "crai"...libera si fara obligatii, pana ne dam seama ca ne simtim f. bine impreuna si...constati ca totul devine...serios ...craiul vine doar la tine, dar sa-l lasi sa braveze si sa-si pastreze titlul de "crai" (doar vorbele sunt de ei....ca in rest tot la tine vin!!!) si il vezi cum devine barbatul de casa, in stare sa-ti faca toate poftele, ba si cafelele prietenelor tale, ca tu sa stai linistita la barfa cu ele...) e atent el cu tine...iar tu esti naturala si lejera , fara compromisuri..ca daca nu-i convine sa plece ca doar e "crai"....
...am cam lungit mesajul, dar ar fi interesant ce asteptam noi, in general, de la barbat...personal, vad ca ma simt foarte bine cu acest "crai"sau poate ideea ca e "crai" ma face sa traiesc clipa alaturi de el, dar o fac degajat, natural si plina de placeri...un "print" nu stiu daca as mai vrea...parca e atat de bine sa ti se faca tie toate poftele, toate mofturile...in loc sa te agiti tu pt. el....
Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
Re: Iubitul vostru e "print" sau "crai"???
dar nu inteleg de ce ai ales 2 extreme atat de ... extreme... al meu nu e nici print nici crai e mereu acolo pentru mine asa cum sunt si eu pt el, pt a ne satisface reciproc nevoia de afectivitate, de rasfat etc (ce ai mai insirat tu in cazul printului doar ca toate sunt reciproce). dar in acelasi timp fiecare isi face timp si pt o cafea cu prietenii... si totusi, nu e crai pt ca nu e omul de care ar trebui sa ma feresc si de care ma simt atrasa doar pt ca e oarecum interzis... imi/ii place sa ma vada uneori machiata, aranjata si pusa la pct dar parca mai cu drag ma saruta dimineatza, daca se trezeste langa mine si suntem amandoi ciufuliti si somnorosi... avem o relatie normala, ca sa zic asa... nici prea prea, nici foarte foarte
cred ca cele 2 caracterizari puse de tine sunt cam exagerate...
- andora
- Full member
am exagerat intentionat pentru a delimita clar ideea...mi-ar placea sa citesc parerile fiecareia/fiecaruia referitor la "print" sau "crai"...pe care l-ar prefera femeia in general...care latura a unui barbat o adoram, cea de "print" sau cea de "crai"?...in ceea ce ma priveste, ador "craiul"
Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
eu nu-l ador pe niciunul. nu-mi convine sa-i pup picioarele unui ingamfat (asa inteleg eu printul descris de tine) dar nu-mi convine nici sa fiu rezerva si aventura cuiva (asa cum il vad pe craiul descris mai sus).
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
si eu de acord cu camysh adica am citit si nu-l recunosc pe sotzoiu' in niciuna...
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
acum...na, fiecare cu ce a avut ocazia sa cunoasca. eu, spre exemplu am fost cu un tip care ma lasa sa fac ce vreau, cu alte cuvinte nu prea il interesa din moment ce vorbeam o data la o luna..., se comporta relativ ok, ii acordam f multa atentie, ma facea sa sufar... apoi, l-am gasit pe iubi pe care n as putea sa l incadrez intr-o categorie... as putea spune ca la inceputul relatiei, primele 3-4 luni era o tentativa de "crai", pt ca eram f nepasatori amandoi... pana ne am indragostit cu adevarat personal, nu cred ca un barbat poate sa fie crai toata viata, asa ca el tb sa se schimbe pt ca relatia sa evolueze si s ar putea sa se transforme in print...
Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2009-07-26 16:11:25)
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- andora
- Full member
carmen_21 a scris:acum...na, fiecare cu ce a avut ocazia sa cunoasca. eu, spre exemplu am fost cu un tip care ma lasa sa fac ce vreau, cu alte cuvinte nu prea il interesa din moment ce vorbeam o data la o luna..., se comporta relativ ok, ii acordam f multa atentie, ma facea sa sufar... apoi, l-am gasit pe iubi pe care n as putea sa l incadrez intr-o categorie... as putea spune ca la inceputul relatiei, primele 3-4 luni era o tentativa de "crai", pt ca eram f nepasatori amandoi... pana ne am indragostit cu adevarat personal, nu cred ca un barbat poate sa fie crai toata viata, asa ca el tb sa se schimbe pt ca relatia sa evolueze si s ar putea sa se transforme in print...
cam asa ceva ... cu siguranta , da!!!
...buna ideea si cu recunoasterea unor defecte sau calitati la iubitii nostri.... ...un mircea badea piperat sau un mircea radu prea dulce la inceput ca acum deja e diabet curat
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
Al meu era crai inainte de mine din cate am inteles. Trecea din floare in floare, si la inceput surorile lui se intrebau cum de a rezistat cu aceasi fata 1 luna, 2 , 3. Cand ne-am intalnit nu am stiut ce si cum, dar cum nici unul nu avea experienta in relatii de lunga durata am invatat impreuna si acum suntem print si printesa. Ne rasfatam reciproc
Sincer ma bucur ca a fost crai inainte. Macar stie ce sa faca ca o fata sa fie fericita, plus a incercat destule deci nu o sa il mai roada curiozitatea. Stie ca nu exista una mai buna ca mine (si mai modesta ).
Eu am avut prieteni care se vroiau printi, dar nu au rezistat, ca eu sunt un copil rasfatat si nu stau eu dupa fundul nici unui tip, dar am intalnit si unul crai de tot, si sincer cu el a fost cel mai palpitat , exceptandu'l pe actualul.
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
Eu zic ca un barbat e perfect cand e imaginea printului,stiind toate trucurile unui crai
Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-07-26 17:26:39)
- andora
- Full member
PillBlast a scris:Al meu era crai inainte de mine din cate am inteles. Trecea din floare in floare, si la inceput surorile lui se intrebau cum de a rezistat cu aceasi fata 1 luna, 2 , 3. Cand ne-am intalnit nu am stiut ce si cum, dar cum nici unul nu avea experienta in relatii de lunga durata am invatat impreuna si acum suntem print si printesa. Ne rasfatam reciproc
Sincer ma bucur ca a fost crai inainte. Macar stie ce sa faca ca o fata sa fie fericita, plus a incercat destule deci nu o sa il mai roada curiozitatea. Stie ca nu exista una mai buna ca mine (si mai modesta ).
Eu am avut prieteni care se vroiau printi, dar nu au rezistat, ca eu sunt un copil rasfatat si nu stau eu dupa fundul nici unui tip, dar am intalnit si unul crai de tot, si sincer cu el a fost cel mai palpitat , exceptandu'l pe actualul.
daaaaaaaaaa, femeile sunt capabile sa transforme un "crai"!!!
eu am o vorba: "du-te si te satura de toate bunaciunile si apoi sa vii la mine!!!" ...si eram incantata ca asa scapam de insistentele lor...eh, dar in ultimii 3 ani au inceput sa se intoarca care mai de care mai pusi pe fapte mari: satui de aventuri, gata de viata de familie !!!...sa fie oare adevarat ca "cu cat e mai mult si mai des se satura mai repede si nu le mai trebuie???"
...mult ne mai inspira povestile cand e vorba de caracterizat subtil barbatul
shine, buna constatare din pacate sunt multi care sunt precum niste "printi sclifositi" si doar atat, doar pt. faptul ca sunt barbati....acum si eu in povestea de la inceput am cam exagerat cu "printul" ca l-am facut prea sclifosit, mamos si ..arogant, dar nu pentru ca nu ar exista tipul acesta de barbati
ca "zmeii" si "capcaunii".....sau Cenusareasa, biata de ea.... ...ca de "muma padurii" sau Sf. Miercuri deja intram la soacre
Ultima oara a fost editat de andora (2009-07-26 17:20:08)
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Iubi nu e nici print nici crai, mai degraba sunt eu printesa Asa mi se pare normal..
- andora
- Full member
blueeyes a scris:Iubi nu e nici print nici crai, mai degraba sunt eu printesa Asa mi se pare normal..
categoriccccccc!!!!!!!!! sa nu cumva sa-i permiti sa te trateze altfel!!! spune-i ca te transformi intr-o scorpie de o face
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
PillBlast a scris:Al meu era crai inainte de mine din cate am inteles. Trecea din floare in floare, si la inceput surorile lui se intrebau cum de a rezistat cu aceasi fata 1 luna, 2 , 3. Cand ne-am intalnit nu am stiut ce si cum, dar cum nici unul nu avea experienta in relatii de lunga durata am invatat impreuna si acum suntem print si printesa. Ne rasfatam reciproc
cam asa ceva e si la mine
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- andora
- Full member
offfffffff, povestile astea!!! de duci un "crai" acasa la parinti, tatal devine "zmeul zmeilor", iar mama "muma padurii", gandindu-se ca tie ti se potriveste un "fat-frumos" care se dovedeste a fi "lupul" din "Scufita Rosie"
- blueeyes
- Platinum member
Ce tare!
- andora
- Full member
- andora
- Full member
ioana_4 a scris:al meu nu se incadreaza in nicio categorie.. am citit caracterizarile de 2 ori ca sa fiu sigura ca inteleg si daca ar fi sa aleg nu as alege niciuna din variante, nici "print", nici "crai". e adevarat insa ca intotdeauna mi-a placut genul de "bad boy" decat genul cumintel.
ar fi interesant sa citim si cum l-ai caracteriza tu pe al tau ...ce te atrage inca la el, ce te enerveaza...sau daca ti-a facut vreo "surpriza" vreo "iesire"....sau...
Ultima oara a fost editat de andora (2009-07-27 00:34:16)
- blueeyes
- Platinum member
Pai nu! Eu sunt 'scorpie' prin definitie - am suferit prea mult in trecut ca sa mai cred in povesti! Il iubesc cu toata inima, dar nu-l idolatrizez, sunt constienta ca e om, cu bune si rele, si ca s-ar putea ca povestea noastra sa se sfarseasca urat. Dar numai daca o vom lasa sa se termine astfel.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|