|
Nu esti logat.
Magazine aur bucuresti#1 2009-07-26 17:31:35
magazine aur bucurestiam tot comandat inele, cercei, etc... la diverse doamne care merg in turcia, ma uitam pe catalog si alegeam produsul, dar cand trebuia sa ma duc sa ridic ce am cerut ma trezeam cu altceva in fata. ba ca nu se mai fabrica respectivul, ba ca ce mi-a adus e mai rezistent... si tot asa, se mai si uita urat daca refuzi... un vot plsss: www.cesarom.ro/concurs/1n5 si aici inca unul: http://concurs.eza.ro/concurent-teodorateo.html, ms!!! Offline #2 2009-07-26 17:41:36
Re: magazine aur bucurestipoti sa incerci in zona unirii, in magazin sunt cam scumpe... 110lei sau si mai mult gramul, dar mai sunt cateva pe langa din ce stiu eu Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #3 2009-07-27 11:31:39
Re: magazine aur bucuresti "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|