|
Nu esti logat.
Azitromicina vs melleva 35#1 2009-07-26 22:52:28
Azitromicina vs melleva 35Imi cer scuze ca scriu din nou, dar vreau sa aflu cat de repede, sa stiu daca e cazul sa-mi fac griji. (am mai intrebat intr-un topic dar ma gandeam ca e mai bine sa incep unul nou) " Daca te opresti ori de cate ori un caine latra, drumul tau nu se va termina niciodata! " Offline #2 2009-07-26 22:53:23
Re: Azitromicina vs melleva 35cred ca iti iei si un warn pt postari multiple Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #3 2010-01-03 19:05:42
Re: Azitromicina vs melleva 35Acelasi tratament mi l-a recomandat si mie dermatologul, azitromicina si melleva 35. Insa la mine nu e problema cu antibioticele, care le-am tolerat si le-am luat inainte de a incepe prima folie de ac, la mine e problema cu ac deoarece cred ca am reactii adverse la ac pt ca in primele 2 zile in care am luat am avut stari de greata, am si vomitat de la ele. Ma gandesc sa merg la medic sa mi le schimbe. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|