homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

*sondaj* avantaje/ dezavantaje la locul de munca-2

#20 2011-06-13 22:53:40

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Re: *sondaj* avantaje/ dezavantaje la locul de munca

ioana,si eu pot sa mi completez avantajele si dezavantajele cu ale tale lol

myku,pe mine ma motiveaza salariul atata timp cat e totul ok si nu am batai prea mari de cap si chestii care imi sunt practic imposibil de realizat. Cred ca daca as intampina dificultati continuu,si as fii ff stresata,nu stiu cat m-ar mai motiva salariul. Si cand zic batai de cap nu ma refer la chestii minore,gen trezitul de dimineata sau statul peste program. Pt mine de exemplu,e foarte important colectivul si colegii,daca as avea probleme cu ei,daca nu as fii pe aceasi lungime de unda cu niciunul nu m-ar mai motiva nimic,pentru ca nu imi place si nu suport sa fiu "Gica contra" si nici sa ma izolez si sa fiu barfita pe la colturi. O alta problema as mai avea,in cazul in care mi-ar da sarcini care sunt imposibil de realizat la un anumit termen,sa fie peste puterile mele;as face o data,de doua ori tot posibilul,as pierde nopti si zile in sir sa o scot la capat,dar daca s-ar repeta situatia...din nou nu m-ar mai motiva salariul.
Si sunt mult mai multe chestii si situatii,cele de sus au fost doar niste exemple la intamplare.

#21 2011-06-13 22:55:07

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

e bine biannca, poate lucram in acelasi loc chicot

Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2011-06-13 23:02:01)

#22 2011-06-13 23:54:53

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

avantaje
- salariul fooooooooooarte bun
- colectiv 90% foarte de treaba
- fac ceea ce imi place

dezavantaje
- patronii cu ideile lor ?inovatoare?+totul poate fi perfect ca ei trebuie/se chinuie sa gaseasca ceva macar 1% gresit/rau
- sunt nopti cand ajung si la 03-04 acasa

#23 2011-06-14 00:20:34

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

Avantaje:
-program foarte lejer, pot sa imi iau liber oricand am nevoie;
-salariu foarte bun in comparatie cu programul;
-colegi ok si atmosfera relaxata;
-conditii foarte ok: cafea & restul gen 3 in 1 la discretie, ceaiuri de toate tipurile (primesti daca vrei ceva anume), lapte, zahar miere etc; apa plata si cola; bucatarie dotata cu frigider, cuptor cu microunde, cafetiera, expresor cafea si capuccinno; pachete de servetele la fiecare pe birou, toaleta super curata cu sapun lichid si hartie tot timpul

Dezavantaje:
-trebuie respectat cu sfintenie fiecare dead-line si orice greseala costa mult;
-contract de munca pe perioada determinata;
-nu am posibilitate de avansare;
-nu lucrez in domeniul pt care am irosit 5 ani din viata studiind;
-simt ca nu sunt apreciata ca si persoana;

Ultima oara a fost editat de sophie (2011-06-14 16:21:00)

#24 2011-06-14 08:46:20

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Avantaje:
-salariu f.bun
-colegi&sefi foarte de treaba,care nu ne trateaza niciodata cu superioritate
-program cat de cat lejer (in sensul ca la 6 de obicei sunt acasa si mai am timp sa fac cate ceva)
-mediul multicultural,care imi permite sa comunic cu diverse persoane ce provin din toate colturile lumii si de la toti am cate ceva de invatat
-posibilitatea de avansare
-conditii de 5 stele,exact tot ce zicea si coraline ,numai ca la mine se adauga si frigiderul plin cu bunatati si persoane la dispozitie sa mearga sa ne cumpere orice avem nevoie(acestia fiind sefii,care ne intreaba din ora in ora daca suntem ok,avem nevoie de ceva etc lol )

Dezavantaje:
-ca nu e un job constant(castig cam tot la fel salariul,ca si cum as munci full-time,insa as prefera sa gasesc ceva mai stabil,sa am un orar fix si sa fac acelasi lucru zilnic)
-contractul pe proiect(la orice manifestare merg,atatea contracte semnez lol )
-distanta 50 km de casa,uneori si 100 km
-oboseala maxima in unele zile pt ca stau si cate 10 ore in picioare fara sa ma asez si de cele mai multe ori pe tocuri,pentru ca asa trebuie sa fie tinuta(sacou,fusta pana la genunchi,camasa alba si tocuri neaparat).

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.