homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum putem face un baiat sa dispere dupa noi?

#1 2009-07-27 10:54:39

ramonel
Full member
Inregistrat: 2006-10-24

cum putem face un baiat sa dispere dupa noi?

ciao fetelor, nu stiu dc sa mai vb despre asa ceva sau nu.....
dar as vrea sa vb despre cum putem face ca barbatii sa dispere dupa noi...sau cum s-ar zice sa fie in '' limba''...sa ne doreasca tot mai mult si mai mult in viata lor.......
eu, as vrea sa il fac pe un tip sa ma doreasca ff tare si sa isi doreasca sa fie cu mine....doar problema e k ne cunoastem de ff mult timp.......si el zice k oricum stie cum sunt....si degeaba incerc sa fiu intr-un anumit fel pt k el defapt ma stie cum sunt in realitate.....sau mia mai zis ceva de genul ''se pare ca ai vrea sa te schimbi da nu poti''....
astept tot felul de sugesti si pareri......si sa dezbatem aceasta ''mica - mare problema ''.

#2 2009-07-27 11:08:34

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

Re: cum putem face un baiat sa dispere dupa noi?

pai tocmai, ca a vazut ca esti falsa in disperarea de a-l avea. nu poti primi sfaturi despre cum sa te porti, nu exista ghid pt asa ceva, totul vine de la sine. fiecare baiat e unic in felul lui, ce merge la unul nu merge la altul si tot asa. nu are nimeni cum sa-ti spuna ce sa faci ca sa-l faci sa se indragosteasca de tine. asta trebuie sa iti dai seama singura, pt ca tu il cunosti.

#3 2009-07-27 11:11:01

ada2910
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-07-13

sincer, nu cred ca ar trebui sa te schimbi...pentru nimeni si nimic. si nu cred ca faptul ca va cunoasteti de mult timp ar reprezenta o piedica in vederea unei eventuale relatii. Daca iti place atat de mult de ce nu ii spui ca ti-ai dori mai mult. Bineinteles asta presupune si riscuri poate el te vrea doar ca si prietena nu si ca iubita iar faptul ca ii spui ca vrei mai mult ar putea sa il indeparteze de tine - depinde doar de tine si daca vrei sa iti asumi acest risc.
dar, repet, nu cred ca ar trebui sa te schimbi doar pentru un tip.

Oricum vezi ce mai zic si fetele. Bafta

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

#4 2009-07-27 11:19:52

ramonel
Full member

acesta e cazul meu.....de care am propus sa vb putin,,,dar as vrea sa stiu voi cum faceti ca sa cuceriti un baiat care va place tare mult.......k poate mai invatam una de la alata cate o chestie.....smile

#5 2009-07-27 12:01:05

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

n-ai cum sa inveti sa cuceresti un barbat. trebuie sa simti tu asta, sa fie parte din tine, sa emani tu singura senzualitate, siguranta si sex-appeal, pt ca daca te porti altfel decat esti, risti sa cazi in ridicol si sa obtii efectul contrar.
daca omul ala nu te vrea altfel decat ca prietena, cred ca e inutil sa mai incerci ceva in sensul asta, pt ca un dezavantaj ar fi si faptul ca te stie de mult, deci stie exact cum esti.

Publicitate

loading...

#6 2009-07-27 13:21:50

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

in nici un caz nu trebuie sa te schimbi sa ajungi sa fii falsa. ca nu ai rabdare de ex si vrei sa schimbi putin asta e ok..dar sa schimbi prea multe la tine doar pt a fi cu cineva...nu sunt de acord. cine te place te va place asa cum esti

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#7 2009-07-27 14:06:40

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

nu trebuie sa faci nimic deosebit...cum au zis si fetele, trebuie doar sa fii tu!
si totusi....tu vrei sa-l faci sa dispere, sa fie in limba hmm ai grija ce-ti doresti, s-ar putea sa ti se intample si sa nu fie neaparat un lucru bun! ce-i prea mult strica!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#8 2009-07-27 21:07:20

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

ramonel a scris:

acesta e cazul meu.....de care am propus sa vb putin,,,dar as vrea sa stiu voi cum faceti ca sa cuceriti un baiat care va place tare mult.......k poate mai invatam una de la alata cate o chestie.....smile

uneori trebuie sa fii inaccesibila  tongue  si un pic indiferenta la inceput..nu'i arata ca'l placi...lasa totul sa vina de la sine
cand te suna nu'i raspunde imediat,lasa'l sa insiste un pic...
...lasa'te cucerita,si vei deveni o provocare pentru el(mai ales pentru unul obisnuit sa'i cada fetele la picioare din prima)si va face ...
nah ca m'am cam abatut de la subiect tongue  da'mi'a mers intotdeauna jocul asta lol ..imposibil sa nu'ti pice in plasa angel

#9 2009-07-27 21:44:44

ramonel
Full member

divya a scris:

ramonel a scris:

uneori trebuie sa fii inaccesibila  tongue  si un pic indiferenta la inceput..nu'i arata ca'l placi...lasa totul sa vina de la sine
...lasa'te cucerita,si vei deveni o provocare pentru el(mai ales pentru unul obisnuit sa'i cada fetele la picioare din prima)si va face ...
nah ca m'am cam abatut de la subiect tongue  da'mi'a mers intotdeauna jocul asta lol ..imposibil sa nu'ti pice in plasa angel

vorbeam cu o prietena ...si imi zicea acelasi lucru...k trebuie sa fii indiferenta , misterioasa, sa nu dai explicatii prea multe sa ii lasi pe ei sa traga singuri concluziile....si mai ales sa nu iubesti barbatul ci sa iubesti dragostea  care tio poarta....si un barbat nu trebuie niciodata sa te cunoasca cu adevarat...nu trebuie sa stie ce gandesti...ci trebuie sa te stie de la gat in jos......

#10 2009-07-27 21:53:03

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

perfect d acord ramonel.acum imi pare rau k eu  i-am dat toate detaliile inutile..ma refer in cazul meu..nici nu trebuie sa stie exact cat castigi nici prea multe explicatii..pari mai inabordabila, dar nu de necucerit..poti eventual sa te imbraci mai sexy , sa te prefaci ca esti interesata de ce zice..il mai lauzi un pic big_smile si poate poate pica tongue Si inca ceva..am observat ca toti vor sa fie intelesi saracutii de ei..niciodata sa nu fii cu gura mare (eu nu pot sa ma abtin sa nu tac big_smile , dar e partea a doua) tongue succes

Dance like nobody is watchin....

#11 2009-07-27 22:02:19

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

ramonel a scris:

divya a scris:

ramonel a scris:

vorbeam cu o prietena ...si imi zicea acelasi lucru...k trebuie sa fii indiferenta , misterioasa, sa nu dai explicatii prea multe sa ii lasi pe ei sa traga singuri concluziile....si mai ales sa nu iubesti barbatul ci sa iubesti dragostea  care tio poarta....si un barbat nu trebuie niciodata sa te cunoasca cu adevarat...nu trebuie sa stie ce gandesti...ci trebuie sa te stie de la gat in jos......

doar sa nu ajungi sa...te iei prea in serios si sa continui sa'l tii la distanta.
doar la inceput are farmec ...daca o tii  mult asa o sa creada ca nu esti interesata smile
iar daca ajungi sa iubesti din toata inima pe cineva nu mai pui problema ca "nu trebuie niciodata sa te cunoasca cu adevarat".fals. smile

#12 2009-07-28 20:41:04

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

parerea mea e ca mai bine te lasi cucerita tu de un barbat decat sa vanezi tu si sa nu mai stii ce sa faci ca sa ai un barbat...se stie ca barbatii sunt vanatorii si sa stai tu ca femeie sa te strofoci zi si noapte cum sa-l cuceresti pe unul mi se pare cam aiurea. ok ca ai propriile secrete ca sa atragi un barbat spre tine e altceva, dar sa faci un scop in a cuceri pe cineva devine obsesie la un moment dat.
am vazut in jurul meu femei care stau scai de partenerul lor, chiar femei casatorite care stau agatate numai de gatul barbatului si ala cel putin in public nu arata niciun gest de afectiune fata de nevasta mi se pare atat de penibil pt ea....
sunt fete care nu tb sa faca ceva neobisnuit ca sa cucereasca pe cineva...pur si simplu asa se intampla. de obicei fetele naturale si care se poarta natural si nu incearca sa para ceea ce nu sunt au mai mult succes. se vede o femeie falsa se observa de la o posta cand nu e ea si incearca sa pozeze in altceva....
ma rog cred ca depinde de femei...sunt unele care prefera sa faca ele primul pas si sunt altele care nu fac primul pas, mie niciodata nu mi-a placut sa stau sa abordez eu barbatii mi se pare aiurea...si plus de asta ca e mai bine pt tine ca femeie sa vina barbatul spre tine si sa faca el primul pas te face sa te simti mai dorita si mai importanta pt el...

#13 2009-07-29 11:05:18

anabella_n
Hero member

depinde si de barbat, ca multi dintre ei sunt ingroziti de ideea unui refuz si nu mai fac nici un pas spre tine. si te trezesti ca poate ai trecut pe langa sansa vietii tale, daca nu-l abordezi tu. eram si acum nemaritata daca nu-l invitam eu pe el la un suc big_smile
eu una nu m-am lasat cucerita de nici unul pana acum, am facut mereu primul pas si nu le-a displacut. naturalelea mai consta si-n increderea pe care o ai in tine ca sa poti sa faci tu primul pas cu gratie si senzualitate, in asa fel incat sa-l dai pe spate si fara sa fie nevoit sa te fugareasca pentru a te cuceri

#14 2009-07-29 12:14:19

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

era o chestie... care pe mine una ma innebuneste la un tip (la inceput!) chicot si cred ca e valabil si invers- sa nu i arati nimic clar... adica sa ai momente in care sa i artati ca l vrei si ca iti place si momente in care sa l ignori sau sa te comporti de parca nu te ar interesa
sincera sa fiu si pe mine ma intereseaza astfel de ponturi pt ca orice fata care are iubit de mult timp,desi e sigura ca o iubeste, tot mai are nevoie de niste "smecherii" ca sa l tina "in priza"
e mai greu pana incepeti o relatie, apoi niste saruturi pasionale si bla bla si dispera el big_smile tongue

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#15 2009-07-29 12:27:11

andrulina
Addicted member

poti sa ai incredere in tine si sa te simti f bine in pielea ta si sa nu faci primul pas tu ca femeie....nu tine de incredere asta tine de principii si de constructia fiecaruia in parte
pe mine atitutinea aia de care ai zis tu carmen m-ar face sa devin confuza....si m-ar enerva mai mult decat sa ma atraga. oricum nu e o reteta fixa cum sa cuceresti un barbat sau o femeie....fiecare om e diferit si reactioneaza la unele chestii...poate o fata sau un baiat nu se lasa cuceriti de o anumita "smecherie" asa cum o fac restul...

#16 2009-07-29 12:34:05

anabella_n
Hero member

si daca te dai tu la un barbat inseamna ca n-ai principii? big_smile
sau ca principiile tale sunt naspa?

p.s: nu sunt ironica, doar curioasa

#17 2009-07-29 12:45:38

andrulina
Addicted member

nu n-am zis asta ca daca o fata face primul pas n-are principii...am zis doar ca tine de principiile fiecaruia adica uneia poate sa i se para ok si sa se simta ea bine ducandu-se la un barbat si alta sa nu si sa tina neaparat sa vina barbatul la ea, asta nu inseamna ca cea de a doua nu cucereste...poate sa aplice tactici de cucerire dar sa astepte ca barbatul sa faca primul pas spre o relatie....tine de fiecare in parte cum gandeste.

#18 2009-07-29 13:24:12

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

sunt mai multe feluri de a-l pune pe jar....
...daca e un tip arogant, da-i peste nas cu aroganta lui ! cand va vedeti, glumeste cu el pe baza lui, dar cu subtilitate! ataca tu, ca sa nu te lasi atacata/manipulata tu de el! la inceput se va enerva pe tine! nu te va mai cauta! dar din cand in cand mai da-i un telefon in care sa-i amintesti ca esti convinsa ca e un barbat slab si ca nu poate face fata unei femei cu personalitate!!!..il vei ambitiona sa te cucereasca el pe tine rotfl si sa-ti dovedeasca contrariul...barbatii sunt foarte orgoliosi!!!!
...sau arata-te indiferenta fata de el!!! asta functioneaza intotdeauna!!!
...daca iesiti impreuna, lasa-i libertate!!! sa iasa cand vrea si cu cine vrea!!! dar asta i spui ca o faci doar pentru tine, pt. ca nu ai chef ca el sa se tina dupa tine, sa-ti controleze tie programul!!!
...daca tu i ceri independenta pt. tine, il pui pe ganduri si el va face contrariul, va intra la banuieli si te va cauta si suna tot timpul!

...barbatii sunt ffffff.orgoliosi, daca stii cum sa le gadili acest orgoliul la inceput, ii ai la mana ta!!! ei au tendinta de a face tot pe invers decat le spui tu!!!...astea sunt valabile doar in cazul unor barbati cu personalitate!!!...ca cei "papa-lapte", saraciiiiiiii, nici nu are rost sa te complici cu ei rotfl

...cel mai usor de cucerit sunt "marii cuceritori" rotfl eu le spun direct ce am de spus, adica sa-i vad cat de "buni" sunt si daca sunt multumita ii mai sun si a doua oara chicot ....sa-i vezi atunci cat de posesivi sunt , doar ca sa le spui tu ca intradevar au fost buni rotfl...dar tu nu-i mai suni, ii lasi sa fiarba in sucul propriu ca doar barbati sunt multi, iar tu nu trebuie sa depinzi de niciunul!!!!! tummenupp

Ultima oara a fost editat de andora (2009-07-29 13:33:14)

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#19 2009-07-29 13:36:53

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

eu nu cred in chestii d-astea! cred ca relatia dintre 2 oameni tine de "chimie", cred ca daca faci in mod intentionat ceva ca determini pe cineva sa fie "disperat" dupa tine, aia nu va fi o relatie care sa tina. de la bun inceput trebuie sa existe o compatibilitate intre cei doi, sa accepte fiecare ca celalalt este intr-un anume fel si sa ii placa felul ala, sa il atraga si chiar si asa, de-a lungul relatiei, apar "chestii" care trebuie schimbate....
in consecinta, mici trucuri de incitare a relatiei din punct de vedere sexual ( dar si asta incadrate pe stilul si personalitatea fiecaruia ) pot exista insa ceva care sa duca la "disperare" dupa celalalt.....nu duce decat la o relatie falsa.

Ultima oara a fost editat de lucia05 (2009-07-29 13:37:34)

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.