|
Nu esti logat.
Cum putem face un baiat sa dispere dupa noi?#1 2009-07-27 10:54:39
cum putem face un baiat sa dispere dupa noi?ciao fetelor, nu stiu dc sa mai vb despre asa ceva sau nu..... Offline #2 2009-07-27 11:08:34
Re: cum putem face un baiat sa dispere dupa noi?pai tocmai, ca a vazut ca esti falsa in disperarea de a-l avea. nu poti primi sfaturi despre cum sa te porti, nu exista ghid pt asa ceva, totul vine de la sine. fiecare baiat e unic in felul lui, ce merge la unul nu merge la altul si tot asa. nu are nimeni cum sa-ti spuna ce sa faci ca sa-l faci sa se indragosteasca de tine. asta trebuie sa iti dai seama singura, pt ca tu il cunosti. Offline #3 2009-07-27 11:11:01
Re: cum putem face un baiat sa dispere dupa noi?sincer, nu cred ca ar trebui sa te schimbi...pentru nimeni si nimic. si nu cred ca faptul ca va cunoasteti de mult timp ar reprezenta o piedica in vederea unei eventuale relatii. Daca iti place atat de mult de ce nu ii spui ca ti-ai dori mai mult. Bineinteles asta presupune si riscuri poate el te vrea doar ca si prietena nu si ca iubita iar faptul ca ii spui ca vrei mai mult ar putea sa il indeparteze de tine - depinde doar de tine si daca vrei sa iti asumi acest risc. Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline #4 2009-07-27 11:19:52
Re: cum putem face un baiat sa dispere dupa noi?acesta e cazul meu.....de care am propus sa vb putin,,,dar as vrea sa stiu voi cum faceti ca sa cuceriti un baiat care va place tare mult.......k poate mai invatam una de la alata cate o chestie..... Offline #5 2009-07-27 12:01:05
Re: cum putem face un baiat sa dispere dupa noi?n-ai cum sa inveti sa cuceresti un barbat. trebuie sa simti tu asta, sa fie parte din tine, sa emani tu singura senzualitate, siguranta si sex-appeal, pt ca daca te porti altfel decat esti, risti sa cazi in ridicol si sa obtii efectul contrar. Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-27 13:21:50
Re: cum putem face un baiat sa dispere dupa noi?in nici un caz nu trebuie sa te schimbi sa ajungi sa fii falsa. ca nu ai rabdare de ex si vrei sa schimbi putin asta e ok..dar sa schimbi prea multe la tine doar pt a fi cu cineva...nu sunt de acord. cine te place te va place asa cum esti Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #7 2009-07-27 14:06:40
Re: cum putem face un baiat sa dispere dupa noi?nu trebuie sa faci nimic deosebit...cum au zis si fetele, trebuie doar sa fii tu! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #8 2009-07-27 21:07:20
Re: cum putem face un baiat sa dispere dupa noi?
uneori trebuie sa fii inaccesibila si un pic indiferenta la inceput..nu'i arata ca'l placi...lasa totul sa vina de la sine Offline #9 2009-07-27 21:44:44
vorbeam cu o prietena ...si imi zicea acelasi lucru...k trebuie sa fii indiferenta , misterioasa, sa nu dai explicatii prea multe sa ii lasi pe ei sa traga singuri concluziile....si mai ales sa nu iubesti barbatul ci sa iubesti dragostea care tio poarta....si un barbat nu trebuie niciodata sa te cunoasca cu adevarat...nu trebuie sa stie ce gandesti...ci trebuie sa te stie de la gat in jos...... Offline #10 2009-07-27 21:53:03
Re: cum putem face un baiat sa dispere dupa noi?perfect d acord ramonel.acum imi pare rau k eu i-am dat toate detaliile inutile..ma refer in cazul meu..nici nu trebuie sa stie exact cat castigi nici prea multe explicatii..pari mai inabordabila, dar nu de necucerit..poti eventual sa te imbraci mai sexy , sa te prefaci ca esti interesata de ce zice..il mai lauzi un pic si poate poate pica Si inca ceva..am observat ca toti vor sa fie intelesi saracutii de ei..niciodata sa nu fii cu gura mare (eu nu pot sa ma abtin sa nu tac , dar e partea a doua) succes Dance like nobody is watchin.... Offline #11 2009-07-27 22:02:19
doar sa nu ajungi sa...te iei prea in serios si sa continui sa'l tii la distanta. Offline #12 2009-07-28 20:41:04
Re: cum putem face un baiat sa dispere dupa noi?parerea mea e ca mai bine te lasi cucerita tu de un barbat decat sa vanezi tu si sa nu mai stii ce sa faci ca sa ai un barbat...se stie ca barbatii sunt vanatorii si sa stai tu ca femeie sa te strofoci zi si noapte cum sa-l cuceresti pe unul mi se pare cam aiurea. ok ca ai propriile secrete ca sa atragi un barbat spre tine e altceva, dar sa faci un scop in a cuceri pe cineva devine obsesie la un moment dat. Offline #13 2009-07-29 11:05:18
Re: cum putem face un baiat sa dispere dupa noi?depinde si de barbat, ca multi dintre ei sunt ingroziti de ideea unui refuz si nu mai fac nici un pas spre tine. si te trezesti ca poate ai trecut pe langa sansa vietii tale, daca nu-l abordezi tu. eram si acum nemaritata daca nu-l invitam eu pe el la un suc Offline #14 2009-07-29 12:14:19
Re: cum putem face un baiat sa dispere dupa noi?era o chestie... care pe mine una ma innebuneste la un tip (la inceput!) si cred ca e valabil si invers- sa nu i arati nimic clar... adica sa ai momente in care sa i artati ca l vrei si ca iti place si momente in care sa l ignori sau sa te comporti de parca nu te ar interesa Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #15 2009-07-29 12:27:11
Re: cum putem face un baiat sa dispere dupa noi?poti sa ai incredere in tine si sa te simti f bine in pielea ta si sa nu faci primul pas tu ca femeie....nu tine de incredere asta tine de principii si de constructia fiecaruia in parte Offline #16 2009-07-29 12:34:05
Re: cum putem face un baiat sa dispere dupa noi?si daca te dai tu la un barbat inseamna ca n-ai principii? Offline #17 2009-07-29 12:45:38
Re: cum putem face un baiat sa dispere dupa noi?nu n-am zis asta ca daca o fata face primul pas n-are principii...am zis doar ca tine de principiile fiecaruia adica uneia poate sa i se para ok si sa se simta ea bine ducandu-se la un barbat si alta sa nu si sa tina neaparat sa vina barbatul la ea, asta nu inseamna ca cea de a doua nu cucereste...poate sa aplice tactici de cucerire dar sa astepte ca barbatul sa faca primul pas spre o relatie....tine de fiecare in parte cum gandeste. Offline #18 2009-07-29 13:24:12
Re: cum putem face un baiat sa dispere dupa noi?sunt mai multe feluri de a-l pune pe jar.... Ultima oara a fost editat de andora (2009-07-29 13:33:14) Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #19 2009-07-29 13:36:53
Re: cum putem face un baiat sa dispere dupa noi?eu nu cred in chestii d-astea! cred ca relatia dintre 2 oameni tine de "chimie", cred ca daca faci in mod intentionat ceva ca determini pe cineva sa fie "disperat" dupa tine, aia nu va fi o relatie care sa tina. de la bun inceput trebuie sa existe o compatibilitate intre cei doi, sa accepte fiecare ca celalalt este intr-un anume fel si sa ii placa felul ala, sa il atraga si chiar si asa, de-a lungul relatiei, apar "chestii" care trebuie schimbate.... Ultima oara a fost editat de lucia05 (2009-07-29 13:37:34) I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|