|
Nu esti logat.
Dureri in timpul actului sexual din cauza prezervativelor?#1 2009-07-27 22:31:46
dureri in timpul actului sexual din cauza prezervativelor?Buna seara! Am o problema si nu stiu ce sa fac.in timpul actului sexual am dureri si nu inteleg din ce cauza.se intampla din cauza prezervativelor sau exista si alte cauze?de fiecare data am dureri de parca ar fi prima data.astept raspuns...va multumesc Offline #2 2009-07-27 22:34:16
Re: dureri in timpul actului sexual din cauza prezervativelor?putin probabil ca prezervativele sa iti dea dureri.. eventual usturime Offline #3 2009-07-27 22:43:45
Re: dureri in timpul actului sexual din cauza prezervativelor?Ms mult ptr raspuns.cu siguranta o sa merg:* Offline #4 2009-07-27 23:33:20
Re: dureri in timpul actului sexual din cauza prezervativelor?cu placere mergi pt ca e bine sa elimini orice risc.. poate fi o infectie sau vreo rana mica pe acolo, sau pur si simplu nu te lubrifiezi suficient. dar macar stii unde e problema si o tratezi. bafta! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|