|
Nu esti logat.
Foart? n?dum?rita:( pls h?lp!#1 2009-07-28 10:58:39
foart? n?dum?rita:( pls h?lp!am 19 ani si mi-am inc?put viata s?xuala acum 1 an...am luat anticonc?ptional? scris? d? un doctor gin?colog si in final am inc?tat cu ?l?,luand o pauza mai lunga d cat?va luni,cu ovul? can?st?n.Am facut o criza d? rinichi,si am ajuns astf?l sub tratam?ntul doctorului d la urg?nta car? mi-a spus ca am si o inf?cti? urinara grava.Mi-a pr?scris nist? m?dicam?nt? intr?bandu-ma daca nu am m?nstruati? in ac?l mom?nt.N-av?am atunci....am luat m?dicam?nt?l? asa cum mi-a c?rut,cu toat? ca farmacista mi-a zis ca 1 m?d s? ia o data p? zi (zanocin 400).Tr?buia sa-mi vina acum 5 zil?,si nu mi-a v?nit nici azi.Am facut 2 t?st? d? sarcina,si nimic...sunt ?f?ctiv n?linistita,nu mai pot dormi.din c? cauza sa fi??ma poat? ajuta cin?va,va rog mult?m?ntion?z ca ultimul contact s?xual a avut loc aprox acum 2 saptamani,insa nu a ?jacuat. Offline #2 2009-07-28 11:08:47
Re: foart? n?dum?rita:( pls h?lp!nu stiu sati rasp la toate intrebarile....dar in legatura cu testele si cu ultimul contact mai fa un test saptamana viitoare...pt k un test sa fie concludent trebui facut la 3 saptamani de la contact Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #3 2009-07-28 11:35:17
Re: foart? n?dum?rita:( pls h?lp!sunt sp?riata si nu stiu c? sa mai fac... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|