|
Nu esti logat.
Candida si gardnerella#1 2009-07-28 11:12:34
candida si gardnerellabuna...de ceva timp ma lupt cu candida si de cateva luni cu gardnerella.am urmat mai multe tratamente si nici un rezultat.de curand am schimbat medicul ginecolog.mi-a facut analiza de secretie si iar mi-au iesit amandoua.mi-a dat tratament cu gynozol 10 zile si flucoric 1 pe saptamana(si pentru partener).din cate am citit eu aici gardnerella se trateaza cu alte ovule.nu stiu ce sa fac.medicul la care m-am dus este unul bun..este laudat de multe persoane.ma gandeam sa fac tratamentul pt gardnerella mai intai (4 tablete fasigyn si 6 ovule flagyl) si dupa aia sa pun gynozol.sper sa ma puteti ajuta. Offline #2 2009-07-28 11:13:20
Re: candida si gardnerellada, logic ar fi sa tratezi intai gardnerella si apoi candida Offline #3 2009-07-28 12:06:55
Re: candida si gardnerellapoti sa postezi aici rezultatul? Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-07-28 12:09:53) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|