|
Nu esti logat.
Folosirea indelungata a anticonceptionalelor#1 2009-07-28 15:23:51
Folosirea indelungata a anticonceptionalelorBuna, Offline #2 2009-07-28 18:42:11
Re: Folosirea indelungata a anticonceptionaleloreu iau rigevidon de 9 ani care este un ac puternic, dar e bun pt. prevenirea chisturilor si deocamdata nici o schimbare...inafara de un spotting aparut saptamana asta in urma tratamentului pt. gardnerella(sper sa fie doar spotting...)...si eu sunt fumatoare si am 33 de ani si am avut si hepatita, dar medicul mi le-a recomandat in continuare pe acestea....copii nu am avut inca si nici nu am in plan deocamdata (dupa 35 de ani dau drumul la fabrica ) dar cele din generatia mea au putut avea si al doilea copil chiar daca au luat ac....ce e adevarat s-a cam prins dupa 6-8 luni de renuntare la ac Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #3 2009-07-28 19:59:27
Re: Folosirea indelungata a anticonceptionaleloreu iau marvelon de 5 ani , fara nicio pauza(cu exceptia celor 7 zile dintre folii).am 31 de ani. dar nu fumez nici nu am fumat niciodata. in afraa de faptl ca am luat vreo 8 kg de la ele....si am si un libido destul de scazut , alte probeleme nu am. eventual ca-mi vine menstra f putin o zi-2 , chiar ina 7a zi de pauza Offline #4 2009-07-28 20:34:40
Re: Folosirea indelungata a anticonceptionalelor
Ultima oara a fost editat de andora (2009-07-28 21:03:21) Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #5 2009-07-30 16:49:42
Andora spune-mi si mie unde gasesc topicul "Epilarea inghinala la salon" ca am cautat si nu am dat de el, si sunt chiar curioasa ce pot sa fac in legatura cu asta fara sa intrerup anticonceptionalele. Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-30 17:00:13
Re: Folosirea indelungata a anticonceptionalelorMultam de raspunsuri, dar eu nu ma tem (sau cel putin sper) ca nu o sa raman imediat (cu baietelul meu am ramas foarte repede dupa ce nu am mai luat Marvelon) ci pentru ca mi s-a spus la un moment dat (dar nu imi mai amintesc sursa, sincer - deh, minte scurta!) ca e bine sa treaca o perioada de n luni sa treaca efectul ac din organism si dupa aceea sa "lucrezi" intens pentru bebe, adica o perioada sa te protejezi oricum fara sa le mai iei. Si am nevoie de o confirmare (cu explicatii medicalo-logico-stiintifice ) sau de o infirmare a acestei ipoteze. Offline #7 2009-07-30 17:04:23
"Discutii diverse"..."epilarea inghinala la salon"...pag. 19 ...am postat acum ceva ca sa apara la "mesaje recente" Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #8 2009-07-30 18:05:58
Re: Folosirea indelungata a anticonceptionalelorcrisdima ai warn pt mesaje consecutive. citeste te rog regulamentul Offline #9 2009-08-06 20:28:58
Re: Folosirea indelungata a anticonceptionaleloras avea si eu o intrebare..iau logest de 1 an, adica am inceput acum 2 ani doar k am mai facut pauze, insa acest an a fost continuu si pot spune ca am mai mult cu 6 kg fata de vara trecuta. pot renunta la logest si sau iau altceva? e vreo problema daca iau de ex yasmin in loc sa incep o noua folie de logest? Offline #10 2009-08-06 20:50:02
Re: Folosirea indelungata a anticonceptionalelornu le schimba fara acordul medicului. Offline #11 2009-08-06 22:14:09
Re: Folosirea indelungata a anticonceptionalelordar sa nu crezi ca logest l-am luat asa dupa analize sau mai stiu eu ce. pur si simplu am fost la ginecolog, i-am zis k vreu sa iau ac si m-a intrebat cati bani vreau sa dau pe ele si in functie de asta mi le-a prescris. stiu k medicul nu a fost ok dar asta e. deci as putea lua yasmin? Offline #12 2009-08-07 11:11:16
Re: Folosirea indelungata a anticonceptionalelorimi zice cineva? Offline #13 2009-08-07 11:13:59
Re: Folosirea indelungata a anticonceptionaleloreu zic mai bine sa te duci la medicul care ti le-a prescris, sa-i spui ce probleme ai cu ele si in functie de asta el o sa-ti prescrie altceva... eu asa am facut Offline #14 2011-01-05 09:52:34Re: Folosirea indelungata a anticonceptionalelorsa nu mai deschid alt topic, intreb aici: Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #15 2011-01-05 10:20:10
Re: Folosirea indelungata a anticonceptionalelorcum era ciclul inainte sa iei orice fel de anticonceptionale? Offline #16 2011-01-05 10:23:41
Re: Folosirea indelungata a anticonceptionaleloreu am luat novynette 5 ani fara pauza, si libidou 0, am facut pauza pentru prima ora in aluna august anul acesta si le-am inceput in decembrie k am vrut de sarbatori ..na ca fiecare si spre surprinderea mea desi am luat o luna (acum sunt in cele 7 zile) am chef nebun cred k conteaza felul prin care esti "luata" ca sa ma exprim asa la noi intervenise si monotonia (cam mult ce este drept) dar am inceput sa numai stam cu gandul "acum trebuie sa o facem" ci cand ne vine atunci facem si este foarte ok incearca sa iei in calcul si varianta asta..poate te ajuta si pe tine bafta Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #17 2011-01-05 10:27:46Re: Folosirea indelungata a anticonceptionalelornu era regulat anca, de venea la o luna, o luna si ceva, sincer nici nu mai tin minte, sunt 5 ani atata stiu k nu venea la 28 de zile... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #18 2011-01-05 10:40:53
Re: Folosirea indelungata a anticonceptionalelordaca trec 2 luni si nu vine, mergi la doctor, sa vada de ce. in caz ca e ceva patologic, probabil va tb sa iei mereu anticonceptionale... dar poate ai noroc si e nevoie doar de ceva care sa repuna ovarele in functiune. cum acum 5 ani nu tii minte sa iti fi intarziat cu lunile, ma gandesc ca dupa un timp ar trebui sa revina corpul la acea stare. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|