homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Bronz!!-2

#20 2009-08-05 13:58:21

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

Re: bronz!!

skumpi a scris:

div` ... citisem si eu despre tanorexia asta lol ma recunosc in unele parti rodnar toata lumea ma vede super bronzata eu hmm mai putin lol dar nu sunt obsedata lol incerc sa ocolesc orele de varf...folosesc protectie...pe la solar nu mai calc...deci nu sunt chiar tanorexica chicot pur si simplu imi place soarele...imi place sa stau la bronzi hjarta si`mi place cum imi sta bronzata rodnar

si mie imi place sa fiu bronzata,dar stand la soare,nu mergand la solar.
o colega de clasa din lic mergea aproape zilnic la solar,vara iarna,nu conta...si mereu auzeam :vai ce alba is....desi era ca smoala(si blonda pe deasupra)...ii placea ei sa auda:ce vorbesti,nu esti alba uite ce bronzata esti!

#21 2009-08-05 14:04:05

skumpi
Vizitator

rotfl

#22 2009-08-05 15:39:57

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

OneOnly a scris:

am fost si eu la piscina alaltaieri.nu mai fusesem never si am stat si la soare.m-am dat cu cream gerocossen si mai stasem si cu o zi inainte,mai eram si brozanta pe decolteu cum am prinse soarele asa mergand pe strada.
desi pe moment,cand plecasem de la piscina nu se vedea nimic mare bronz,cand am ajuns acasa eram rosie hmm.in seara aia n-am avut nici o pb,dar e ieri vad k am abdomenul cam rosu si ma ustura in zona buricului,unde se mai formeaza si cutele de piele dak nu
stau drept si putin pe spate ma cam deranjeaza:/.iar pe picioare am vazut in dimi asta ca un fel de pete aiurea sau zgrabunte rosii ceva neutral
e normal ?

one,incearca cu nidoflor e fff bun! smile cu crema hidratanta sigur n'o sa ti treaca prea curand wink

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2009-08-05 15:43:34)

#23 2009-08-05 15:51:25

EasternPrincess
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-30

Gelul autobronzant L'Oreal e foarte bun...e pentru fata si corp. Dar atentie trebuie sa fie GEL nu crema, emulsie sau altceva... Problema e ca se gaseste destul de greu sad Dar da o culoare uniforma (tocmai pt ca e gel, se absoarbe repede, nu ca unele creme care nu intra complet si apoi te trezesti... cu dungi! yikes ) si se ia la fel de uniform la spalat (practic bronzul paleste in intensitate dupa ce te speli de mai multe ori) numai atentie cand te stergi cu prosopul, nu freca fiindca atunci se poate lua pe zona respectiva si ramai cu pete. Sterge mai mult prin tamponare wink

Succes!

Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez)
coffestudiu

#24 2009-08-05 19:27:01

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

ryanna22 a scris:

OneOnly a scris:

am fost si eu la piscina alaltaieri.nu mai fusesem never si am stat si la soare.m-am dat cu cream gerocossen si mai stasem si cu o zi inainte,mai eram si brozanta pe decolteu cum am prinse soarele asa mergand pe strada.
desi pe moment,cand plecasem de la piscina nu se vedea nimic mare bronz,cand am ajuns acasa eram rosie hmm.in seara aia n-am avut nici o pb,dar e ieri vad k am abdomenul cam rosu si ma ustura in zona buricului,unde se mai formeaza si cutele de piele dak nu
stau drept si putin pe spate ma cam deranjeaza:/.iar pe picioare am vazut in dimi asta ca un fel de pete aiurea sau zgrabunte rosii ceva neutral
e normal ?

one,incearca cu nidoflor e fff bun! smile cu crema hidratanta sigur n'o sa ti treaca prea curand wink

am nidoflor acasa,ma voi da.ms.
intre timp am vazut k arata tot mai aiurea si mi-au aparut si pe maini grater
sunt aproape convinsa ca e din cauza cremei. neutral
pt k pe prietenul meu care are pielea mai inchisa la culoare decat mine si nu se arde in general il ustura tare doar unde l-am dat eu cu crema aia neutral
plus k anul trecut cand semanam cu un dalmatian dupa ce stasem la soare,folosisem tot crema d'asta,plus ink una dupa bronzat.am zis k e exclusiv de la ultraviolete.dar prea mare coicidenta hmm
sigur e crema de vina  skitarg
o sa merg maine la dermato oricum sad

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-08-05 19:27:53)

They can because they think they can.

Publicitate

loading...

#25 2009-08-05 22:05:37

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

EasternPrincess a scris:

Gelul autobronzant L'Oreal e foarte bun...e pentru fata si corp. Dar atentie trebuie sa fie GEL nu crema, emulsie sau altceva... Problema e ca se gaseste destul de greu sad Dar da o culoare uniforma (tocmai pt ca e gel, se absoarbe repede, nu ca unele creme care nu intra complet si apoi te trezesti... cu dungi! yikes ) si se ia la fel de uniform la spalat (practic bronzul paleste in intensitate dupa ce te speli de mai multe ori) numai atentie cand te stergi cu prosopul, nu freca fiindca atunci se poate lua pe zona respectiva si ramai cu pete. Sterge mai mult prin tamponare wink

Succes!

nu ne spui te rog si cam cat face?  goodluck

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#26 2009-08-05 22:58:34

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Cu placere one puss  daca zici ca i asa grava treaba,mai bn du te la un dermatolog...bafta smile

#27 2009-08-06 12:31:33

OneOnly
Insomniac member

o sa merg ryanna..vad k incepe sa ma tina rau si fata neutral

#28 2009-08-06 15:12:02

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

apropo de bronz. saptamana trecuta la mine in oras a murit una in solar. neutral stateau fetele la coada si aia nu mai iesea si cand se duce una sa vada ce e cu ea, a gasit`o moarta in solar cu limba scoasa si ochii deschisi. doamne, nu`mi mai trebuie solar cate zile o sa am eu! neutral de atunci e gol la solarul ala, s`au speriat fetele.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#29 2009-08-06 17:59:14

SmackDown
Sr. member
Inregistrat: 2008-06-11

yikes  mad  yikes  yikes  yikes  yikes  yikes  yikes  mad  yikes  yikes  yikes  yikes  yikes  yikes  mad  yikes  yikes  yikes  yikes  yikes
doamne fereste !
nu am mai auzit de asa ceva !!!

الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية 
ALHAMDULILLAH !!!!

#30 2009-08-06 18:26:31

EasternPrincess
Full member

Alina Delia a scris:

nu ne spui te rog si cam cat face?

Prea ieftin nu e... sad dar merita, e tare bun, eu am fost super multumita smile

eu l-am luat de la niste distribuitori din Braila si cu tot cu adaosul lor si taxe postale m-a costat vreo 65 lei sad dar daca ai noroc sa-l gasesti in magazin sau chiar in mag.virtuale cu taxe mai mici e vreo 40-45...

Si eu caut ca am cam terminat rezervele (nu-mi dau permanent, doar uneori, la ocazii, cand vreau sa arat mai bine, si de asta e cam bine sa-l am mereu la indemana). Daca gasesc / aflu undeva convenabil te anunt pe mail sau anunt (si) aici poate mai vrea cineva wink

Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez)
coffestudiu

#31 2009-08-06 18:29:00

EasternPrincess
Full member

Danae a scris:

apropo de bronz. saptamana trecuta la mine in oras a murit una in solar.

Eu nu cred ca a murit din cauza solarului... poate avea probleme cardiace sau tensiune mare si i-o fi plesnit vreun vas prin creier de la caldura, stiu si eu...

coffestudiu

#32 2009-08-07 10:06:02

OneOnly
Insomniac member

Danae a scris:

apropo de bronz. saptamana trecuta la mine in oras a murit una in solar. neutral stateau fetele la coada si aia nu mai iesea si cand se duce una sa vada ce e cu ea, a gasit`o moarta in solar cu limba scoasa si ochii deschisi. doamne, nu`mi mai trebuie solar cate zile o sa am eu! neutral de atunci e gol la solarul ala, s`au speriat fetele.

yikes
si eu care ma gandeam serios sa ma duc la solar.
nu mai imi trebuie!

#33 2009-08-07 10:25:21

Khristall
Insomniac member

nu am aflat din ce cauza a murit. dar va dati seama ca toate alea 10 fete care erau la coada au ramas marcate si au plecat instantaneu. neutral
naspa tare. oricum iti trec prin cap o gramada de prostii.

#34 2009-08-07 10:54:56

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

EasternPrincess a scris:

Danae a scris:

apropo de bronz. saptamana trecuta la mine in oras a murit una in solar.

Eu nu cred ca a murit din cauza solarului... poate avea probleme cardiace sau tensiune mare si i-o fi plesnit vreun vas prin creier de la caldura, stiu si eu...

si'atunci cum de n;a murit acasa..sau inainte sa intre in solar,sau dupa?...de ce in solar?
danae,in ce oras?

#35 2009-08-07 16:48:21

Khristall
Insomniac member

suceava

#36 2009-08-07 18:42:36

EasternPrincess
Full member

divya a scris:

si'atunci cum de n;a murit acasa..sau inainte sa intre in solar,sau dupa?...de ce in solar?
danae,in ce oras?

Cel mai simplu raspuns ar fi "asa a fost sa fie... la solar si nu acasa". Dar eu cred ca tocmai caldura solarului i-a declansat sau acutizat o problema pe care o avea deja (i-a crescut tensiunea, i-a plesnit vreun vas de sange si... aia a fost!)

De ce a murit mortul e mai putin important... acum si oricand. Tot ce conteaza este ca acea fiinta nu mai este si cu siguranta a lasat in urma oameni indurerati (familie, prieteni...)

Dumnezeu sa o odihneasca indiferent din ce cauza ar fi murit.

coffestudiu

#37 2009-08-07 18:56:19

Khristall
Insomniac member

cred ca a falimentat si solarul respectiv, ca am inteles ca bate vantul de atunci neutral

#38 2009-08-07 18:59:37

OneOnly
Insomniac member

trist...era tanara

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-08-07 19:00:09)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.