|
Nu esti logat.
Prima pilula uitata#1 2009-07-28 22:44:49
prima pilula uitataiau anticonceptionale Logest de 2 ani fara intrerupere. duminica trebuia sa incep o noua folie de pilule dupa pauza de 7 zile. problema este ca am uitat si am inceput noua folie Luni, fara sa mai iau pilula ce trebuia luata Duminica, deoarece trecusera 24 ore.....asta inseamna ca am facut pauza 8 zile in loc de 7. sunt protejata in acest moment? ce trebuie sa fac cu pilula uitata? o iau la sfrasitul perioadei sau nu este necesar? multumesc Offline #2 2009-07-28 22:58:21
Re: prima pilula uitatatrebuie sa te protejezi suplimentar 7 zile, adica pana iei corect 7 pastile...ia in continuare toate pilulele, sa fie 21 in total, pe urma faci pauza, asta ca sa fii protejata si in pauza "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2009-07-29 08:43:25
Re: prima pilula uitatafa cum zice dea_di Offline #4 2009-07-31 19:28:00
Re: prima pilula uitatasalut..as vrea sa va cer si voua parerea...daca se poate doamna doctor Cristescu (Doctoressa) sunt foarte ingrijorata..am luat Yasmin 8 luni..acum inainte sa termin blistierul cu vreo 7 zile am uiat sa iau o pastila.. dar inainte cu vreo zi sau doua am avut un contact sexual..:(nush ce sa fac...tre sa-mi vina CM cam dupa 3-4 zile dupa ce termin alea 21 de pastile, dar eu sunt foarte speriata... Offline #5 2009-07-31 21:07:42
Re: prima pilula uitataDaca ai avut contactul inainte sa uiti pastila nu-s probleme.Contactele de dupa pastila uitata pun probleme. Iubesc si sunt iubita Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-04 15:45:38
Re: prima pilula uitata
...problema e ca nush exact in ce zi nu am luat pastila...pentru ca eu am obs decat peste 3 - 4 zile ca nu e indicata ziua...L M M J V S D pe blistier..erau cu o zi in urma...deci nu sunt sigura cand nu am luat-o.. va rog ..astept raspuns.. Offline #7 2009-08-04 15:49:35
Re: prima pilula uitataprotectie suplimentara de acum pana dupa a 7 a pastiluta din folia urmatoare...daca in pauza iti va veni menstra normal atunci poti sta linistita... happy with him...inlove with him... Offline #8 2009-08-04 16:32:01
Re: prima pilula uitatami-a venit menstra...dar am citit undeva ca pastilele induc menstra si poate fi si peste sarcina...oare este adevarat! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|