|
Nu esti logat.
Blister inceput in afara ciclului menstrual#1 2009-07-29 03:09:10
Blister inceput in afara ciclului menstrualBuna fetelor! Offline #2 2009-07-29 08:41:06
Re: Blister inceput in afara ciclului menstrualdaca incepi acum asigura-te in primul rand ca nu exista posibilitatea unei sarcini. Offline #3 2009-07-29 10:45:27
Re: Blister inceput in afara ciclului menstrualAsa stiam si eu insa voiam sa mai imi confirme cineva! Multumesc camysh! Offline #5 2009-08-07 02:10:34
Re: Blister inceput in afara ciclului menstrualRevin cu o intrebare referitoare la subiectul deschis. De cateva zile ma simt foarte rau, imi este foarte greata si am dureri de ficat. Starea de greata persita pe durata intregii zile, iar durerile de ficat sunt intepaturi puternice. Pot fi anticonceptionalele un motiv? Nu m-am simtit niciodata rau de la ele, insa le luam in prima zi a ciclului. Acum am inceput la mijloc si nu stiu ce sa cred sunt cam ingrijorata! Le-am luat asa mai mult pentru amanarea menstruatiei intrucat sunt in concediu, dar din cauza starii de rau nu-mi prea tihneste nicicum. Sa fie de la ele sa le intrerup oare? Doctoressa ce zici? Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|