homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Blister inceput in afara ciclului menstrual

#1 2009-07-29 03:09:10

Delphinash
Full member
Inregistrat: 2006-04-27

Blister inceput in afara ciclului menstrual

Buna fetelor!

Am si eu o nedumerire... Pot incepe un blister in afara ciclului menstrual? Avand in vedere ca mai am 2 sapt pana la menstruatie, insa as avea nevoie sa incep acum si sa iau in prelungire pentru a amana momentul...  Pentru protectie daca incep acum si folsesc 7 zile mijloace de contraceptie suplimentare, e totul ok?

Multumesc frumos! Sper sa ma puteti ajuta cu niste informatii!

#2 2009-07-29 08:41:06

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Blister inceput in afara ciclului menstrual

daca incepi acum asigura-te in primul rand ca nu exista posibilitatea unei sarcini.
daca incepi in alta zi decat prima a menstruatiei ai nevoie de 7 zile de protectie suplimentara, pana inghiti 7 pastile.

#3 2009-07-29 10:45:27

Delphinash
Full member

Asa stiam si eu insa voiam sa mai imi confirme cineva! Multumesc camysh!

#4 2009-07-29 10:58:39

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

cu placere

#5 2009-08-07 02:10:34

Delphinash
Full member

Revin cu o intrebare referitoare la subiectul deschis. De cateva zile ma simt foarte rau, imi este foarte greata si am dureri de ficat. Starea de greata persita pe durata intregii zile, iar durerile de ficat sunt intepaturi puternice. Pot fi anticonceptionalele un motiv? Nu m-am simtit niciodata rau de la ele, insa le luam in prima zi a ciclului. Acum am inceput la mijloc si nu stiu ce sa cred sunt cam ingrijorata! Le-am luat asa mai mult pentru amanarea menstruatiei intrucat sunt in concediu, dar din cauza starii de rau nu-mi prea tihneste nicicum. Sa fie de la ele sa le intrerup oare? Doctoressa ce zici?

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.