|
Nu esti logat.
Caderea parului... cu pumnii#1 2009-07-29 16:32:16
Caderea parului... cu pumniiCred ca se intelege din titlu problema: imi cade parul cu pumnii. Norocul meu ca am parul des si inca nu se vede. Dar o sa se vada la un moment dat,si vreau sa evit asta. Sunt dispusa sa incerc orice... deci astept sugestii multumesc anticipat. Offline #2 2009-07-29 16:40:29
Re: Caderea parului... cu pumniiAm fost la dermato-venerolog... anul trecut... situatia era aceeasi (inteleg ca ma apuca in reprize... cade...nu mai cade... incepe din nou sa cada). Mi-a zis ca e un caz usor de alopacie... toate bune si frumoase,m-am dat cu foltene... care n-a facut nimic. Acum vreau s-o dau pe ceva naturist... Offline #3 2009-07-29 16:57:13
Re: Caderea parului... cu pumniiSi eu am avut problema asta; si ma ingrijoram si mai tare cand vedeam ca tocmai atu-ul meu fizic ...cade! http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline #4 2009-07-29 16:58:52
Re: Caderea parului... cu pumniiMai greu cu stresul... sunt genul de persoana care se enerveaza din orice. Dar o sa incerc. Si o sa incerc si head&shoulders. thanks Offline #5 2009-07-29 17:02:35
Re: Caderea parului... cu pumniiSi eu am perioade din astea "tragice" . Mi-am dat seama ca stresul e cauza principala. Eu una fac diferite cure de vitamine si tratamente naturiste pt par si scalp, cel mai eficient s-a dovedit a fi cel care contine ulei de ricin, galbenus de ou si ulei d e masline, toate in cantitati egale. Se spala greu, ce-i drept Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-29 17:04:05
Re: Caderea parului... cu pumniiAm gasit "Hair,skin&nails" supliment alimentar. Poate o sa incerc...sau poate gasesc altceva... o sa incerc si cu supliment,si cu sampon,si cu eliminarea stresului (asta e partea cea mai grea) si poate n-o sa mai cada... ma ingrozesc cand vad cat par e pe perie dupa ce ma pieptan... Offline #7 2009-07-29 17:07:01
Re: Caderea parului... cu pumniisi mie imi cade parul, nu foarte rau, dar cade..folosesc des placa de par si d-asta..s-a subtiat. when the pomp lights up,you shoot. Offline #8 2009-07-29 17:10:09
Re: Caderea parului... cu pumniisunt o multime de vitamine pentru par, nu stiu ce sa-ti zic sa alegi Offline #9 2009-07-29 17:10:33
Re: Caderea parului... cu pumniiMerge sa folosesc alternativ tratamentul cu ou si ulei de ricin&masline si cel cu tinctura de lavanda&pedicuta? Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-07-29 17:11:31) Offline #10 2009-07-29 17:13:13
Re: Caderea parului... cu pumniiCred ca da, uleiul de ricin e pentru cresterea parului, cu el dai la radacina, cu cel de masline doar pe lungimea parului, ca sa fie mai lucios Offline #11 2009-07-29 17:14:06
Re: Caderea parului... cu pumniida, si eu le folosesc impreuna... when the pomp lights up,you shoot. Offline #12 2009-07-29 17:28:14
Re: Caderea parului... cu pumnii
Deja a trecut faza cu 'spre roscat'. E rosu complet henna nu vreau,ca am inteles ca dup-aia nu mai prinde vopseaua normala,si eu ma plictisesc de o singura nuanta... o sa incerc chestiile astea naturiste si suplimentul (m-am hotarat sa iau viaderm,daca tot l-a recomandat cineva care a incercat),si daca nu merg nici astea o sa ma infatisez inapoi la doctor. Offline #13 2009-08-07 19:08:59
Re: Caderea parului... cu pumniiSi mie imi cadea parul f tare. Am luat Viaderm o luna(in mod normal ar trebui macar 3 luni), am schimbat samponul obisnuit cu Petrole Hahn( si am ramas la el pt ca imi place f mult) si am folosit solutie Chelstop o luna.Solutia aceasta e groaznica, in sensul ca face parul ca o matura insa am strans din dinti si am mers mai departe:). La mine combinatia asta a mers. Dupa ceva mai mult de vreo luna nu-mi mai cadea par deloc.Acum, dupa vreo 5 luni de atunci, imi mai cade, dar in nici un caz cu pumnul. Plus de asta am observat ca parul a crescut mai repede. Offline #14 2009-08-07 19:47:03
cum iti cadea,iulia?de peste tot sau doar pe portiuni(in totalitate)?" Offline #15 2009-08-07 20:59:49
Re: Caderea parului... cu pumniiEu de vreo 8-9 zile iau Viaderm... poate se intampla doar in capul meu,dar parca imi cad ceva mai putine fire. Ghemotocul de par pe care il strang din perie dupa ce ma pieptan e un pic mai mic. Si folosesc ulei de ricin cand ma spal... sa vedem cum o sa imi fie peste vreo 2-3 luni mie imi cade de peste tot nu am 'pauze' prin cap... cade un fir de aici,un fir de colo... cred ca se numeste alopacie difuza... Offline #16 2009-08-07 22:55:30
Re: Caderea parului... cu pumniiImi cadea "uniform", divya . Offline #17 2009-08-08 19:45:09
Re: Caderea parului... cu pumniimie mi s-a redus sensibil caderea parului cand am luat vitamine+minerale... aveam zile in care nu cadea deloc. eu am luat de la calivita... dar nush daca are importanta firma, conteaza sa fie complet spectrul Ultima oara a fost editat de katami (2009-08-08 20:15:58) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #18 2009-08-08 19:56:48
Re: Caderea parului... cu pumniiSi mie mi-a cazut parul acum 1 an si de atunci folosesc mereu sampoane impotriva caderii parului si tonic pt par care ma ajuta f mult. Sapt trecuta cand am fost sa ma tund mi-am cumparat un sampon cu hamei contra caderii parului si un tonic pt par cu vit b5....iti sugerez si tie s folosesti produse speciale impotriva caderii parului si tonicul e f bun pt ca te dai pe parul ud la radacina masezi si el intra in scalp si in acelasi timp pui in miscare si sangele scalpului....face f bine. Si ce m-a mai ajutat pe mine a fost masca de par de la vivanatura cu petrol si uleiuri naturale. Offline #19 2009-08-08 19:59:48
eu iau de 3 saptamani,2 pe zi,plus ate solutii si creme si nimic ...am citit pe net ca in locurile in care cade nu mai creste decat peste cativa ani sau niciod Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|