|
Nu esti logat.
Violenta in cuplu-3#39 2009-09-30 21:09:15
Re: Violenta in cupluJan repara problema cat mai curand si pune-l la punct caci altfel isi va face de cap pe viitor... Offline #40 2009-09-30 21:14:42
Re: Violenta in cuplu
o sa lucrez la asta! Offline #41 2009-09-30 21:36:15
Re: Violenta in cupluNu e vba neaparat ca isi va face de cap pe viitor sau cine stie ce, dar trebuie sa inteleaga ca daca nu isi controleaza nervii si reactiile se poate ajunge la chestii mult mai nasoale chiar daca el nu vrea sa iti faca rau neaparat, chiar daca ii pare rau dupa aia. Dragostea nu se stă, se face. Offline #42 2009-09-30 21:39:32
atitudinea asta n-are ce cauta in astfel de situatii. e, de altfel, primul MARE motiv pentru care femeia tace si-ndura! esti victima, nu generator de violenta! Offline Publicitateloading...
#44 2009-09-30 23:57:53
Re: Violenta in cupluPfff... si daca faceti un copil, si intr-o zi, plange copilul asa fara motiv iar al tau se enerveaza. Ce o sa faca? o sa arunce si in el cu ce nimereste? eu nu as face copil cu un asemenea om... Offline #45 2009-10-01 13:18:02
Nu e chiar asa...adora copiii. Deja isi face planuri cum o sa-i crestem, ca o sa-i ducem peste tot cu noi, ca o sa-i invete diverse sporturi...Am discutat cu el aseara si am ajuns la concluzia ca ne vom potoli. Nu vreau sa va imaginati ca ne bateam in adevaratul sens al cuvantului, mai dadeam unul in altul si trebuie sa recunosc ca eu dadeam mai mult si de cele mai multe ori eu incepeam. Eu sunt foarte irascibila, lui ii place sa ma sacaie, sa imi ies din pepeni...dar ne-am calmat de cativa ani. Am discutat despre cele intamplate si mi-a spus ca s-a enervat, ca ii pare rau, ca eu mereu dau ochii peste cap cand vrea el sa faca ceva de mancare si ca nu imi place sa-l ajut...si ca-l deranjeaza atitudinea mea...si i s-a umplut paharul la faza cu smantana. Si pe mine m-a deranjat reactia lui, i-am zis ca putea sa arunce cu un cutit sau altceva...dar a zis ca n-ar putea face asa ceva ca nu e chiar asa tampit...Am stabilit ca daca ne vom certa, vom iesi din camera...vom tranti usi...dar nu mai aruncam cu lucruri...O sa fiu atenta! Offline #46 2009-10-01 13:23:44
Re: Violenta in cupluoricum , parerea mea e sa mai astepti pana sa concepi un copil cu el ! #48 2009-10-01 16:30:23
Re: Violenta in cupluSubscriu si eu la ce au spus fetele in legatura cu copiii. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #49 2009-10-01 16:31:35
Re: Violenta in cupluEu as fi in stare sa-l omor daca ar ridica mana la mine. Vorbesc serios. Offline #50 2009-10-01 18:35:31
Re: Violenta in cupluFetelor, va multumesc pentru sfaturi! Offline #51 2009-10-01 19:53:48
Re: Violenta in cupluEu sunt de parerea ca dupa prima palma, sau dupa primul act de violenta, vor urma si altele. Probabil mi s-a inoculat acest principiu din copilarie, din cadrul familial. Ca si cu inselatul, daca l-ai iertat o data, o va face si a 2 a oara. Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #52 2009-10-01 20:02:03
Re: Violenta in cuplucontrol_freak, asta este si realitatea, din pacate... Ultima oara a fost editat de my_aa (2009-10-01 20:04:55) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #53 2009-10-01 20:08:00
Re: Violenta in cuplunici eu nu sunt de acord cu violenta. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #54 2009-10-01 20:10:44
Re: Violenta in cupluMy_aa, scuze ca spun asta, insa eu cred ca persoana care accepta violenta o si merita. Sa nu fiu inteleasa gresit, insa ai posibilitatea sa iti iei talpasita dupa prima palma. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #55 2009-10-01 20:40:29
Re: Violenta in cupluDa, sunt de acord cu tine, asa este, daca ar gandii toate femeile asa ar fi perfect, dar de multe ori se trezesc prea tarziu, sau si mai rau, niciodata... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #56 2009-10-01 21:02:27
Re: Violenta in cupluPe vremuri era data vina pe mentalitate, ca o femeie despartita si eventual si cu un copil nu mai poate face nimic in viata. Nu conta motivul despartirii, ea Era catalogata, pusa la zid, judecata... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #57 2009-10-01 22:28:40
Re: Violenta in cupluAloooo, la noi nu a fost vorba niciodata de palme! Nu s-a ajuns la asta si sper ca nu se va ajunge vreodata! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|