homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Violenta in cuplu-3

#39 2009-09-30 21:09:15

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

Re: Violenta in cuplu

Jan repara problema cat mai curand si pune-l la punct caci altfel isi va face de cap pe viitor...

#40 2009-09-30 21:14:42

Jan
New member
Inregistrat: 2009-09-30

kat_utza a scris:

Jan repara problema cat mai curand si pune-l la punct caci altfel isi va face de cap pe viitor...

o sa lucrez la asta!
stiti voi, el chiar nu e un baiat rau! in viata lui nu s-a batut cu cineva...e din cauza nervilor. Si mereu e asa pus pe fapte, sa facem lucruri impreuna, sa fim impreuna, si de cand suntem casatoriti parca suntem si mai uniti ca inainte...sa nu credeti ca vreau sa-l scuz acum! era doar spre informare...o sa am o discutie cu el in seara asta, linistiti, fara nervi.

#41 2009-09-30 21:36:15

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Nu e vba neaparat ca isi va face de cap pe viitor sau cine stie ce, dar trebuie sa inteleaga ca daca nu isi controleaza nervii si reactiile se poate ajunge la chestii mult mai nasoale chiar daca el nu vrea sa iti faca rau neaparat, chiar daca ii pare rau dupa aia.
Toate sunt reactii de moment, "la nervi" .  Si tine numai de el sa invete sa-si tina in frau nervii si sa isi faca in primul rand lui un bine.. ca asa cum ti-a dat tie cu castronul cu mancare asa putea sa dea un pumn in perete (la nervi domne) si se lovea el na, nu-ti facea tie, isi facea singur rau.

Dragostea nu se stă, se face.

#42 2009-09-30 21:39:32

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Jan a scris:

stiu ca am fost eu de vina, ca e stresat din cauza lipsei banilor si proiectelor, dar asta nu e o scuza sa arunce cu mancarea in mine...

atitudinea asta n-are ce cauta in astfel de situatii. e, de altfel, primul MARE motiv pentru care femeia tace si-ndura! esti victima, nu generator de violenta!
ca ai si tu o vina, nu scuza cu nimic faptul ca el are probleme cu auto-controlul.

#43 2009-09-30 21:40:49

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu una m-as gandi de doua ori inainte sa fac un copil cu o persoana violenta. Daca atunci cand erati voi doi dadeati unul in celalalt... ce pot spune... fiecare cu ale lui, dar un copil nu se poate apara.

Publicitate

loading...

#44 2009-09-30 23:57:53

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Pfff... si daca faceti un copil, si intr-o zi, plange copilul asa fara motiv iar al tau se enerveaza. Ce o sa faca? o sa arunce si in el cu ce nimereste? eu nu as face copil cu un asemenea om...

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#45 2009-10-01 13:18:02

Jan
New member

love_t a scris:

Pfff... si daca faceti un copil, si intr-o zi, plange copilul asa fara motiv iar al tau se enerveaza. Ce o sa faca? o sa arunce si in el cu ce nimereste? eu nu as face copil cu un asemenea om...

Nu e chiar asa...adora copiii. Deja isi face planuri cum o sa-i crestem, ca o sa-i ducem peste tot cu noi, ca o sa-i invete diverse sporturi...Am discutat cu el aseara si am ajuns la concluzia ca ne vom potoli. Nu vreau sa va imaginati ca ne bateam in adevaratul sens al cuvantului, mai dadeam unul in altul si trebuie sa recunosc ca eu dadeam mai mult si de cele mai multe ori eu incepeam. Eu sunt foarte irascibila, lui ii place sa ma sacaie, sa imi ies din pepeni...dar ne-am calmat de cativa ani. Am discutat despre cele intamplate si mi-a spus ca s-a enervat, ca ii pare rau, ca eu mereu dau ochii peste cap cand vrea el sa faca ceva de mancare si ca nu imi place sa-l ajut...si ca-l deranjeaza atitudinea mea...si i s-a umplut paharul la faza cu smantana. Si pe mine m-a deranjat reactia lui, i-am zis ca putea sa arunce cu un cutit sau altceva...dar a zis ca n-ar putea face asa ceva ca nu e chiar asa tampit...Am stabilit ca daca ne vom certa, vom iesi din camera...vom tranti usi...dar nu mai aruncam cu lucruri...O sa fiu atenta!

#46 2009-10-01 13:23:44

skumpi
Vizitator

oricum , parerea mea e sa mai astepti pana sa concepi un copil cu el !
Intr`adevar, cu totii avem nervi si iesiri din cand in cand dar trb sa ne controlam ca de aia suntem oameni si nu animale !! Asta nu e motiv de divort/despartire dar cu siguranta e un semn de intrebare , asa ca eu in locul tau, nu m`as grabi ! Bafta

#47 2009-10-01 13:59:22

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Subscriu, nici eu nu m-as grabi. Parerea mea lol

#48 2009-10-01 16:30:23

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Subscriu si eu la ce au spus fetele in legatura cu copiii.
In ceea ce-l priveste pe el, odata ce a spus ca nu ar fi aruncat cu altceva dupa tine, inseamna ca totusi se poate controla, si a ales sa arunce cu castronul dupa tine, pentru ca a vrut nu pentru ca nu s-a putut controla.
Sper numai sa nu se ajunga la mai mult de atat...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#49 2009-10-01 16:31:35

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Eu as fi in stare sa-l omor daca ar ridica mana la mine. Vorbesc serios.

#50 2009-10-01 18:35:31

Jan
New member

Fetelor, va multumesc pentru sfaturi!
O sa mai aman un pic conceperea unui copil, asta in cazul in care nu am ramas din prima luna, dar nu prea cred. Oricum, situatia financiara este destul de dificila in momentul de fata.
Si o sa am grija pe viitor. Multumesc inca o data!

#51 2009-10-01 19:53:48

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

Eu sunt de parerea ca dupa prima palma, sau dupa primul act de violenta, vor urma si altele. Probabil mi s-a inoculat acest principiu din copilarie, din cadrul familial. Ca si cu inselatul, daca l-ai iertat o data, o va face si a 2 a oara.  nustiu

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#52 2009-10-01 20:02:03

my_aa
Insomniac member

control_freak, asta este si realitatea, din pacate...
Cam asa se intampla intotdeauna wink si femeia pentru ca nu vrea sa plece, si nu ii place sa fie pusa in postura de victima, de persoana slaba, nu spune nimic nimanui despre asta, de rusine, si ajunge sa creada ca merita tratamentul la care este supusa de catre barbat, cand de fapt ea este victima.

Ultima oara a fost editat de my_aa (2009-10-01 20:04:55)

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#53 2009-10-01 20:08:00

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

nici eu nu sunt de acord cu violenta.
eu nu am acceptat never o jignire din partea cuiva... la prima vorba urata care mi s-a spus am spus pa si la revedere. si asta s-a intamplat o singura data cand individul mi-a adresat o chestie de genul *comportament de stupid blonde* pt faptul ca i-am spus ca am terminat-o cu el si sa nu ma mai caute.
mie nu imi place sa ma cert, sa ridic tonul, sa ma isterizez si asa mai departe. in toate relatiile mele, si pot sa adun in total vreo...7 ani... nu am avut nici o cearta de genul asta.
daca o discutie s-a aprins, mi-am luat haina pe mine si am iesit pe usa spunand discutam cand suntem mai calmi...deci eu chiar pot accepta si ierta multe, insa violenta NU.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#54 2009-10-01 20:10:44

pokemon
Diamond member

My_aa, scuze ca spun asta, insa eu cred ca persoana care accepta violenta o si merita. Sa nu fiu inteleasa gresit, insa ai posibilitatea sa iti iei talpasita dupa prima palma.
Daca o accepti, sa fii convinsa ca vor mai urma si altele si esti la fel de vinovata ca si agresorul.

#55 2009-10-01 20:40:29

my_aa
Insomniac member

Da, sunt de acord cu tine, asa este, daca ar gandii toate femeile asa ar fi perfect, dar de multe ori se trezesc prea tarziu, sau si mai rau, niciodata...

#56 2009-10-01 21:02:27

pokemon
Diamond member

Pe vremuri era data vina pe mentalitate, ca o femeie despartita si eventual si cu un copil nu mai poate face nimic in viata. Nu conta motivul despartirii, ea Era catalogata, pusa la zid, judecata...
Dar eu ma mir cand vad fete din aceeasi generatie cu mine, poate si mai mici, care se bat cu pumnul in piept ca sunt independente si pe picioarele lor si totusi accepta.
De ce? Pentru ce? Cum?
Eu una nu imi pot explica. Ele spun ca totusi se iubesc.
Dar eu nu inteleg iubirea in care nu exista respect, in care nu exista demnitate, in care unul dintre parteneri este injosit, umilit, ii este stirbita imaginea-in primul rand de OM.

Si toate astea sunt puse pe seama...nervilor...Dar nervii nu sunt o scuza, pentru ca suntem oameni si trebuie sa ne controlam.
Iar daca nu o putem face... e grav!

#57 2009-10-01 22:28:40

Jan
New member

Aloooo, la noi nu a fost vorba niciodata de palme! Nu s-a ajuns la asta si sper ca nu se va ajunge vreodata!
Nici eu nu sunt de acord cu violenta...si nu as mai sta pe ganduri la asemenea lucruri daca degenereaza, cu sau fara copil m-as desparti de el! O femeie poate oricand sa-si ia talpasita si sa plece, se va descurca in viata singura si va deveni mai puternica. Dar la noi nu a fost niciodata ceva alarmant, si ca am mai avut noi mici altercatii in cuplu cand eram mai "tineri" (ca sa nu zic copii) dar vi le puteti imagina...ca pe niste altercatii intre frati. Cam genul ala...si totusi sunt de domeniul trecutului. Faza cu mancarea a fost tot din categoria asta as spune, si m-a pus pe ganduri pt ca credeam ca ne-am maturizat. Ei, se pare ca la aruncatul lucrurilor mai avem de muncit.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.