|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2009-07-29 23:07:55
IntrebareLuna trecuta am fost pe la doctoressa... am ramas ca ma duc luna asta pe la dansa sa-mi dea un bilet de trimitere sa-mi fac analiza de secretie si papanicolau... mi-a recomandat si clinica micomi,deci cam doar biletul de trimitere imi mai trebuie. acum... am citit la discutii diverse cum ca minorele nu se pot duce la ginecolog neinsotite. pai si eu cum fac? ca,bineinteles,ai mei nu stiu. Offline #2 2009-07-29 23:35:43
Re: Intrebare Offline #3 2009-07-29 23:44:16
Re: Intrebarechiar se aplica regula asta cu minorele? ma gandesc ca ai putea sa mergi la o clinica particulara, acolo nu cred ca se tine prea mult cont de asta, ca e vorba de bani. daca chiar nu se poate, nu poti merge cu o prietena mai mare? trebuie neaparat parintii sau cineva din familie? Offline #4 2009-07-29 23:44:56
Re: IntrebareShineOfBlood la majoritatea cabinetelor nu se ia asta in considerare...multi medici nu se uita daca esti majora sau minora...decat daca e vorba de un avort sau ceva grav de genul acesta...eu zic sa incerci fara... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #5 2009-07-29 23:45:16
Re: Intrebarepai asta vroiam sa stiu unele cu o concentratie mai mica decat novynette? Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-29 23:47:19
Re: Intrebare
pai ma gandeam ca daca se punea asa problema,cu tutore si tot tacamul,imi zicea si mie doctoressa ceva. da' mi-a recomandat clinica,a zis sa trec pentru biletul de trimitere cand am timp de mers la doctor,si atat. deci eu am inteles ca e ok... si acu' am citit faza asta si mi-a cazut falca,la figurat vorbind. Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-07-29 23:47:54) Offline #7 2009-07-29 23:48:54
Re: Intrebarecel mai bine te duci la planning si intrebi yoyomi Offline #8 2009-07-30 16:15:48
Re: Intrebaream si eu o intrebare si nu stiu unde sa postez...vreau sa mi recuperez contul pinkshine si nu stiu pe ce mail a fost facut... pot sa aflu cumva? zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #9 2009-07-31 21:54:35
Re: Intrebareeu am fost la gineco cu o prietena care are 17 ani (am stat pe hol) la o clinica cu trimitere dela medicul de fam nu i-a zis nimic! Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #10 2009-07-31 22:44:06
Re: Intrebarebuna am si eu o intrebare daca am o folie de ac care expira in august,mai sunt valabile si in aceasta luna sau nu-si mai fac efectul,medicul de la planificare a zis ca sunt bune si luna aceasta insa sunt destul de sceptica..am fost sa imi iau altele noi si au zis ca pe 10 aug primesc pilule cu alta data de expirare... "Fa ce poti cu ce ai acolo unde te afli."(Theodore) Offline #11 2009-07-31 23:18:58
Re: Intrebarecold_lover eu as zice sa nu risti totusi...e adevarat ca medicamentele nu expira chiar cand indica data...dar este acolo o substanta activa care isi diminueaza efectul...iar in ceea ce priveste AC nu e chiar de joaca...e vorba de un bebe... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|