|
Nu esti logat.
Crestorul daunator pt bebe??#1 2009-07-30 16:16:52
Crestorul daunator pt bebe??Buna fetelor! Nu stiu daca ma incadrez in tema generala a forumului dar am si eu o problema! Avand colesterolul ridicat, in urma analizelor mi s-a recomandat crestor. Dupa 45 zile de tratament , analizele au iesit bine! Intrebarea mea este daca aceste medicamente afecteaza in vreun fel o eventuala sarcina! Tratamentul l-am terminat acum 3 zile, s-au ar fi bine sa mai astept? In continuare pot sa iau spirulina cu carob?? ( reduce colesterolul) sau si ea poate avea efecte secundare asupra fatului? Va rog sa ma ajutati! Offline #2 2009-07-31 19:29:26
Re: Crestorul daunator pt bebe??Chiar nu stie nimeni nimic despre Crestor? Sau ce altceva as putea folosi pt scaderea colesterolului, in conditiile in care vreau sa raman insarcinata? Offline #3 2009-07-31 20:08:55
Re: Crestorul daunator pt bebe??pe prospectul medicamentului nu exista nici o informatie referitoare la sarcina?... Offline #4 2009-07-31 20:50:27
Re: Crestorul daunator pt bebe??nu prea vad cu ce sa influenteze, insa cel mai bine intrebi obstetricianul tau. Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #5 2009-08-09 18:44:44
Re: Crestorul daunator pt bebe??In prospect scrie doar ca nu este indicat in timpul sarcinii.Ce nu stiu eu este cat timp are eecte adverse dupa intreruperea tratamentului!!! Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-10 11:34:25
Re: Crestorul daunator pt bebe??
nu are efecte adverse dupa intreruperea tratamentului... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2009-08-10 21:43:51
Re: Crestorul daunator pt bebe??Multumesc mult , doctoressa!!!!!!!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|