|
Nu esti logat.
Analize ciudate#1 2009-07-31 14:07:48
analize ciudatecumnatul meu si-a facut analize de sange si i-au iesit monocitele si fierul peste valoarea normala si neutrofilele sub valoarea normala...a mai avut cineva probleme de genul acesta?...stiti cam ce-ar putea insemna? http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #2 2009-07-31 23:44:09
Re: analize ciudatemonocitele se gasesc crescute in bolile produse de virusuri si in unele boli de sange... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2009-08-01 00:14:03
Re: analize ciudateof of of, ce usor e sa dam un copy/paste de pe alte site uri.... Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #4 2009-08-01 00:28:16
Re: analize ciudatee foarte usor sa reinterpretam ...gresit...de pe alte site.uri...in orice infectie cresc LEUCOCITELE...iar fata spunea ca neutrofilele sunt SCAZUTE...decat sa interpretezi gresit sau s fii superficial mai bine dai o informatie generala...asa cum zici tu ca are o infectie...desi netrofilele sunt scazute si poate fi orice infectie (desi poate fi doar una bacteriana)...asa pot spune eu ca neutropenia(nr scazut de leucocite)...poate fi cauza unui soc anafilactic sau a unei carente de vitamina B12... Ultima oara a fost editat de x_ynna (2009-08-01 00:29:53) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #5 2009-08-01 01:56:54
Re: analize ciudate
iar acolo sunt crescute MONOCITELE.. ele tot din mare fam a LEUCOCITELOR fac parte, daca nu stiai....
punem pariu ca si medicul de fam il va intreba daca a fost racit, daca a tusit si scuipat ceva, daca l-a durut in gat? Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|