|
Nu esti logat.
Va rog sa ma ajutati!#1 2009-07-31 20:49:41
va rog sa ma ajutati!Acum doua saptamani m-am internat in spital cu diagnosticul de chisturi ovariene bilaterale.mi s-a facut celioscopie si au constatat organele pelvine acoperite cu false membrane si puncte endometriozice prezente in toata cavitatea peritoneala.Din ovarul stang care era transformat chistic(asa scrie pe foaia de iesire din spital),avea 7 cm,cu perete gros,mi-au extras 150ml de lichid ciocolatiu si mi-au facut ovariectomie partiala.la ovarul drept aveam un chist de 3cm,mi-au scos lichid seros si au facut drilling ovarian.La verificarea permeabilitatii tubare cu albastru de metilen au constatat trompe nepermeabile din regiunea proximala.sunt cu moralul la pamant deoarece mi s-a spus ca nu voi putea avea copii,cel putin nu pe cala naturala.Mi s-au recomandat anticonceptionale de acum si pana in momentul in care ma voi hotari sa fac un copil(in vitro,desigur),adica pana ce voi avea bani de asa ceva. Offline #2 2009-07-31 20:52:31
Re: va rog sa ma ajutati!trebuie sa faci pauza respectiva desigur, pt a mima un CM normal de 28 de zile. Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #3 2009-07-31 21:07:48
Re: va rog sa ma ajutati!multumesc,la fel multa sanatate si tie.dar mentionez ca anticonceptionalele nu le iau de frica sa nu raman insarcinata(e imposibil) ci pentru a preveni formarea unui nou chist endometrial,cred,eu asa am inteles. Offline #4 2009-07-31 21:10:20
Re: va rog sa ma ajutati!chisturile indif de natura lor, endometriala sau nu, se formeaza din cauza unor dezechilibre hormonale. Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #5 2009-07-31 21:15:07
Re: va rog sa ma ajutati!iti multumesc tare mult! Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-31 21:57:25
Re: va rog sa ma ajutati!nu ai pt ce! Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|