homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu stiu unde ma incadrez...

#1 2009-08-01 01:47:49

Diia
New member
Inregistrat: 2008-08-08

Nu stiu unde ma incadrez...

Inainte sa merg la medic as vrea sa stiu la ce sa ma astept ca-s cam speriata de bombe, asa ca va cer putin ajutorul.

Problema mea este urmatorea si incep cu inceputul. Am facut sex protejat (prezervativ) cu prietenul meu stabil, totul a fost okay. A fost putin sange ca era ultima zi de menstra (care m-a tinut cam mult, o saptamana - 8 zile dar flux foarte mic. Folosesc tampoane O.B.) dar atat. Ieri cand m-am trezit aveam o senzatie de mancarime in zona labiilor mici care acum sunt inflamate putin; le-am si cam deranjat.

Cat despre secretii... unele alb branzoase la intrarea vaginului, aletele foarte apoase si clare. Astazi cand am ajuns acasa seara am vazut pe chilot ceva care seamana cu sangele dar parca nu este sange.

Iata jurnalul meu pe doua zile. Sa fie Candida? Sper ca nu pentru ca am citit foarte mult despre asta si parca nu e chiar asa ca in descrieri. De aceea am ales sa postez o intrebare separata. Care este parerea voastra?

#2 2009-08-01 02:05:54

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

Re: Nu stiu unde ma incadrez...

Da, cel mai probabil ai facut candidoza.
Du-te la un ginecolog sa te vada, eventual iti va face si un examen al secretiei respective si-ti va prescrie un tratament.

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#3 2009-08-01 03:32:37

Diia
New member

Multumesc pentru raspuns. Dar de la ce putea sa apara? Si inca ceva, cam cat de grava e situatia? Cum e cu candidoza asta?

#4 2009-08-01 04:09:14

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

nu e grava, dar trebuie tratata. poate aparea de la multe lucruri, foarte variate: o poti lua de la partener, o poti face de la antibiotice, de la o anumita alimentatie, lenjerie imprumutata (desi cred ca nu e cazul), etc. poti citi mai multe la topicul despre candida.

hjarta

#5 2009-08-01 11:32:05

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

sau poate fi de la OB chiar..sau lenjerie care nu e 100%bumbac

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

Publicitate

loading...

#6 2009-08-02 01:26:46

Diia
New member

Mai am o intrebare. Dupa ce am inceput tratamentul, mancarimea persista pana ma vindec definitiv? Sau se mai diminueaza macar? Nu de alta dar e foarte neplacuta.

#7 2009-08-02 02:57:39

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

depinde de persona cred. la mine dispare a doua zi acea mancarime. norocul meu e ca acum am invatat cand se aproprie candida si nu mai astept pana are toate simptomele si ma duc la doc wink

bafta

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#8 2009-08-02 17:36:39

Diia
New member

Multumesc frumos pentru toate raspunsurile. E greu sa fii femeie...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.