|
Nu esti logat.
Nevoie de ajutor!#1 2009-08-01 09:28:22
Nevoie de ajutor!Buna fetelor!Am si eu o problema si vreau sa ma lamuresc ca nu este nimic grav!Acum o saptamana am facut tratament cu antibiotice (Augmentin 625 mg / 8 ore) pentru amigdalita!Dupa tratament binenteles ca am facut candida!Cand am inceput tratamentul pentru candida (canesten ovule si crema) am terminat si folia de pilule antibebe!Acum vad ca dupa ultimul ovul sangerez!E posibil sa fi venit menstruatia mai devreme ?Am avut si ceva dureri ca si cum as fi pe perioada menstrei!Este ceva grav sau a venit mentruatia mai devreme decat de obicei?Multumesc! Offline #2 2009-08-01 12:53:27
Re: Nevoie de ajutor!cel mai probabil a venit menstra mai devreme din cauza antibioticului, nu te ingrijora. Offline #3 2009-08-01 23:10:10
Re: Nevoie de ajutor!Multumesc de raspuns!A fost de mare ajutor! Offline #4 2009-08-02 22:22:14
Re: Nevoie de ajutor!Mai am inca o nedumerire!Luna aceasta a venit mai devreme, ok!Acum luna viitoare ar fi posibil sa se deregleze si sa nu-mi vina ca de obicei?(Mie imi venea a 4 zi dupa terminarea pilulelor iar luna asta a venit a doua zi!Este posibil sa ramana dereglat ca luna asta sau sa vina normal ca pana acum!Nu de alta dar daca se deregleaza pica direct pe ziua mea de nastere! Offline #5 2009-08-03 10:36:25
Re: Nevoie de ajutor!e posibil sa se mai amane... cu cate o zi pana revine la normal... Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-08 09:49:25
Re: Nevoie de ajutor!Nu am mai vrut sa postez un subiect nou pentru ca are legatura cu ce am scris la inceput!Asa cum am zis am facut un tratament cu augmentin 5 zile, am facut candida si am luat canesten ovule si crema.Problema intervine acum!La ultimul ovul pe care l-am pus in dimineata urmatoare mi-a venit menstruatia!E posibil sa nu-si fi facut efectul din cauza menstrei?Ca a iesit tot ovulul Acum de cateva zile ma ustura pe afara, este rosu si pare si putin inflamat si in timpul si dupa ce am facut dragoste m-a usturat!Ce sa fac?am dat in continuare cu crema canesten dar trece decat putin usturimea!Va rog sa ma ajutati!Plec in concediu sapt viitoare si nu vreau sa am probleme!Multumesc! Offline #7 2009-08-08 10:12:59
Re: Nevoie de ajutor!se poate sa nu se fi vindecat candidoza... Offline #8 2009-08-08 18:13:56
Re: Nevoie de ajutor!Doctora mea este in concediu, plecata din tara si la un alt dr nu ma duc! am citit pe prospectul de la canesten ovule ca nu mai poti folosi daca ai folosit in ultimele 6 luni!Senzatia de arsura, usturime nu o mai am dar mi-e teama ca ma va ustura iar la contact!Altceva nu pot folosi? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|