|
Nu esti logat.
Problema Ciclu#1 2009-08-01 11:41:32
Problema CicluBuna, e a 4-a sau a 5-a oara cand revin cu interbari .. va rog sa ma iertati..Am doua intrebari daca se poate.. Offline #2 2009-08-01 12:40:54
Re: Problema CicluMi-a venit si azi dimineata, mai putin ca ieri, deci daca ieri mi-a venit mai putin decat jumatate din cat imi vine normal, azi si mai putin .. nu stiu, sunt stresata.. de la ce poate fi ? Offline #3 2009-08-01 12:42:00
Re: Problema Cicludin moment ce te-ai protejat nu vad de ce te gandesti la sarcina Offline #4 2009-08-01 22:06:16
Re: Problema CicluA inceput sa ma doara si burta, adica ovarele, ca la ciclu .. e prima oara cand patesc asa ceva, sunt destul de alarmata si stresata, Offline #5 2009-08-07 17:24:14
Re: Problema Ciclupe 30 iunie am luat ultima pastila de ac si apoi peste 3 zile mi-a venit menstruatia normal . dar dupa ce au trecut cele 7 zile nu am mai luat ac deoarece plecam in vacanta cu parintii 3 saptamani. au trceut 4 sapt de atunci si nu mi-a venit ciclu acu o sapt aveam mancarimi in zina genitala si secretii urate.acu am ramas doar cu o secretie alb-galbuie si ma mai inteapa ovarele din cand in cand .credeti ca e grav? o sa ma duc sapt viitoare la doctor dar pana atunci stau cu emotii Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-07 18:21:05
Re: Problema Ciclumiiilten mergi la medic! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #7 2009-08-11 21:51:34
Re: Problema Cicluam 30 de ani si am si eu o nelamurire. in februarie am intrerupt anticonceptionalele (Diane 35 luate fara pauza vreo 4-5 ani) pentru ca am suferit o interventie chirurgicala (scoaterea amigdalelor). de atunci nu am mai luat ac, iar ciclul mi-a venit la o luna jumate, apoi la 2 luni si ceva. ultima menstra a fost pe 1 iulie. am mers saptamana trecuta la medic si mi-a dat Duphaston 10 pastile, 2 pe zi 5 zile si mi-a zis ca trebuie sa-mi vina ciclul in acest timp, iar dupa sa iau ac Miligest. aseara am terminat Duphastonul si nu am nici un simptom ca-mi vine ciclul. de mentionat ca in urma cu vreo 5 ani am patit la fel dupa ce am intrerupt ac Novinette, mi-a fost prescris acelasi tratament, dar mi-a venit inainte sa termin pastilele. acum nu stiu ce sa fac, cat sa astept... e normal ce se intampla? Offline #8 2009-08-13 16:40:27
Re: Problema Cicluimi raspunde cineva si mie cineva in legatura cu problema de mai sus? au trecut deja 3 zile de la terminarea Duphastonului.... Offline #9 2009-08-13 18:18:40
Re: Problema Ciclu
nu intra in panica..in 5-7 zile de la terminarea Duphaston vine menstra Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|