|
Nu esti logat.
Ziua in care incep sa iau anticonceptionale#1 2009-08-01 15:43:09
ziua in care incep sa iau anticonceptionalepoi incepe sa iau anticonceptionale in orice zi din luna sau trebuie sa incep sa iau intr-o anumita zi (ma refer in prima zi dupa ciclu sau nu stiu o alta zi exacta) . daca vreau sa incep de astazi sa le iau e vreo problema ? mentionez ca mi-a venit ciclu pe 23 iulie. oricum stiu ca primele 7 zile treb s mai folosesc inca o metoda pentru ca nu sunt protejata. decat incepand cu ziua 8. poate cineva sa-mi raspunda? nu am luat niciodata anticonceptionale si nu stiu mai nimic despre ... multumesc Offline #2 2009-08-01 15:44:27
Re: ziua in care incep sa iau anticonceptionale...poti lua in ce zi vrei tu...dar cum ai mentionat ...trebuie sa te protejezi suplimentar pana inghiti 7 pastile... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2009-08-01 15:48:48
Re: ziua in care incep sa iau anticonceptionalemultumesc din suflet pt rasp pooop. acum trebuie sa gasesc un cabinet de planning deschis sambata s merg l o consultatie azi. deoarece stiu ca nu se pot da anticonceptionale fara reteta ms mult inca o data . Offline #4 2009-08-01 15:51:58
Re: ziua in care incep sa iau anticonceptionalecu placere!!...multa sanatate!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #5 2009-08-01 15:53:15
Re: ziua in care incep sa iau anticonceptionalems la fel . Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-07 01:00:41
Re: ziua in care incep sa iau anticonceptionalebuna fetelor vroiam sa va intreb si eu dak ma apuc de anticonceptionale si iau si calciu k sa mi se opreasca diminueaza din efectu anticonceptionaleor?va rog ajutatima Offline #7 2009-08-07 01:01:39
Re: ziua in care incep sa iau anticonceptionalema gand sa iau calciu sa mi se opreasca ciclu ptr k merg la mare...va rog ajutatima Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|