homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rezultat consultatie

#1 2009-08-01 16:56:26

ea112
New member
Inregistrat: 2009-05-16

Rezultat consultatie

buna,daca mai exista acest topic rog moderatori sa il mute unde trebuie,acuma trecand la subiect am fost la un consult ginecologic si mi-a zis doctoru in felu urmator ca am o anexita urata de tot si am o rana pe colu uterin,si as vrea sa stiu de la voi ce insemna acest diagnostic ,mai precis cat de rau este si este posibil sa ajung infertila datorita acestor probleme?Astept raspunsurile voastre cat mai repede posibil.

#2 2009-08-01 18:40:37

freakdoll
New member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-12-03

Re: Rezultat consultatie

pentru anexita ar trebui sa iei ceva antibiotic...nu stiu sa`ti spun exact ce pentru ca asta era rolul ginecologului care se pare ca nu ti`a prescris nimic...cel mai probabil trebuie sa`ti faci o antibiograma...
rana pe colul uterin poate fi urmare a unei infectii netratate la timp...sau a contactului sexual...
iti doresc multa sanatate...

Ultima oara a fost editat de freakdoll (2009-08-01 18:46:20)

"When you take charge of your life, there is no longer need to ask permission of other people or society at large. When you ask permission, you give someone veto power over your life."

#3 2009-08-01 18:42:04

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

Re: Rezultat consultatie

ea112 a scris:

buna,daca mai exista acest topic rog moderatori sa il mute unde trebuie,acuma trecand la subiect am fost la un consult ginecologic si mi-a zis doctoru in felu urmator ca am o anexita urata de tot si am o rana pe colu uterin,si as vrea sa stiu de la voi ce insemna acest diagnostic ,mai precis cat de rau este si este posibil sa ajung infertila datorita acestor probleme?Astept raspunsurile voastre cat mai repede posibil.

ce tratament ti-a dat?

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.