|
Nu esti logat.
Rezultat consultatie#1 2009-08-01 16:56:26
Rezultat consultatiebuna,daca mai exista acest topic rog moderatori sa il mute unde trebuie,acuma trecand la subiect am fost la un consult ginecologic si mi-a zis doctoru in felu urmator ca am o anexita urata de tot si am o rana pe colu uterin,si as vrea sa stiu de la voi ce insemna acest diagnostic ,mai precis cat de rau este si este posibil sa ajung infertila datorita acestor probleme?Astept raspunsurile voastre cat mai repede posibil. Offline #2 2009-08-01 18:40:37
Re: Rezultat consultatiepentru anexita ar trebui sa iei ceva antibiotic...nu stiu sa`ti spun exact ce pentru ca asta era rolul ginecologului care se pare ca nu ti`a prescris nimic...cel mai probabil trebuie sa`ti faci o antibiograma... Ultima oara a fost editat de freakdoll (2009-08-01 18:46:20) "When you take charge of your life, there is no longer need to ask permission of other people or society at large. When you ask permission, you give someone veto power over your life." Offline #3 2009-08-01 18:42:04
Re: Rezultat consultatie
ce tratament ti-a dat? Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|