|
Nu esti logat.
Postinor...multumite?#1 2009-08-02 12:13:25
Postinor...multumite?fetelor am si eu o problema...acum 7 zile am avut un contact sexual protejat...care s-a incheiat cu ruperea prezervativului, iar la 2 ore am luat prostinor- prima pastila, iar la 12 ore am luat-o pe a doua...azi dimineatza- a 7a zi dupa incident, am avut sangerari..cik ar putea fi un efect secundar al pastilelor ... vi s-a intamplat si voua asa ceva? a luat cineva postinor? ati avut probleme? poate imi raspunde cineva...va rog... sa nu am vreo surpriza Offline #2 2009-08-02 12:22:26
Re: Postinor...multumite?n ai de ce sa iti faci griji. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #3 2009-08-02 13:06:13
Re: Postinor...multumite?am o prietena care le-a luat de 3 ori in mai putin de 6 luni , si spre norocul ei, n-a ramas when the pomp lights up,you shoot. Offline #4 2009-08-02 13:24:55
Re: Postinor...multumite?
Sangerarea aceea e normala - e efect secundar ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #5 2009-08-03 05:25:09
Re: Postinor...multumite?e absolut normala sangerarea...e reactia la pastila.. "When you take charge of your life, there is no longer need to ask permission of other people or society at large. When you ask permission, you give someone veto power over your life." Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-03 10:04:36
Re: Postinor...multumite?ieri am postat mesajul..deci am sangerari ca si cum mi0ar fi venit menstruatia:|...nush ce sa fac..adik eu am avut contactul sexual in prima zi de dupa ultima menstruatie...care a durat spre surprinderea mea 3 zile:|...cele care au luat..au avut cantitati mai mari de sange? Offline #7 2009-08-03 10:08:45
carmen_21 cantitatea de sange a fost mare? Offline #8 2009-08-03 10:10:08
Re: Postinor...multumite?unnique4 ai warn pt mesaje consecutive. citeste te rog regulamentul si respecta-l. Offline #9 2009-08-03 20:14:49
Re: Postinor...multumite?eu am luat postinor o singura data...si acea sangerare mi`a venit la 2-3 zile dupa administrarea ultimei pastile...e normala...iar urmatoarea menstruatie va fi pe aceeasi data la care ti`a venit aceasta sangerare produsa de postinor...din luna urmatoare "When you take charge of your life, there is no longer need to ask permission of other people or society at large. When you ask permission, you give someone veto power over your life." Offline #10 2009-08-03 20:53:43
Postinorul poate intarzia menstra, deci nu e sigur ca va veni exact in aceeasi zi... Iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|