|
Nu esti logat.
Parerea voastra fetelor...-3#39 2009-08-09 21:51:31
Re: parerea voastra fetelor...asa cred ca o sa fac Kata...problema e ca nu stiu ce cred ei despre mine...daca se tem pur si simplu ca suntem prea tineri sau daca ma desconsidera pe mn si ma cred o panarama...mama lui a fost f de treaba...desi nu ne stim bine m-a sunat de ziua mea...mi-a trimis prin el un cadou...dar mnah...cine stie acuma ... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #40 2009-08-10 10:04:55
Re: parerea voastra fetelor...pai asta inseamna ca nu e o scorpie intruchipata.. stai linistita si du-te.. ca sa te cunoasca si sa isi dea seama ca va intelegeti.. cred ca ai mei ar reactiona la fel ca parintii lui.. daca ar fi sa ne mutam sau ceva eu stiu ca baietii merg la urolog ehh.. greseala mea.. la urolog.. oricum nu a fost cu mine, ci cu maicasa... Offline #41 2009-08-10 14:26:50
Re: parerea voastra fetelor...mama lui mi s-a parut foarte de treaba...cica nici nu a fost vorba de ea ca sa nu ne lase...ci de tatal lui...mnah...eu am crescut fara tata si eu cu mama am luat decizii impreuna si mi-a lasat toata libertatea de care aveam nevoie...probabil de asta nici nu am inteles decizia lor...pana la urma sa merg nu? O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #42 2009-08-11 00:14:04
Re: parerea voastra fetelor...Kata...incerc sa nu imi pese asa mult...si e adevarat...nu pot sa am incredere in nimeni...eu si asa mi-am cam pierdut increderea in oameni...dar ma gandesc ca is parintii lui...ii iubeste si ii respecta...parerea lor conteaza...si nu as vrea sa fie probleme inca de pe acum(de fapt nu as vrea sa fie niciodata da mnah...)...am toate intentiile sa ne intelegem ca sa ne fie noua bine implicit...cel putin pana o sa ne putem lua viata in propriile maini si o sa decidem mai mult noi decat ei...tu zici sa merg la nunta nu? O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #43 2009-08-11 00:24:14
Re: parerea voastra fetelor...x_ynna daca prietenul tau te invita si pe tine la nunta alor lui de argint dc sa nu te duci? si dc sa te simti prost din cauza alor lui? atata timp cat esti cu el eu sunt sigura ca o sa te simti minunat ca doar asta conteaza sa fiti voi fericiti sa sa faceti abstractie de ceea ce zic ai lui. daca ar fi fost ceva dispute clare intre tine si ai lui poate atunci ar fi fost cazul sa nu mergi....oricum conteaza ce vrea iubitul tau nu restul...restul oricum se poate sa nu te invite sau sa doreasca compania ta din rautate si tocmai sa te faca pe tine sa te simti nasol, dar iar nu tb sa-ti bati capul. Offline Publicitateloading...
#44 2009-08-11 00:30:07
Re: parerea voastra fetelor...andru...asa cum am zis si mai sus...si cum i-am spus si lui...nu am vrut sa merg la nunta pentru ca m-am simtit jignita...ca ai mei ar fi fost dispusi sa accepte asta desi sunt fata si pana la urma nu au acceptat ai lui...si probabil dupa asa o faza au o parere najpa despre mn...si i-am spus si lui ca daca merg o fac doar pentru el si pentru ca il iubesc prea mult pentru ca nu imi doresc sa fiu in preajma unor oameni care ma desconsidera si ma cred altceva decat sunt...el a zis ca nu e asa...ca ai lui nu cred nimic aiurea despre mine doar ca spun ca e prea devreme si trebuie sa avem grija ca e responsabilitate si sa ne intelege...sa mai asteptam...bla bla de astea...mami mi-a spus sa merg..ca indiferent de ce parere au ei despre mine...nu o sa pot sa le-o schimb daca nu le dau ocazia sa ma cunoasca mai bine... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #45 2009-08-11 14:18:21
Re: parerea voastra fetelor...da Kata...daca se mai face petrecerea...pentru ca nici ei nu stiu ce o sa faca si unde inca...o sa merg... mersi de sfaturi O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #46 2009-08-11 14:36:24
Re: parerea voastra fetelor...multa bafta la petrecere..fii tu insuti si sa te distrezi! Offline #47 2009-08-11 15:34:37
Re: parerea voastra fetelor...eu zic sa mergi la nunta si sa deschideti subiectul despre mutatul impreuna Offline #48 2009-08-11 16:09:37
Re: parerea voastra fetelor...katyi mersi...o sa iti povestesc cum a fost in cazul in care se mai face...si ei sunt nehotarati...oricum daca e...se face pe la sf lunii august...va mai tin la curent Ultima oara a fost editat de x_ynna (2009-08-11 16:11:01) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #49 2009-08-19 20:35:25
Re: parerea voastra fetelor......help again fetele...petrecerea de care va vorbeam s-a transformat intr-un gratar in familie care o sa aiba loc sambata asta...vor sa faca o petrecere surpriza la inceputul lunii septembrie cand le vin niste rude din strainatate...acum intrebarea mea este...ce le-as putea cumpara cadou?...nu o sa fie o petrecere mare deci nici un cadou prea pompos dar nici doar niste flori tinand cont de faptul ca e prima oara cand merg la ei si e si ziua lor de casatorie...pls help...si cu orice alte sfaturi mai vreti..sa ma imbrac...ma refer la gratar etc Ultima oara a fost editat de x_ynna (2009-08-20 00:32:02) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #50 2009-08-20 11:20:35
Re: parerea voastra fetelor...chiar daca mergi la gratar, oricum nu il faci tu.. deci poti sa iti iei o rochita lejera zic eu...iar de cadou..sincer nu stiu Offline #51 2009-08-20 18:43:14
Re: parerea voastra fetelor...mersi katyi...mi-am luat o fustitza...dar cand am ajuns acasa nu mi-a mai placut...maine merg si dupa o rochita... ...le-am luat o fata de masa de 12 persoane foarte eleganta...si o sa ii iau si niste flori mamei lui...sper sa fie bn... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #52 2009-08-20 22:15:12
Re: parerea voastra fetelor...thx kata...va povestesc eu cum a fost...ma ia cu emotii deja... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #53 2009-08-25 16:09:18
Re: parerea voastra fetelor...x_ynna, ceva noutati? cum a fost? esti multumita ca pana la urma te-ai prezentat la gratar? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|