homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Viata dubla

#1 2009-08-02 15:26:20

mya_mya
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-03-18

viata dubla

nu stiu daca mai este vreun subiect asemanator,cu toate ca am cautat.insa ce vreau eu sa va intreb pe voi e ce credeti despre amante,sotii si cei care inseala,tradeaza?
sa va povestesc si eu ceva.am o prietena care a fost plecata din tara.recent a venit in tara si mi-a povestit despre relatia ei nestiuta de nimeni.probabil avea nevoie sa se descarce,sa povesteasca cuiva.asa...are o relatie cu un barbat casatorit si pe deasupra el mai are si un copil mic.is impreuna de 4 ani,deci asta inseamna ca erau impreuna si cand s-a nascut copilul lui.spune ca se iubesc cu adevarat insa nu ii poate cere mai mult deoarece stie ce nu ii poate oferi.asa ca se multumeste cu ce are.s-a obisnuit cu situatia,insa asta nu inseamna ca ii si place.din cate am inteles cele doua(amanta si sotia se cunosc),insa nevasta astuia nu stie nimic sigur ca ar fi cu ea.doar banieste.
am intrebat-o de ce nu se desparte de sotia lui?sa viziteze copilul constant sa ii dea tot ce trebuie insa sa fie cu ea daca tot se iubesc.nu a stiut sa imi dea un raspuns clar.mi-a mai zis ca timpul asta cat a fost plecata de fapt a fost cu el.intr-un cuvant au fugit intr-o tara unde sa poata fi numai ei doi.au lucrat,el trimitea bani acasa,mai venea o data la doua luni si se intorcea le ea in anglia.mi-a mai spus multe insa nu are rost sa detaliez prea mult.sincer parca ii compatimesc.zilele astea l-am cunoscut si pe el.era foarte atent cu ea,cine ii vede zice ca sunt casatoriti.plus ca ea ii cunoaste si copilul,ies impreuna toti trei in oras(rar ce e drept,si isi permit pt ca copilul e micut si nu stie cine e ea).
acum au zis ca stau o perioada in romania si pleca iar.
voi ce parere aveti despre relaytiile de genul asta?cum le priviti?

"Traind in cercul vostru stramt
Norocul va petrece
Ci eu in lumea mea ma simt       
Nemuritor si rece"

#2 2009-08-02 15:32:52

skumpi
Vizitator

Re: viata dubla

cu mila smile

#3 2009-08-02 15:36:21

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

eu cred ca e o relatie pe care ti-o poti "permite" cand esti foarte tanar, daca chiar vrei...
dar la o anumita varsta trebuie sa iti pui problema ce viitor vei avea alaturi de persoana aia? iti doresti si tu o familie, cineva cu care sa iesi in oras si in concedii fara sa te ascunzi, un camin, un copil. lucrurile astea nu le poti avea alaturi de el.
si la un moment dat, oricat iubesti, nu mai e suficienta numai iubirea. iti doresti o viata.
acuma nah, eu spun astea gandind obiectiv, din exterior. cand iubesti, nu mai e asa usor sa vezi lucrurile asa. cand iubesti, tot speri ca ceva se schimba, ca va fi altfel, ca odata si odata va fi bine. si nu mi se pare corect nici din partea lui sa o "amageasca" asa.

hjarta

#4 2009-08-02 15:40:04

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

si eu am fost amanta la un moment dat dar el nu era casatorit si nici nu avea un copil. daca ea se place in aceasta situatie nimeni nu o poate convinge ca face ceva rau. intr-un final toti vor suferi. mi-e tare mila de copilul acela ....

#5 2009-08-02 15:43:47

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

..sunt multe situatii de genul asta....pe cei doi, sotul si amanta, nu ai de ce sa-i compatimesti...se simt foarte bine impreuna, constienti fiecare de cat li se permite amandurora din cauza..statutului social...chiar tin unul la celalalt, fara nici un interes de alt gen si vad ca si au curajul de a face tot posibilul sa fie cat mai mult timp impreuna...si sunt sigura ca stiu cum sa-si petreaca in mod placut acest timp!!!

...de compatimit este sotia...vad ca cei 2 o respecta destul de mult, tinand cont ca aceasta relatie deja dureaza de prea mult timp...."inimii nu-i poti porunci", zicala din popor destul de valabila !!!...nu inteleg cum de nu si-a dat seama ca este inselata..sau este o femeie care se multumeste doar cu putin, cu foarte putin as putea zice...sau nu tine prea mult la sotul ei, il neglijeaza...poate acorda timp mai mult vietii de familie, adica mancare, casa, copil...uitand ca este si femeie care trebuie sa-si iubeasca sotul, sa-i acorde atentie...de ce spun asta? pt. ca daca intradevar isi iubea sotul, era atenta la toate schimbarile lui, il simtea imediat din prima luna de cand o insela...poate e o femeie care are incredere oarba in sotul ei!!! cunosc multe care ar baga mana in foc pt. asta!!! isi vad linistite de viata, avand incredere oarba in sot!!! de aia nici nu mai condimenteaza cu nimic viata lor sexuala...10 minute si atat..oare de ce el ...a cautat in alta parte???

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

Publicitate

loading...

#6 2009-08-02 15:50:24

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

nu stiu ce sa zic...ea daca stia ca el este casatorit si mai are si copil, trebuia sa nu se bage intre ei, acum eu nu o judec, nici macar nu o cunosc, eu spun asta din punctul meu de vedere, adica ceea ce as fi facut eu. Mai multe nu stiu ce sa spun...decat ca mi-e mila de copilul acela... nu cred ca merita asa ceva. Cat despre barbat...parerea mea: ar trebui sa divorteze si  sa stea cu prietena ta...ca din cate ai povestit tu tot cu ea sta mai mult decat cu nevasta-sa. Iar asa nu ar mai suferi nici saraca nevasta si ar avea o viata si prietena ta, pt ca in situatia in care este eu zic ca nu prea are o viata...daca ma intelegi. Eu nu as putea trai asa, l-as pune sa aleaga. Sa fiu a 5-a roata de la caruta? No way!

#7 2009-08-02 16:02:11

mya_mya
Full member

intre el si sotia lui s-a rupt de mult.nu mai poti zice ca au o relatie,cel putin asa stie ea,prietena mea.cica vorbesc foarte des de ea,de ce se mai intampla la el acasa,cred ca ea a incetata sa mai lupte,s-a conformat.ea stie 100% ca are pe alta.e femeie in toata firea nu are cum sa nu simta.insa probabil ii este de ajuns sa ii aduca bani in casa si sa il vada noaptea in pat.
in legatura cu dorinta ei de a isi face o familie,de a-si dori siguranta,au ajuns la un acord.vor face un copil si probabil ii va fi tata cu jumatate de norma.pe ea de fapt asta o ingrtozeste,asta o nemultumeste.ii e teama ca la un moment dat o sa isi doreasca totul si se va alege cu nimic.sau desprtit de cateva ori dar pana la urma s-au impacat din nou.eu zic ca ea e vinovata.daca nu ai de gand sa accepti situatua asta pana la sfarsit de ce te mai complaci in ea stiind ca nu o sa ai niciodata ce vrei?traiesti asa sperand la mai bine?anii ttrec si doamne fereste sa nu realizeze  intr-o zi ca de fapt nu are nimic din ce si-a dorit.pana la urma ori cu el ori fara el tot nefericita si nemultumita  va fi

Norocul va petrece
Nemuritor si rece"

#8 2009-08-02 18:03:36

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

mya, prietena ta il iubester... si oricat incerci sa bagi logica la mijloc, nu iese. cei care trec prin asa ceva, e clar, vor vedea mereu iubirea si familia in alt sens decat majoritatea... intr-un sens mult mai profund si mai curat, mai lipsit de atasamente si pretentii....

dar nu vad deloc bine hotararea pe care au luat-o, din 2 motive: 1. egoismul lui (ar trebui ca el sa se poata hotari intre cele 2 "vieti", cum spui), 2. a proiecta un copil pentru o viata cu "jumatate de norma" de parinte....e un al doilea motiv de egoism din partea lui, si, partial, si a ei. din partea lui pt ca vine cu astfel de propuneri (si va chinui 2 copii, nu 1, pt ca e clar ca in familia in care ramane copilul cel mare va creste intr-o atmosfera lipsita de dragoste inte parinti), din partea ei pt ca, daca a acceptat un sacrificiu pt iubirea ei... atunci sa fie sacrificiul EI (renuntarea la o familie normala), nu al copilului pe care ea si-l doreste, dar pe care, avandu-l, in chinuie....

sincer, cel mai logic mi s-ar parea ca el sa se desparta de prima si sa aiba mereu grija de copil, sa il viziteze la 2 zile, sa il iubeasca si sa il sustina, in timp ce pe plan afectiv sa se lege de prietena ta si sa aiba impreuna o fam cu adevarat fericita. dar.... pt unii e prea greu sa faca fata rusinii sociale sau... obisnuintei neutral

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#9 2009-08-02 18:30:41

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

eu una n-as putea sa ma leg de un barbat care sa aiba o relatie de lunga durata, nici nu se pune pb ca el sa mai fie si insurat si cu copil ...
in ceeea ce o priveste pe prietena ta , dc ea a acceptat de la inceput situatia individului nu vad cum ar mai putea s-o schimbe acum ... ca si katami, mi se pare corect fata de cele 2 femei k el sa divorteze, k la urma urmei in triunghiul lor conjugal niciunul nu e fericit pe deplin si el din pct meu de vedere detine ponderea cea mai mare de vinovatie, dc ar fi stiut cand sa zica "punct" era alta mancare de peste smile

#10 2009-08-02 19:50:05

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

e prea las pentru a divorta de sotia lui si a incepe o viata noua cu prietena ta. Lui ii este bine asa. Daca nu e una e cealalta si el are o femeie in pat si la dispozitia lui. Probabil e genul de om (spun om pentru ca barbat nu il pot numi) caruia ii place sa aiva al doilea as in maneca: daca il paraseste amanta, ramane cu nevasta si daca il paraseste nevasta ramane cu amanta, deci are cine sa-i spele izmenele si budigaii. Ce penibil..........si se mai crede probabil si barbatul fatal.......un adevarat dezastru.......

Ultima oara a fost editat de baciu (2009-08-02 19:51:29)

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#11 2009-08-02 19:56:49

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

offf...mi-e mila de copilul acela..nu imi pot imagina viata fara sa-l ai pe tatal tau alaturi..dar prietena ta e cam egoista sa vrea sa faca si ea un copil cu barbatul respectiv fara ca acesta sa divorteze...daca as fi in locul lui nu as accepta asa ceva!ar fi inca o viata chinuita...

cel mai civilizat ar fi sa divorteze de nevasta si sa isi continue viata alaturi de prietena ta..evident trimitand bani si vizitandu-si copilul..

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#12 2009-08-02 21:03:47

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

"If mommy's happy, everybody's happy." Poate-i da bani or smth material si gras sotziei pretenusha asta a ta din Anglia...daca accepta asa usor situatzia. In zilele noastre totul e posibil... chiar parintii nostri poate apreciaza mai mult banii decat vreo legatura sentimentala profunda bla bla... Altfel... eu sa fiu in locul sotziei... cu copil mic, singura acasa si sa si stiu aproape sigur de schema probabil m-as duce cu copil cu tot in bratze si i-as da aleia cu ceva in cap. Si lui si iei. Si gata. Chill. Everybody's happy. dumbom
Sau poate e ff blanda si...isi impune sa nu se gandeasca femeia...Ce ar putea sa faca after all...Alapteaza? Eu stiu...Oamenii sunt diferitzi dar inca asa femeie blanda eu nu am mai auzit disperat

Ultima oara a fost editat de ani88 (2009-08-02 21:07:37)

I love you. Remember. They cannot take it

#13 2009-08-02 21:32:42

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

skumpi a scris:

cu mila smile

mila pentru sotie,si inselata,si cu copil mic neutral

#14 2009-08-02 22:52:19

mya_mya
Full member

katami a scris:

mya, prietena ta il iubester... si oricat incerci sa bagi logica la mijloc, nu iese. cei care trec prin asa ceva, e clar, vor vedea mereu iubirea si familia in alt sens decat majoritatea... intr-un sens mult mai profund si mai curat, mai lipsit de atasamente si pretentii....

dar nu vad deloc bine hotararea pe care au luat-o, din 2 motive: 1. egoismul lui (ar trebui ca el sa se poata hotari intre cele 2 "vieti", cum spui), 2. a proiecta un copil pentru o viata cu "jumatate de norma" de parinte....e un al doilea motiv de egoism din partea lui, si, partial, si a ei. din partea lui pt ca vine cu astfel de propuneri (si va chinui 2 copii, nu 1, pt ca e clar ca in familia in care ramane copilul cel mare va creste intr-o atmosfera lipsita de dragoste inte parinti), din partea ei pt ca, daca a acceptat un sacrificiu pt iubirea ei... atunci sa fie sacrificiul EI (renuntarea la o familie normala), nu al copilului pe care ea si-l doreste, dar pe care, avandu-l, in chinuie....

sincer, cel mai logic mi s-ar parea ca el sa se desparta de prima si sa aiba mereu grija de copil, sa il viziteze la 2 zile, sa il iubeasca si sa il sustina, in timp ce pe plan afectiv sa se lege de prietena ta si sa aiba impreuna o fam cu adevarat fericita. dar.... pt unii e prea greu sa faca fata rusinii sociale sau... obisnuintei neutral

asa este,dupa cum bine spui.noi care nu facem parte din cercul lor vedem realitatea si gandim la rece.ghinionul ei e ca iubeste,chiar daca realizeaza ca ce se intampla nu e tocmai bine, nu cred ca are puterea sa renunte definitiv.oricum o astfel de relatie e mult prea comlicata pentru noi cele care avem o relatie "standard"daca pot spune asa.

Ultima oara a fost editat de mya_mya (2009-08-02 22:59:49)

Norocul va petrece
Nemuritor si rece"

#15 2009-08-02 22:57:27

mya_mya
Full member

baciu a scris:

e prea las pentru a divorta de sotia lui si a incepe o viata noua cu prietena ta. Lui ii este bine asa. Daca nu e una e cealalta si el are o femeie in pat si la dispozitia lui. Probabil e genul de om (spun om pentru ca barbat nu il pot numi) caruia ii place sa aiva al doilea as in maneca: daca il paraseste amanta, ramane cu nevasta si daca il paraseste nevasta ramane cu amanta, deci are cine sa-i spele izmenele si budigaii. Ce penibil..........si se mai crede probabil si barbatul fatal.......un adevarat dezastru.......

lol
da, intr-adevar el e multumit de cum stau lucrurile,e obisnuit.cand m-am intalnit ultima oara cu ei,am avut indrazneala sa il intreb cum se vede in viitor peste 10-15 ani.mi-a raspuns foarte sigur pe el:"La fel;ma vad tot langa Bianca(amica mea),cu un copil,insa traind la fel."
deci el nu ar schimba nimic.nu stiu cata putere de convingere are el asupra acestei femei!oricum,cred ca destul de multa

Ultima oara a fost editat de mya_mya (2009-08-02 23:00:40)

Norocul va petrece
Nemuritor si rece"

#16 2009-08-02 22:59:15

mya_mya
Full member

ciresica_oky_doky a scris:

offf...mi-e mila de copilul acela..nu imi pot imagina viata fara sa-l ai pe tatal tau alaturi..dar prietena ta e cam egoista sa vrea sa faca si ea un copil cu barbatul respectiv fara ca acesta sa divorteze...daca as fi in locul lui nu as accepta asa ceva!ar fi inca o viata chinuita...

cel mai civilizat ar fi sa divorteze de nevasta si sa isi continue viata alaturi de prietena ta..evident trimitand bani si vizitandu-si copilul..

din deductia mea eu cred ca ea mai mult isi doreste un copil doar pentru a pastra ceva de la el,ceva ramas din iubirea lor.

Ultima oara a fost editat de mya_mya (2009-08-02 23:01:02)

Norocul va petrece
Nemuritor si rece"

#17 2009-08-03 11:57:58

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

mya_mya a scris:

din deductia mea eu cred ca ea mai mult isi doreste un copil doar pentru a pastra ceva de la el,ceva ramas din iubirea lor.

totusi daca nu cred cae corect pt micut sa il condamne sa creasca fara tata...sau ma rog cu un tata cu jumatate de norma.. copii nu sunt suveniruri  diablo

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#18 2009-08-03 17:07:11

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

mya_mya a scris:

totusi daca nu cred cae corect pt micut sa il condamne sa creasca fara tata...sau ma rog cu un tata cu jumatate de norma.. copii nu sunt suveniruri  diablo

exact...... neutral

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#19 2009-08-03 21:10:54

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

eu n-as spune k ia copilul drept suvenir ...de exemplu sunt multe femei care nu-si gasesc sufletul pereche dupa lungi cautari si totusi isi doresc un copil cu riscul de a-l creste fara tata hmm dc ele au conditii sa-l creasca si sa-i ofere o educatie aleasa, nu vad ce-i rau in asta neutral ... intr-adevar, in cazul de fata, dc individul nu vrea sa divorteze, cel mai potrivit din partea ei ar fi sa-si gaseasca pe altcineva disponibil si sa faca alegeri mai bune pe viitor, caci omul din greseli invata smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.