homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum l-am convins sa...

#1 2009-08-04 11:00:07

in_love
Full member
De la: mai aproape decat crezi
Inregistrat: 2009-05-13

Cum l-am convins sa...

Am vazut titlul asta intr-o revista si mi s-a parut genial articolul...

Scria despre cum si-au convins  partenerii sa faca ceea ce ei refuzau pana atunci : sa duca gunoiul, curatenie in casa, gatit, sa imparte obligatiile in mod egal,sa-si continue studiile ,etc...

Baiatul meu e foarte incapatanat si nu reusesc sa-l indrum spre calea pe care  mi-o doresc eu s-o urmeze.O tine mereu pe-a lui una si buna

Mi-as dori sa aflu cum ati reusit voi sa-i "pacaliti"  angel  chicot

kapitulation

#2 2009-08-04 11:35:46

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

Re: Cum l-am convins sa...

Vaaai cat de incapatanat a fost si al meu!! Imi scotea peri albi cu " acuuuuma sa fac? da`chiar trebuieeeeee?sad fac maine, promit!!!big_smile " .Asa o zi, doua, trei.. pana cand am inceput sa-mi dau drumul la gura si sa-i zic cat de greu imi este mie sa vin obosita de la faculta si in loc sa stau linistita trebuie sa fac alte 30mii de lucruri  si uite asa i-am facut capul calendar atunci si ori de cate ori refuza sa faca ce-l rugam. Acuma stie ce treburi are el de facut lol spala mereu vasele ,da cu aspiratorul,cu mopul, isi strange hainele si ma ajuta la bucatarie big_smile
Nu stiu cum merge la alti baieti insa la al meu daca nu tipi un pic nu se prinde lol Are noroc ca-s o fire rabdatoare si ca-l ador hjarta

Ultima oara a fost editat de addicted (2009-08-04 11:56:55)

You can’t live a positive life with a negative mind.

#3 2009-08-04 11:39:33

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

iubi e o gospodina desavarsita:)),deci eu nu am probleme majoreta

eu,tu si restul lumii...

#4 2009-08-04 11:39:39

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

al meu face de toate cu conditia sa nu fac pe-a sefa cu el, adica sa nu ii cer sa faca ci sa-l rog sa ma ajute, iar dupa sa-l rasplatesc cum se cuvine big_smile

#5 2009-08-04 11:47:50

addicted
Hero member

Norocoaselor!! Voi n-ati fost nevoite sa lucrati la ei lol Eh, de bine de rau macar s-a prins si de al meu si acuma e ASuletz big_smile

Publicitate

loading...

#6 2009-08-04 11:51:30

in_love
Full member

al meu nu accepta ideea sa-i zic eu ce sa-i faca si ma consum cam mult pe tema asta...e asa orgolios ..mama

si aici nu e vorba de curatenie pt ca noi inca nu stam impreuna

cat mi-as dori sa fie mai docil,sa ma asculte si pe mine macar un pic acolo

kapitulation

#7 2009-08-04 11:53:16

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

ionela a scris:

al meu face de toate cu conditia sa nu fac pe-a sefa cu el, adica sa nu ii cer sa faca ci sa-l rog sa ma ajute, iar dupa sa-l rasplatesc cum se cuvine big_smile

exact asa e si al meu! ma ajuta cu orice dar sa nu ii impun sa faca ceva ci sa il rog!

#8 2009-08-04 11:56:07

addicted
Hero member

in_love a scris:

al meu nu accepta ideea sa-i zic eu ce sa-i faca si ma consum cam mult pe tema asta...e asa orgolios ..mama

si aici nu e vorba de curatenie pt ca noi inca nu stam impreuna

cat mi-as dori sa fie mai docil,sa ma asculte si pe mine macar un pic acolo

Sincer, la unele chestii nici pe mine nu ma asculta DELOC! Barbatii si orgoliul lor infantil!!! dumbom  Nu vad de ce se incapataneaza sa nu ne asculte desi de foarte multe ori avem dreptate ( si stiu si ei asta .. )

#9 2009-08-04 12:03:32

florentina irina
Full member
Inregistrat: 2009-07-30

la baiatul meu e un pic mai complicat..in general nu trebuie sa-i cer ajutorul,se ofera singur..dar avem o problema cu tigarile/sucu/apa/painea. cand el e in drum spre casa si ma intreaba ce am nevoie si eu ii zic nimic,si eu la 30 min dupa ce a ajuns realizez ca am totusi nevoie de ceva..atunci e tragedie..trebuie sa apelez la rugamintile alintate,amuzante, care functioneaza de minune.in nici un caz nu trebuie sa-i cer ceva pe ton autoritar

Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă.

#10 2009-08-04 12:03:48

in_love
Full member

asa e.... si cand imi raspunde :"lasa-ma ca stiu eu mai bine ce fac" imi iau campii

iar uneori cand a vazzut ca a gresit trece repede cu vederea.... si schimba subiectul rotfl2)))

kapitulation

#11 2009-08-04 13:07:41

addicted
Hero member

Eeeeexact in_love !! lol Eu deja nu ma mai complic, daca nu vrea sa asculte atunci sa se dea cu capul de prag de cate ori are chef/nevoie big_smile Poate n-are nevoie de mine sa-i zic ca nu-i bine si o sa realizeze singur, sper !! lol

#12 2009-08-04 13:20:18

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

eu sunt o norocoasa k iuby ma asculta tot timpul hjarta ii spun "puiu te rogg" big_smile si`i dau un pooop si l`am rezolvat hjarta nu e nevoie sa insist.si dak e cv ce chiar nu vrea fac putin pe suparata si se rezolva lol

Love.  Live. Laugh.

#13 2009-08-04 13:21:34

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

iubi e mai gospodar decat mine, trebuie s-o recunosc. Deci nu am probleme de genul asta. Doamne-ti multumesc.

Ultima oara a fost editat de baciu (2009-08-04 13:22:11)

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#14 2009-08-04 13:23:26

in_love
Full member

baciu a scris:

iubi e mai gospodar decat mine, trebuie s-o recunosc. Deci nu am probleme de genul asta. Doamne-ti multumesc.

uite cine are cu adevarat noroc tongue

kapitulation

#15 2009-08-04 13:32:53

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

pe al meu ar trebui sa il conving de multe....obiceiuri proaste din educatia primita acasa sau dobandite de el pe parcurs in virtutea " sunt barbat mare si fac ce vreau" insa m-am plictisit de mult sa o mai fac!!! pana la urma eu nu sunt ma-sa sa il educ acum, asa cum eu am facut multe lucruri pe care nu aveam chef/placere sa le fac, la fel astept si de la el fara a fi eu nevoita sa fac pe pisicutza sau sa aplic pedepse sau sa dau recompense. e adult ( nu am spus matur!! ) ar trebui sa stie ce si cum nu sa fiu eu obligata sa joc un rol care ma plictiseste

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#16 2009-08-04 13:52:05

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

inseamna ca si eu is norocoasa cu al meu big_smile face si mancare cand e cazul, clatite, si-a luat chiar si tigaie speciala pt clatite smile spala vase face de toate cand trebuie si cand am nevoie de ajutor. la curatenie nu il bag ca imi place sa fac eu singurica cum stiu mai bine smile

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2009-08-04 13:52:30)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#17 2009-08-04 14:05:35

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

iubi e foarte harnic
noi nu stam impreuna asa ca n-o sa -l laud eu aiurea, dar cred ca m-ar ajuta... pt ca si pe maica-sa o ajuta f mult si stiti vorba aia, cum e cu mama va fi si cu nevasta
deocamdata cred ca e putin mai priceput ca mine la gatit lol
de obicei, indiferent despre ce e vorba il convinga repede... ii aduc argumente, ma "miorlai", etc tongue

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#18 2009-08-04 14:13:03

in_love
Full member

carmen_21 a scris:

iubi e foarte harnic
noi nu stam impreuna asa ca n-o sa -l laud eu aiurea, dar cred ca m-ar ajuta... pt ca si pe maica-sa o ajuta f mult si stiti vorba aia, cum e cu mama va fi si cu nevasta
deocamdata cred ca e putin mai priceput ca mine la gatit lol

nici eu nu cred ca voi avea probleme de genul asta...ba odata chiar mi-a zis ca vom imparti totul pana si tot ce e de facut in casa...

si problema cu gatitul e rezolvata stie cu siguranta mult mai mult ca mine...mi-a demonstrat big_smile

dar ce ma fac cu celelalte aspecte...unde are atata incapatanare ..in treburile lui personale nu prea ma lasa sa ma bag...

stai ca mi-am adus aminte ca nici la curatenie nu prea ma lasa , nici la gatit se baga peste mine ...deci eu pot sa-mi fac de lucru in alta parte rotfl2))

kapitulation

#19 2009-08-04 14:17:10

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

sora mea a avut un prieten acum vreo doi ani. Cand era la el o tot ruga sa-l ajute la curatenie. Ea il ajuta si cand era gata pe teritoriul ei venea el si o lua de la capat. Era un drac de barbat obsedat de curatenie, dadea in fiecare zi cu aspiratorul si stergea praful. Pana la urma si-a dat si sora mea seama ca e cam tacanit si s-au despartit. Era un barbat foarte atragator, super sexi, insa bolnav mintal in ceea ce priveste disciplina.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.