|
Nu esti logat.
Cum l-am convins sa...#1 2009-08-04 11:00:07
Cum l-am convins sa...Am vazut titlul asta intr-o revista si mi s-a parut genial articolul... Offline #2 2009-08-04 11:35:46
Re: Cum l-am convins sa...Vaaai cat de incapatanat a fost si al meu!! Imi scotea peri albi cu " acuuuuma sa fac? da`chiar trebuieeeeee? fac maine, promit!!! " .Asa o zi, doua, trei.. pana cand am inceput sa-mi dau drumul la gura si sa-i zic cat de greu imi este mie sa vin obosita de la faculta si in loc sa stau linistita trebuie sa fac alte 30mii de lucruri si uite asa i-am facut capul calendar atunci si ori de cate ori refuza sa faca ce-l rugam. Acuma stie ce treburi are el de facut spala mereu vasele ,da cu aspiratorul,cu mopul, isi strange hainele si ma ajuta la bucatarie Ultima oara a fost editat de addicted (2009-08-04 11:56:55) 웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind. Offline #3 2009-08-04 11:39:33
Re: Cum l-am convins sa...iubi e o gospodina desavarsita:)),deci eu nu am probleme eu,tu si restul lumii... Offline #4 2009-08-04 11:39:39
Re: Cum l-am convins sa...al meu face de toate cu conditia sa nu fac pe-a sefa cu el, adica sa nu ii cer sa faca ci sa-l rog sa ma ajute, iar dupa sa-l rasplatesc cum se cuvine Offline #5 2009-08-04 11:47:50
Re: Cum l-am convins sa...Norocoaselor!! Voi n-ati fost nevoite sa lucrati la ei Eh, de bine de rau macar s-a prins si de al meu si acuma e ASuletz 웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind. Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-04 11:51:30
Re: Cum l-am convins sa...al meu nu accepta ideea sa-i zic eu ce sa-i faca si ma consum cam mult pe tema asta...e asa orgolios ..mama Offline #7 2009-08-04 11:53:16
Re: Cum l-am convins sa...
exact asa e si al meu! ma ajuta cu orice dar sa nu ii impun sa faca ceva ci sa il rog! Offline #8 2009-08-04 11:56:07
Sincer, la unele chestii nici pe mine nu ma asculta DELOC! Barbatii si orgoliul lor infantil!!! Nu vad de ce se incapataneaza sa nu ne asculte desi de foarte multe ori avem dreptate ( si stiu si ei asta .. ) 웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind. Offline #9 2009-08-04 12:03:32
Re: Cum l-am convins sa...la baiatul meu e un pic mai complicat..in general nu trebuie sa-i cer ajutorul,se ofera singur..dar avem o problema cu tigarile/sucu/apa/painea. cand el e in drum spre casa si ma intreaba ce am nevoie si eu ii zic nimic,si eu la 30 min dupa ce a ajuns realizez ca am totusi nevoie de ceva..atunci e tragedie..trebuie sa apelez la rugamintile alintate,amuzante, care functioneaza de minune.in nici un caz nu trebuie sa-i cer ceva pe ton autoritar Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă. Offline #10 2009-08-04 12:03:48
Re: Cum l-am convins sa...asa e.... si cand imi raspunde :"lasa-ma ca stiu eu mai bine ce fac" imi iau campii Offline #11 2009-08-04 13:07:41
Re: Cum l-am convins sa...Eeeeexact in_love !! Eu deja nu ma mai complic, daca nu vrea sa asculte atunci sa se dea cu capul de prag de cate ori are chef/nevoie Poate n-are nevoie de mine sa-i zic ca nu-i bine si o sa realizeze singur, sper !! 웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind. Offline #12 2009-08-04 13:20:18
Re: Cum l-am convins sa...eu sunt o norocoasa k iuby ma asculta tot timpul ii spun "puiu te rogg" si`i dau un pooop si l`am rezolvat nu e nevoie sa insist.si dak e cv ce chiar nu vrea fac putin pe suparata si se rezolva Love. Live. Laugh. Offline #13 2009-08-04 13:21:34
Re: Cum l-am convins sa...iubi e mai gospodar decat mine, trebuie s-o recunosc. Deci nu am probleme de genul asta. Doamne-ti multumesc. Ultima oara a fost editat de baciu (2009-08-04 13:22:11) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #14 2009-08-04 13:23:26
uite cine are cu adevarat noroc Offline #15 2009-08-04 13:32:53
Re: Cum l-am convins sa...pe al meu ar trebui sa il conving de multe....obiceiuri proaste din educatia primita acasa sau dobandite de el pe parcurs in virtutea " sunt barbat mare si fac ce vreau" insa m-am plictisit de mult sa o mai fac!!! pana la urma eu nu sunt ma-sa sa il educ acum, asa cum eu am facut multe lucruri pe care nu aveam chef/placere sa le fac, la fel astept si de la el fara a fi eu nevoita sa fac pe pisicutza sau sa aplic pedepse sau sa dau recompense. e adult ( nu am spus matur!! ) ar trebui sa stie ce si cum nu sa fiu eu obligata sa joc un rol care ma plictiseste I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #16 2009-08-04 13:52:05
Re: Cum l-am convins sa...inseamna ca si eu is norocoasa cu al meu face si mancare cand e cazul, clatite, si-a luat chiar si tigaie speciala pt clatite spala vase face de toate cand trebuie si cand am nevoie de ajutor. la curatenie nu il bag ca imi place sa fac eu singurica cum stiu mai bine Ultima oara a fost editat de green_fairy (2009-08-04 13:52:30) Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #17 2009-08-04 14:05:35
Re: Cum l-am convins sa...iubi e foarte harnic Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #18 2009-08-04 14:13:03
nici eu nu cred ca voi avea probleme de genul asta...ba odata chiar mi-a zis ca vom imparti totul pana si tot ce e de facut in casa... Offline #19 2009-08-04 14:17:10
Re: Cum l-am convins sa...sora mea a avut un prieten acum vreo doi ani. Cand era la el o tot ruga sa-l ajute la curatenie. Ea il ajuta si cand era gata pe teritoriul ei venea el si o lua de la capat. Era un drac de barbat obsedat de curatenie, dadea in fiecare zi cu aspiratorul si stergea praful. Pana la urma si-a dat si sora mea seama ca e cam tacanit si s-au despartit. Era un barbat foarte atragator, super sexi, insa bolnav mintal in ceea ce priveste disciplina. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|