|
Nu esti logat.
Candida vs. sex si menstruatie#1 2009-08-04 11:26:43
Candida vs. sex si menstruatieAm facut de curand tratament pt candida,iar dupa tratament mi-a venit menstruatia. Am citit undeva k dupa ce ai facut prima data candida este posibil sa-ti reapara, mai ales dupa menstruatie sau dupa un contact sexual. As vrea si eu sa stiu ce-as putea face dupa menstruatie sau dupa un contact sexual pt a preveni candida? In afara de acele spalaturi... Offline #2 2009-08-04 11:33:03
Re: Candida vs. sex si menstruatiecumperi un bioclean gel , eu il folosesc si imi place Offline #3 2009-08-04 11:34:02
Re: Candida vs. sex si menstruatiedespre ce spalaturi vorbesti? Offline #4 2009-08-04 13:05:38
Re: Candida vs. sex si menstruatiecum a zis si ttttt...ia un bioclin gel si pune timp de cateva zile dupa ce trece menstra... happy with him...inlove with him... Offline #5 2009-08-05 11:42:53
Re: Candida vs. sex si menstruatie
eu ma lupt cu candida de ceva vreme si nu e un mit , apare in preajma menstruatiei pt ca se modifica ph -ul , si stiu foarte multe persoane carora le apare inainte sau dupa menstra , deci clar nu e un mit Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-08-05 11:48:01) Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-05 14:13:03
Re: Candida vs. sex si menstruatieTratamentul l-am respectat amandoi cu sfintenie.. el si mai disperat decat mine (neavand nicio simptoma) a mai folosit inca 2 zile in plus crema recomandata de dr ca sa fie el sigur... Ieri a fost ultima zi de menstruatie, iar azi simt ceva mancarimi acolo jos (sau poate e totul numai in mintea mea pt ca m-a chinuit rau candida asta ), in rest nimic din ce-am avut, gen secretie, roseata... Azi dimineata m-am spalat cu ceai de galbenele si mai am un gel de la Hofigal numit Plantintim.. este numai din plnate, nu cred ca are ce sa-mi faca rau, si m-am dat cu el. O sa-mi iau bioclin daca voi ziceti ca este bun, am vazut ca e f laudat pe aici. Mai am si 2 ovule Feminella pe care mi le-a recomandat dr dupa terminarea tratamentului, pt refacerea florei, pe care le-am intrerupt pt ca imi venise ciclul. Multumesc pt sfaturi! Offline #7 2009-08-06 21:54:08
Re: Candida vs. sex si menstruatiede aprox o sapt simt o usturime in timp ce urinez, si ma si mananca. nu am scurgeri abundente si nici mirositoare si nici la contact nu am dureri. E posibil totusi sa fie candida? Sau poate fi si o raceala la burta, avand in vedere ca urinez destul de des? Offline #8 2014-01-26 00:16:54
Re: Candida vs. sex si menstruatieBuna,de curind am fost la un control ginecologic si am aflat ca am candidoza de doua zile urmez tratamentul recomandat insa nu are nici un efect.astazi insa,mi sa inceput menstruatia si nu stiu sa urmez sau nu tratamentul in continuare,tin sa precizez ca durerile sunt ingrozitoare Offline #9 2014-01-26 08:46:25
Re: Candida vs. sex si menstruatie
ce povestesti tu suna a infectie urinara cu E coli cel mai probabil ... fa si tu un sumar de urina si o urocultura pentru asa ceva eu am luat Uroval D Manosa si Biosept timp de 30 zile si mi-a trecut ara antibiotic! Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2014-01-26 08:47:29) Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #10 2014-01-26 10:21:34
Re: Candida vs. sex si menstruatieBuna ziua doamnelor, Offline #11 2014-01-26 11:07:20
Re: Candida vs. sex si menstruatiedaca le iei in pauza e ok, nu au cu ce interactiona, daca intri cumva peste folie te protejezi cat timp le iei + 7 zile dupa Offline #12 2014-01-27 14:10:14
Re: Candida vs. sex si menstruatieBuna fetelor...Eu am o problema ciudata pt mine...Atunci c?nd ejaculeaza inauntru am usturimi...In timpul actului nu am nici o problema si in restul zilelor la fel...doar o secretie alba,putin abundenta,fara miros...Ce parere aveti?Ce ar trebui sa fac? Offline #13 2014-01-27 14:19:35
Re: Candida vs. sex si menstruatiesa faci un examen de sceretie, e posibil sa ai o mica infectie Offline #14 2014-01-27 14:23:05
Re: Candida vs. sex si menstruatiemultumesc Offline #15 2014-01-27 14:23:17
Re: Candida vs. sex si menstruatiebuna din nou, Offline #16 2014-01-27 14:36:36
Re: Candida vs. sex si menstruatiepresupun ca te-ai protejat suplimentar cat ai luat antibiotic + 7 zile dupa Offline #17 2014-01-27 14:44:41
Re: Candida vs. sex si menstruatieda ..ne-am protejat ...pana la abstinenta. iar antibioticele le-am luat joi noaptea si una vineri dimineatza, eram un pauza si de pilule si de love , iar vineri dimineatza cand am vazut ca mi se umfla mainile si picioarele nu am mai luat atibioticul deloc. Multumesc ptr sfaturi. Ultima oara a fost editat de orhydeea (2014-01-27 14:51:05) Offline #18 2014-01-28 11:20:56
Re: Candida vs. sex si menstruatieAsadar incepi folia linistita, indiferent ca vine sau nu menstra, caci gravida nu esti Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2014-01-28 18:42:09
Re: Candida vs. sex si menstruatieMultumesc pentru sfaturi, ma-ti mai linistit, oricum mi-a venit pana la urma, azi. Pe mina ma ingrijorau durerile de burtica atat de devreme incepute. Nu am patit niciodata pana acum, facusem luna asta si un examen gen papa nicolau la noi, aici ii spune Cervical screnning, sau ceva de genul asta ( mentionez ca sunt in Anglia si cum m-am inscris la medic de fam, aici ii spune General practice, mi-a venit scrisoare acasa sa fac testul asta gratuit. A iesit OK). POate durerile au fost si din cauza reactiilor adverse la antibioticul respectiv. In fine .. acum totul a trecut. Multumesc mult pentru sfaturi si incurajari. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|