|
Nu esti logat.
Polichistoza ovariana#1 2009-08-04 15:08:34
Polichistoza ovarianaSalut! Scriu deoarece nu sunt deloc informata cu aceasta boala si as vrea sa aflu pareri, experiente si raspunrui la intrebarile mele. Offline #2 2009-08-04 15:32:05
Re: Polichistoza ovarianataniusha i am lasat doctoressei linkul... happy with him...inlove with him... Offline #3 2009-08-04 15:38:51
Re: Polichistoza ovarianamultumesc mult mult de tot Offline #4 2009-08-04 15:57:51
Re: Polichistoza ovariana
nu ai practic nici o problema asa ca nu te necaji si nu te stresa. poate ca exista o tendinta sa faci micropolichisturi, nereprezentind nimic grav si sigur, fara sa te impiedice sa ai o sarcina atunci cind o vei dori Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2009-08-04 16:23:14
Re: Polichistoza ovarianaMutumesc mult dmna doctoreassa pt un rasp atat de rapid. ma-ti calmat cu raspunsul dvstra...acum o sa astept 13 august sa iau analizele de la laborator sa vad ce imi va spune atunci medicul Multumesc inca o data Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|