|
Nu esti logat.
BDSM-4#58 2009-09-22 23:46:43
Re: BDSMdeci....la mine e o problema: daca primesc o palma imi zboara laba direct in moaca aluia de mi-a dat-o, deh! instinct naravas ....daca se pune problema sa fiu eu "calaul" atunci parca mai merge I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #59 2009-09-22 23:47:27
Re: BDSMAsa e, era o gluma. When a man talks dirty to a woman, it's sexual harassment. When a woman talks dirty to a man, it's $3.95 a minute. Offline #60 2009-09-23 00:14:59
Re: BDSMPalmele la fund mi se par chiar foarte ok , dar palme peste fata?! :-/ Hell, no. Offline #61 2009-09-23 03:02:04
Re: BDSM
Spanking sessions nu sunt tot una cu cateva palme date la fund in timpul actului. Si nu am zis ca nu sunt persoane pasionate. Tot ce am zis e ca BDSM si "imi place sa primesc/dau cateva plame peste fund/fata/alege_locul" nu sunt acelasi lucru.
That's the spirit. Ultima oara a fost editat de nimenialtu (2009-09-23 03:12:40) What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #62 2009-09-23 11:32:14
Re: BDSMNu cred ca ai dreptate in ceea ce spui...Pana si in spanking sau in alte laturi ale BDSM brutalitatea explicita trebuie exclusa...Se declanseaza in persoana careia i-o aplici instinctul firesc de conservare si dispare orice urma de acceptare. Totul trebuie facut gradual astfel incat sunbmis-ul sau submissiva sa acepte tratamentul, indiferent cat de intens ar fi...Altfel lucrurile scapa de sub control...La spanking, de exemplu, un warming-up cu palama este regula de aur. Si dupa ce l-ai inrosit bine cu palma, un fundulet poate accepta mai usor o curea, o nuia sau chiar un bici...Durerea exista si este aceeasi..dar apare concomitens si senzatia de abandon, de supunere, si chiar de extaz care poate duce la orgasm... You want to know me...but do you know yourself? Offline Publicitateloading...
#63 2009-09-23 22:48:24
Re: BDSM[offtopic] Sunt de părere ca cei care nu se ?ncadrează ?ntr-un topic să nu mai posteze mesaje, gen ?vai eu nu aș face așa ceva? și diferite motive, pentru că deviază discuția de la subiect la păreri pro-contra. Mi se pare o lipsă de respect să ?ți lași părerea negativă ?ntr-un subiect deschis pentru cei care se ?ncadrează. Offline #64 2009-09-23 23:20:18
Doar ca in BDSM bottom-ul poate fi submis(a) sau sclav(a). In cazul in care e sclav(a) atunci este mereu supus Stapanului/ei caz in care poti sa incepi cum poftesti deoarece sclavul a acceptat de mult. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #65 2009-09-28 16:58:02
Re: BDSM@nimenialtul: ai dreptate doar partial...si intr-o relatie stapan/sclava dominata este senzatia de a apartine. Senzatie care este guvernata, generata, de placere, de afectiunea fata de stapan sau de senzatia de siguranta pe care ti-o exercita acesta. Crede-ma ca vorbesc din experienta. Rough atitude, nemotivata, vezi doar pe internet si acolo este role play. In viata reala nu exista asa ceva...Intotdeauna o sedinta de dominare, de pedepsire, de bondage, incepe cu o serie de atitudini/masuri preparatorii...Brutalitatea spontana ucide orice urma de pasiune. Un Master trebuie sa fie sever, nu brutal..este o mare diferenta. Daca citesti si posturile de mai sus vei remarca faptul ca cele care s-au declarat de acord cu suferintele fizice le asociaza unui anumit context, unui anumit comportament. Nu cred ca exista vreo femeie care sa moara de placere ca a venit animalul acasa si fara o vorba o ia la pumni sau picioare.. You want to know me...but do you know yourself? Offline #66 2009-09-28 17:26:48
Re: BDSM@wampiruta. De acord, depinde de multi factori...In acest moment, de exemplu, am relatii cu doua femei, de varste diferite si cu viziuni diferite asupra spankingului. Una dintre ele prefera spankingul ca masura motivationala. Ca sa mai slabeasca, sa fie mai ordonata si riguroasa la job, sa fumeze mai putin, etc..Nu il asociaza cu sexul...este mai mult un stress release..discutam intai care sunt problemele care o preocupa si pentru ce crede ca ar merita un spanking sever si de abia apoi incepem. Si indiferent de intensitate, pedeapsa este acceptata...fara a fi imobilizata sau fortata. Decat doar daca cere acest lucru..dar si aici avem acceptarea totala. Cu cealalta, spankingul este un preludiu erotic..ii place inainte de a face sex.. You want to know me...but do you know yourself? Offline #67 2009-09-29 00:44:55
Re: BDSMAcea senzatie de a apartine esti si cea care poate motiva sclava sa treaca prin ceva mai dur. Desigur nu poti cere asta unei persoane neexperimentate, dar asta nu exclude ca o persoana sa treaca prin asa ceva doar pentru a-si vedea Stapanul satisfacut, sau pentru ca stie ca asta il multumeste pe Stapan si ca la urma urmei va fi vazuta cu alti ochi dupa o sesiune de genu. Sunt multi factori la mijloc. Si cum bine spuneai fiecare interpreteaza in diferite feluri atat spanking-ul cat si alte tipuri de sesiuni BDSM si nu se poate face un singur tipar concret. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #69 2009-09-29 17:54:22
Si nici nu s-a intrat in partea de D/s sau SM prea mult... Acolo incep chestiile ciudate, sau interesante in functie de gusturi. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #70 2009-12-18 13:22:00
Re: BDSMAs fi foarte interesata sa stiu daca in romania exista persoane care practica bdsm.Eu am auzit recent de acest...stil de viata oarecum si as vrea sa stiu...daca exista dom/sub care chiar il practica.Daca da...cum s-a intamplat sa ajungeti la asta?cum v-ati gasit....in fine chestii de astea.Nu cred ca poate cineva care se simte atras de bdsm sa-i spuna partenerului ce vrea si el sa accepte imediat.E ciudat.Cred ca amandoi ar trebui de la bun inceput sa fie atrasi de asta...si sa se si gaseasca dom/sub chiat daca nu e o relatie stabila...dar exista persoane care practica asa ceva...din placere? Offline #71 2009-12-18 14:01:30
Re: BDSMtras de par,palme pe fund,muscaturi,dirty talk..km atat..avand in vedere k baiatul meu e km romantic...si eu fiind mai salbatik ne compltam reciproc..knd am chef de un sex scurt si salbatic sar pe el si rup tot de pe el..ps:sunt sagetator te ador bubu Offline #72 2009-12-22 11:59:26
Da exista, si nu e neaparat ca trebuie sa fie atrasi de la bun inceput, unii nici nu stiu ce inseamna BDSM dar au tendinte spre asa ceva. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #73 2009-12-22 20:55:14
Pe mine m-ai pierdut aici Poti sa dai detalii? Adica te pune sa-i dai palme ca sa... se perfectioneze in anumite aspecte care nu tin de viata sexuala? Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #74 2009-12-24 14:50:45
Da, unii/unele isi doresc asta. Si o bataie buna ii motiveaza. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #75 2009-12-26 23:45:53
Re: BDSMWuuu... daca pe partea sexuala nu ma mai mira deja multe lucruri, eh.. ce-mi zici tu e ceva nou Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #76 2009-12-29 19:30:41
Re: BDSMHeh... Exista si contracte scrise in unele relatii in care se specifica mai mult sau mai putin ce drepturi si responsabilitati are fiecare dintre cei doi. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|