homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Perfectionisti/superficiali

#1 2009-08-04 20:36:08

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

perfectionisti/superficiali

cum se inteleg extremele astea? voi cum sunteti? si... cum sunt iubitii vostri?
storstark
eu sunt perfectionista... asta nu inseamna ca tot ce fac e perfect (de unde?!) dar cand fac ceva "pun suflet",incerc sa aleg ce mi se pare mie mai bun (la cumparaturi stau si in fata raionului cu mustar 10 minute, iar la haine nu mai vorbesc)
nu aleg eu tot ce e mai scump, mai frumos, dar cand aleg/fac ceva incerc sa fie exact ce vreau, ce imi doresc
daca fac curatenie, pai fac (tocmai d asta nu fac asa des tongue )
daca imi place un om, imi pace,  nu ma chinui sa ma prefac sa par draguta

uneori cred ca e mai bine sa fii superficial, sa le faci pe toate, sa te decizi repede, sa nu pui nimic la suflet...
iubi se apropie mai mult de a doua categorie, in sensul ca oamenii superficiali mi se par si ceva mai insensibili, mai comozi; si nu asa "profunzi"

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#2 2009-08-04 20:42:08

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

Re: perfectionisti/superficiali

Si eu sunt perfectionista, destul de... Cu greu ma decid asupra unui lucru, fie ca-i vorba de o simpla decizie, fie ca e ceva mai complex, si tind sa cred ca am facut mai mereu alegerea buna, desi ma consum  destul de mult pt asta.
Nu sufar oamenii superficiali, n-as putea fi niciodata superficiala. Daca nu-mi place o persoana, pai nu-mi place, nu pot vorbi cu ea, nu pot relationa, mi se citeste pe fata sentimentul. Pun foarte multe suflet in tot ce fac, si nu stiu cat de bine e..in zilele noastre.

when the pomp lights up,you shoot.

#3 2009-08-04 20:52:05

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

Perfectionista!!!! Si la fel, cand fac curat apoi faaaac dom`le, luna sa fie, stau si eu la raionul cu paste, mustar etc cate 10min:)) si la haine ooh well neutral Nu ma pripesc in a lua decizii, pun suflet in absolut orice,sunt naiva in sensul ca mi se face mila imediat de o persoana ce mi-a gresit, totul trebuie sa fie ales cu precizie, exact asa cum vreau eu! Si da, cateodata taaare as vrea sa ma pripesc, sa fiu insensibila si mai... dura dar oricat de mult m-as chinui nu reusesc.
Iubi e... nu superficial ca mi se pare mult spus, e... barbat lol Usor insensibil si nepasator cu lucrurile care nu merita atentie!

You can’t live a positive life with a negative mind.

#4 2009-08-04 21:05:10

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

jumatate perfectionista, jumatate superficiala..as minti daca as spune ca s perfectionista intr-un procentaj mare, pt ca nu sunt. motivele nu sunt importante pentru ca nu stiu sa raspund.asa sunt eu nustiu

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#5 2009-08-04 21:13:16

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

si eu si B perfectionisti... si-ti dai seama ca ma enerveaza cand el sta juma de ora sa aleaga un bec sau servetele de bucatarie neutral ... si eu pe el, cand stau juma de ora numai sa admir nush ce dracovenie lol ... in principiu e bine smile dc era superficial cred k nu rezistam mult langa el

Publicitate

loading...

#6 2009-08-04 22:02:02

carmen_21
Insomniac member

al meu se hotaraste imediat ... ce luam? aia,aia si aia
e dispus oricand sa o ia de la capat daca nu i convine ceva... acum vrea sa si dea demisia de la munca
nu stiu daca superficial e cuvantul potrivit, dar nu seamana cu mine lol
si asa am dedus eu

#7 2009-08-04 22:08:47

skumpi
Vizitator

pai carmen, barbatii prin definitie sunt asa...ei nu stau sa despice firu in 4, nu stau sa analizeze orice miscare...ei sunt orientati spre gasirea solutilor si pe rezolvarea problemelor ... noi stam si ne cacaim ne macaim pana sa facem o schimbare in viata noastra...o intoarcem pe toate partile si tot nu suntem sigure lol

#8 2009-08-04 22:10:16

carmen_21
Insomniac member

ne cacaim rotfl
da.... bine zis

#9 2009-08-04 22:14:51

skumpi
Vizitator

ii o expresie : " atata te cacai si te macai " lol

#10 2009-08-05 00:08:38

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Amandoi suntem perfectionisti, dar si impulsivi. Luam deciziile repede si tragem tare ca totul sa iasa bine pana la urma. Ce conteaza daca am luat malai in loc de faina? Facem mamaliga, nu pizza. Cam asa merge la noi. Eu una ma bucur ca amandoi suntem usor de multumit in general la chestiile marunte, si ma bucur ca amanoi avem acelasi set de valori, si vrem aceleasi lucruri cand vine vorba de lucrurile importante.

Si ca tot zicea cineva mai sus de curatenie, si noi facem rar, dar cand facem poti sa lingi pe jos lol Rar inseamna odata in saptamana, in rest doar ordine. Meh, vorba vine ordine ca dupa 5 minute tot dezordine ajunge lol

#11 2009-08-05 00:16:25

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Sunt perfectionista pana in maduva oaselor. Incep sa cred ca sunt maniaco-depresiva. Sunt un spirit organizatoric,simt nevoie acuta de control,tot ce fac tre' sa fie according to plan,si daca nu e asa ma dezumflu ca un balon. Al meu e... nu stiu cum sa spun ca e. Oricum,e la polul opus decat mine,deci presupun ca e superficial.

#12 2009-08-05 00:39:24

skumpi
Vizitator

e okey sa fii perfectionist insa sa nu puna stapanire pe tine ci invers...si eu sunt destul de perfectionista, astept multe de la mine si automat si de la cei din jurul meu, poate cateodata am ganduri prea mari insa nu sunt absolutista, iau in calcul si posibilitatea unui esec , care poate veni din diverse motive hmm

al meu e undeva la mijloc cred...nu pot sa`l numesc superficial dar nici perefctionist...e echilibrat...

Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-08-05 00:40:29)

#13 2009-08-05 00:47:22

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

skumpi a scris:

e okey sa fii perfectionist insa sa nu puna stapanire pe tine ci invers...si eu sunt destul de perfectionista, astept multe de la mine si automat si de la cei din jurul meu, poate cateodata am ganduri prea mari insa nu sunt absolutista, iau in calcul si posibilitatea unui esec , care poate veni din diverse motive hmm

al meu e undeva la mijloc cred...nu pot sa`l numesc superficial dar nici perefctionist...e echilibrat...

idem tongue

Love.  Live. Laugh.

#14 2009-08-05 12:40:44

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Nu as putea spune nici ca sunt perfectionista, dar nici superficiala.
Consider ca unele lucruri trebuie facute cat mai bine, iar altele nu merita prea multa  osteneala.
De multe ori imi pare ca iau totul prea personal si prea in serios, sunt prea transanta si reusesc sa ma mai temperez tongue

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#15 2009-08-05 12:54:18

in_love
Full member
De la: mai aproape decat crezi
Inregistrat: 2009-05-13

eu am momente...momente cand enervez pe toata lumea cu exigentele mele...deci perfectionista ...si momente cand iarasi stresez lumea ca nu bag prea multe in seama si tratez superficial lucrurile

mai rau e ca trec usor de la o stare la alta big_smile  baiatu s-a obisnuit in schimb lol

kapitulation

#16 2009-08-05 20:48:06

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu sunt perfectionista, el superficial (ma rog, nu-mi place mie termenul de "superficial" ca antonim al lui "perfectionist"... iubi nu e superficial, dar e total... non-perfectionist lol in afara de anumite fixuri ale lui, unde exceleaza...)

e rau sa fii in oricare din extreme.... dar eu zic ca e mai rau sa fii perfectionist decat miserupist... te stresezi mai mult, iei chestiile mai personal, incasezi mai multe suturi...ma bucur ca al meu imi scutura perfectionismul zi de zi, in asa incat intrevad si eu o urma de vindecare rotfl

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#17 2009-08-06 10:31:54

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

eu sunt uneori prea pefectionista,alteori incredibil de superficiala hmm

They can because they think they can.

#18 2009-08-06 10:33:42

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

eu sunt perfectionista iar bebe superficial, foarte chiar...

#19 2009-08-06 10:36:23

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

noi amandoi perfectionisti, dar cu nuante usor diferite : eu nu suport esecul si din cauza asta uneori evit sa ma apuc de lucruri unde nu sunt sigura ca m-as descurca perfect, el extrem de meticulos, e convins ca absolut orice poate fi rezolvat, si uneori merge pana in panzele albe inutil, doar ca sa-si demonstreze ca poate face ceva, desi lucrul ala nu e neaparat necesar smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.