homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt oare insarcinata?? pt doctoressa-2

#20 2009-09-01 14:37:17

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

Re: sunt oare insarcinata?? pt doctoressa

sanse nu ai sa ramai insarcinata, daca spui k ai luat corect pastilele, dar ai luat o doza fffoarte mare de hormoni trebuia sa iei numai un singur tip nu pe amandoua....asa k ai sanse sa ti se deregleze total menstruatia...
acceasi chestie am facut eu am luat intr-o sapt de 2 ori si nu mi-a venit 2 luni jumate menstra....si a fost tare naspa...nu este obligatoriu sa ai scurgerile specifice in cele 5 zile depinde de organism, de ex eu nu am avut asa ceva...
insarcinata nu ai cum sa fii..

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#21 2009-09-01 14:38:27

A|3
Full member
Inregistrat: 2008-10-02

ai lua escapelle si postinor a doua zi????? dc? era de ajuns escapelle-ul.. acum e posibil sa te dereglezi..

Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat
Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... hjarta

#22 2009-09-01 14:51:31

alexutza_16
New member
Inregistrat: 2009-09-01

leam luat pe amandoua de frik...d teama sa nu raman...deci spuneti k nu ar fi sanse sa fi ramas...cand as putea face un test de sarcina care sami dea un rezultat relevant?

#23 2009-09-01 14:53:32

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Wha ... Si Postinor, si Escapelle ... de ce ?! E ca si cum ... ai face sex .. cu 2 prezervative ... Sau ai lua cate 2 pilule de anticoneptionale intr-o singura zi ... Dude, nu degeaba exista 2 tipuri de pastile in ceea ce priveste contraceptia de urgenta ... Sa iei fie Postinor, fie Escapelle, in niciun caz si pentru nimic in lume amandoua ... it's just wrong, cred ca o sa iti dreglezi organismul de toata minunea. Iar povestea ta e destul de incalcita ...

In orice caz, insarcinata ... nu esti. Daca vrei, fa un test de sarcina la 3 saptamani de la contactul cu risc si mult mai multa grija pe viitor. Bafta multa.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#24 2009-09-01 14:59:59

alexutza_16
New member

si in ce ar consta aceasta dereglare a organismului? va fi aiurea? eu ma gandesc serios la anticonceptionale pe viitor...maine ma duc la un cabinet de planning familiar...e posibil sa nu imi mai vina luna asta? ce sfaturi imi dati? sunt fff speriat...oricum va multumesc din suflet pt pareri...

Publicitate

loading...

#25 2009-09-01 15:01:25

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

e posibil sa nu-ti mai vina luna asta, poate si luna viitoare... oricum nu mai ai ce sa faci, fa testul la timpul potrivit si gata
mie nu mi-a venit doua luni dupa ce am luat Postinor (o singura doza, nu doua)

#26 2009-09-01 15:07:29

alexutza_16
New member

deci sa inteleg ca luna asta nu o sa imi mai vina...si ca sa iau anticonceptionale ar trebui sa astept pana imi vine...nu pot sa incep de luna asta? iar daca nu imi vine luna asta si nici AC nu pot sa iau inseamna ca ar trebui sa o fac protejat...ar exista riscul sa raman daca as faceo fara prezervativ nu?

#27 2009-09-01 15:07:48

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

alexutza_16 a scris:

si in ce ar consta aceasta dereglare a organismului? va fi aiurea? eu ma gandesc serios la anticonceptionale pe viitor...maine ma duc la un cabinet de planning familiar...e posibil sa nu imi mai vina luna asta? ce sfaturi imi dati? sunt fff speriat...oricum va multumesc din suflet pt pareri...

asa cum a spus si heniball o sa ai dereglari de menstruatie poate sa-ti intarzie si o lun, doua, sau poate chiar sa vina normal desi slabe sanse, dar depinde foarte mult de organism....e cel mai bine sa te  gandesti la AC ,asa k mergi ori la cabinetul de planing, ori la un medik ginecolog si vb despre asta....si o sa-ti recomande ce AC sa iei....

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#28 2009-09-01 15:08:31

kdeea
Platinum member

heimdall a scris:

e posibil sa nu-ti mai vina luna asta, poate si luna viitoare... oricum nu mai ai ce sa faci, fa testul la timpul potrivit si gata
mie nu mi-a venit doua luni dupa ce am luat Postinor (o singura doza, nu doua)

Asa si mie ...
Well, incearca sa te linistesti. Bafta smile

Ah, si eu as zice sa nu te grabesti cu pastilele. La modul ca .. asteapta sa iti vina acum cum trebuie, sa nu mai bagi hormoni in tine luna asta. Si de luna viitoare poti sa iei, daca vrei ( oricum, mergi la Planning si vezi ce iti zice medicul, cand e indicat sa incepi sa le iei ).

Daca folositi prezervativul in mod corect esti protejata de sarcina.

Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-09-01 15:22:00)

#29 2009-09-01 15:37:49

alexutza_16
New member

ok...asa voi face...o sa astept poate imi vine weekend-ul asta...maine o sa merg la un cabinet de planning familiar sa vedem ce anticonceptionale o sa imi dea...si o sa le iau din prima zii d menstruatie...si luna asta o sa o facem protejat...voi face totusi un test duminik...pt ca asa mia zis de la farmacie...dupa o saptamana de cand am luat pastila de a 2a zi...sper sa fie bine si sa imi vina...data viitoare nu se va mai intampla...chiar abia astept sa iau AC sa nu mai fiu stresata nici eu nici prietenul meu...

#30 2009-09-01 16:02:15

alexutza_16
New member

mai am o singura intrebare...avand in vedere ca maine va fi pentru prima oara cand ma voi prezenta la un cabinet de planning familiar as vrea sa aflu cum decurg treburile...a mai fost careva dintre voi la un astfel de cabinet? cum imi va prescrie AC? imi trebuie niste analize? o sa imi faca o examinare? sau doar cateva intrebari? as fi curioasa daca miar putea spune careva dintre voi care a mai fost la un astfel de cabinet pentru asi procura AC...si o ultima chestie...costa acest consult? da da cam cat? va multumesc ink odata...

#31 2009-09-01 16:22:21

kdeea
Platinum member

Mergi la Planning, ii spui medicului ca vrei sa iti recomande anticonceptionale si el iti va pune niste intrebari legate despre menstra, de starea ta de sanatate in general, in fine, tot soiul de astfel de intrebari in urma carora medicul iti va recomanda niste anticonceptionale ... Eventual o sa iti zica sa faci analize de sange inainte. Daca esti eleva / studenta, consultatia e gratuita.

Poti linistita sa intrebi aici orice iti trece prin cap smile

Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-09-01 16:23:06)

#32 2009-09-01 16:28:51

lavi22
New member
Inregistrat: 2009-08-30

alexutza ....consultatia la planning nu costa nimic , iti pune cateva intrebari apoi te consulta (puls , tensiune si control la sani) , cel putin asa a decurs in cazul meu . Desi mie pana la urma nu mi-a dat anticonceptionale ca mi-a gasit pulsul mare , degeaba i-am explicat ca sunt ff emotiva si ca imi bate inima ff tare numai cand intru in spitale ,cabinete etc dar nu m-a crezut .Asa ca am ramas la prezervativ deocamdata , alt planning in orasul meu nu mai e. Si du-te linistita nu are de ce sa-ti fie frica

#33 2009-09-01 16:36:19

kdeea
Platinum member

Apropo de asta, a fost o faza foarte funny cand am mers eu la Planning prima data lol
Cum spui si tu, si eu sunt foarte emotiva si m-am agitat destul de mult inainte sa ajung acolo, in timp ce imi asteptam randul si during the consultation, asa incat imi momentul in care mi-a luat tensiunea am avut 140 cu ... nu mai stiu cat lol I-am explicat dr-ei ca .. chiar NU am nicio problema cu tensiunea ( asta pe bune, am o tensiune chiar foarte buna ), se uita ea .. relativ ciudat la mine .. dar am convins-o pana la urma ca m-am agitat inainte si din cauza asta mi-a urcat tensiunea lol
Pana la urma a iesit ok tongue

offtopic

#34 2009-09-01 16:40:04

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

app de planning...eu vreau sami schimb pastilele in primul rand pt k yasminul e prea  scump, credeti ca mi le schimba??

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#35 2009-09-01 16:55:18

kdeea
Platinum member

Pai mergi la Planning si intreaba si o sa iti dea ceva asemanator. Numai nu le schimba asa, de capul tau.

#36 2009-09-01 17:14:02

alexutza_16
New member

acum nu mai sunt nelinistita din cauza faptului k am ramas sau nu...ci din cauza supradozei d pastile...voi spuneti ca e posibil sami intarzie...dar imi aduc aminte ca in mai am luat pentru prima data aceasta pastila de a doua zi si dupa cateva zile am avut hemoragie...mia curs mult si fff multe cheaguri, schimbam absorbantul in fiecare ora...si ma tinut vreo 4 zile toata treaba...in schimb nush daca a fost acea scurgere la cateva zile dupa pastila sau menstruatia propriuzisa...oricum in urmatoarea luna menstruatia mia venit la 28 de zile dupa acea hemoragie...si atunci luasem o singura data pastila , nu k acum de doua ori...acum pot sa ma astept ori la intarziere ori la hemoragie nu? maine as putea sa intreb la PF despre asta?voi primi acolo un raspuns ?...vreau sa stiu la ce risc mam expus...si nu stiu daca sa o intreb pe respectiva doctorita ce as putea sa patesc...credeti k mar putea ajuta cu ceva? va multumesc pana acum pentru pareri si sfaturi...chiar aveam nevoie...

#37 2009-09-01 17:30:45

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

alexutza, nu-ti mai face griji degeaba acum, n-o sa ti se intample nimic rau, nu-ti poate spune nici doctoressa, nici altcineva cum va reactiona organismul tau exact... ti-am zis, cel mult o sa-ti intarzie menstruatia o luna-doua, sau o sa-ti vina mai mult... dar nimic de groaza

#38 2009-09-01 19:13:44

alexutza_16
New member

dar daca in trecut cand am luat pentru prima data postinor am avut ciclu dupa 5 zile de la folosirea pastilei...si urmatorul ciclu a fost normal dar calculat din perioada in care mia venit alea 5 zile e posibil ca si acum sa se intample asa? adik sami vina in urmatorele 5 zile si ciclul urmator sa fie calculat din aceasta perioada, nu la data obisnuita?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.