|
Nu esti logat.
Sa fie vorba despre cancer?#1 2009-08-05 14:16:34
Sa fie vorba despre cancer?Buna ziua.Sunt noua pe acest site.Am destule intrebari care nu isi au raspuns...Pana acum nu am fost la medicul ginecolog dar marti am programare si ma voi duce.Treaba este ca mi-a venit ciclul menstrual la inceputul lunii iulie si a reaparut din nou pe 17 iunie dar a tinut decat o singura zi.Luna aceasta nu mi-a venit deloc.Sunt unflata rau in burta,de parca as avea un bebe..dar nu cred ca e vorba de asa ceva.Am 3 copii si imi dadeam seama daca eram insarcinata sau nu.Tare mi-e frica sa nu am cancer de col uterin nu stiu ce sa fac.Vreau un raspuns si eu.Va multumesc mult.Mentionez ca am aproape 38 de ani. Offline #2 2009-08-05 14:41:21
Re: Sa fie vorba despre cancer?pai alte simptome in afara de faptul ca iti simti burta umflata nu mai ai?nu cred ca ar trebui sa te gandesti atat de departe. Offline #3 2009-08-05 15:56:08
Re: Sa fie vorba despre cancer?Asa zic si eu, deocamdata nu pune raul inainte Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #4 2009-08-05 15:56:33
Re: Sa fie vorba despre cancer?alina inainte sa pui raul in fata mergi la medic...ciclul poate fi dereglat din mai multe motive...si la fel si balonarea... happy with him...inlove with him... Offline #5 2009-08-06 00:27:41
Re: Sa fie vorba despre cancer?Nu,nu iau anticonceptionale.O sa astept pana luni,cand ma voi duce la medicul ginecolog.Va multumesc mult pt sfaturi Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-06 02:08:18
Re: Sa fie vorba despre cancer?ce varsta ai? Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|