|
Nu esti logat.
Tratament dupa cauterizare negi...#1 2009-08-05 15:39:18
tratament dupa cauterizare negi...cine ma poate ajuta cu un sfat in ceea ce priveste ingrijirea unei rani dupa cauterizarea unor negi....dupa cauterizare nu am mai primit nici un sfat sa schimb pansamentul sa las asa ce sa fac? Offline #2 2009-08-05 15:43:21
Re: tratament dupa cauterizare negi...mergi inapoi la spital la 2-3 zile si intreaba daca nu trebuie scos pansamentul si daca poti face tu asta acasa...la ranile mai mari se dau si antibiotice pe 3 zile...si periodic se schimba pansamentul...probabil la tine e ceva minor si de asta nu ai mai primit alte recomandari... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2009-10-26 16:47:55
Re: tratament dupa cauterizare negi...Poate ma ajuta cineva cu un raspuns, va rog! Acum 3-4 zile prietenului meu i s-a rupt un neg ( a fost agatat de camasa si a doua zi a cazut de tot). Era un neg micut, alb, in zona gatului! Locul i-a ramas curat! Ar trebui sa mearga la doctor? Eu stiam ca alunitele rupte pot cauza o forma de cancer, e la fel si in cazul negilor?? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|