homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nedumerire

#1 2009-08-06 15:15:52

pestisorul auriu
Membru
Inregistrat: 2009-08-06

Nedumerire

Bună ziua!
Am o nedumerire legată de menstruaţie: luna aceasta a ?nt?rziat cu 5 zile. Este prima dată c?nd mi se ?nt?mplă. Menţionez că nu am avut contacte sexuale.. am 17 ani. Nu am urmat niciun tratament . Aş dori să ştiu eventualele cauze... mai ales că mi-am planificat vacanţa special să evit menstruaţia, iar acum mi-a dat totul peste cap, deoarece nu ştiu c?nd/ dacă ?şi face apariţia sad .Mă puteţi ajuta, vă rog frumos? Mă g?ndesc că poate a mai trecut cineva prin asta... deşi fiecare organism e diferit.. măcar sa ?mi fac aşa o idee....

?mi cer scuze dacă a mai existat acest subiect. Am căutat ?nainte, dar nu am găsit situaţia asta. Nu vreau să le dau de munca moderatorilor.

#2 2009-08-06 15:23:57

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: Nedumerire

Poate pur si simplu e o dereglare ... doar se mai intampla smile
Daca totusi nu apare in cateva zile, mergi la medic.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#3 2009-08-06 15:43:38

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

Re: Nedumerire

da,sigur e o dereglare.sau poate te`ai racit la burta si asta e posibil.tre sa vina nu`ti fa probleme smile

Love.  Live. Laugh.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.